Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wuhu85 Ono to teď přes ty vánoce určitě rychle uteče
a aspoň bys měla jistotu, že ta imunita a embryjka jsou v pořádku
uvidíš příští týden co na to doktor, to čekání je vždy nekonečné.
@Ardilera úprimne fakt nechcem už čakať. Keby aspoň doktor bol dostupný že sa a ním dohodnem. Najradšej by som šla na riadený KET s ďalším embryjkom. ![]()
@Wuhu85 To chápu, taky už jsme se načekali, tak jsem do vánoc chtěla zkusit ještě jedno v řízeném i když doktorka se ptala jestli cyklus nepočkáme, ale že je to na mě jestli se cítím dobře. A nemohla bys to konzultovat s jiným? Ty jsi vysazovala progesteron včera že? Třeba by se to zítra ještě dalo stihnout zkonzultovat. Je pravda, že v pondělí už na řízený by bylo asi pozdě ![]()
@Ardilera Nie práveže ja som vymenila svoju doktorku za doktora lebo nikdy nebola a teraz vypadol doktor. Asi tak. A dnes som sa tam vôbec nedovolala takže neviem. Asi na vklad už je pozde. A ďalší bude po sviatkoch takže tak. Je to ťažké toto cele stále chodiť na vklady. Tak som si priala letné bábätko.
@Wuhu85 Tak jestli ti ještě nedošla ms, tak by se ten řízený ještě třeba dal zařídit. Je škoda, že ses nedovolala a nemohla jsi to zkonzultovat s nějakým jiným lékařem aspoň po telefonu. Leda teda zkusit ještě nativ, na ten stačí i příští týden. Úplně tě chápu také jsem tajně doufala v letního lvíčka (už několikátý rok
). Je to hrozně těžké pořád nějaké prostoje a zklamání, ale já věřím, že se nám to všem v blízké době už podaří ![]()
Já jsem právě kvůli tomu chtěla hned v den toho odběru rovnou i konzultaci i když koordinátorka a doktorka se strašně divili, že takto se to nedělá, že jsem měla počkat na výsledky krve a pak teprve se objednat. Ale jinak bych taky musela čekat až do dalšího týdne na konzultaci, protože ta moje odlítá na jakousi konferenci a to už by se taky řízený nestihl, protože předpokládám, že ms dorazí někdy přes víkend. ![]()
@Ardilera veď práve im je to úplne šumák. Ja už fakt z nich nemôžem pomaly. Ako mám ešte embryo na druhej klinike ale to už by som prekombinovala asi
@Ardilera Budeme se pak tesit na zpravy!! Vanocni uz vyjde!!
![]()
@Duncanseth
At je to ten pravy! Drzim!! Ja pro nej jedu pristi tyden, pokud teda zmizne folikul po Ovotrele! ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Ahoj Wuhu, chceš nakonec nechat embryjka v Clayo testovat? Kolik jich tam ještě zbývá? A jak tohle případně vůbec chodí, oni je rozmrazí a opětovně zmrazí? Moc bych ti přála úspěch. Tolik by sis to zasloužila po tom všem.
@Millllli píše: Více
Děkuju
Také moc držím palce. Doufám, že během listopadu a prosince tady přibude dobrých zpráv.
@Duncanseth ja ich mám bioptovane pred mrazenie a jedno 4 dňové nemám teda. Neviem čo mi navrhnú. Dovolať sa tam je dosť ťažké teraz ani lekár tam nie je môj tento týždeň takže musím čakať. Nás už to s partnerom fakt nebaví. Cele to IVF je už v mojich očiach jedna neistá vec a mám pocit že ani nevedia presne čo sa deje iba skúšajú čo vyjde…
@Wuhu85 Aha. To je skvělé, že vzorky byly odebrány a že ta možnost je, pokud ji budete chtít využít. Mrzí mě tyhle komplikace a nejistota
čekání, když není jasný postup, je nejhorší. Budeme tu čekat s tebou. Dávej nám vědět, jak to pokračuje a držím moc a moc palce ![]()
@Duncanseth Ďakujem je to ťažké ale nedá sa nič robiť. Tebe držím palčeky aby sa krásne chytil a aby sme mali už konečne dobré správy ![]()
Ahoj holky,
dnešní kontrola UTZ výborná, folikul žádný, sliznice vysoká připravená. Ve středu si pro něj jedu.
, Bude to embryo č. 6 ukázali mi ho na obrázku co je z monitoru, mooc pěkné, tak se těším. Jde někdo také v toto týdnu, ať nejsem čekatelka sama? Pěkný den.