KET listopad 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
20.11.24 21:02

@Wuhu85 Jsem po tom všem nějak vnitřně smířená s oběma možnými cestami. Cítím velký vděk, že jsme s manželem překonali strach z dalšího pokusu. Že jsme měli možnost zkusit i IVF a zabojovat. A také, jak vlastně až poeticky se několik věcí teď schází. Ale nechci být sentimentální :) Co má být, bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
20.11.24 21:16

@Duncanseth Bude dobre :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.11.24 10:06

Tak holky, sice píšu, jak jsem smířená. To asi do velké míry ano. Ale je to po tom všem, co jsme si prožili především obranný mechanismus. Aby to člověka nesložilo. Moc bych si to přála samozřejmě :srdce: Dnes jsem zkusila test. Jsem 7 dní od KET. Je tam velmi slaboučký duch. Moc doufám a současně se bojím, aby nedošla MS o víkendu. Budu se snažit být v klidu, ale asi to budou nervy do krve za týden.
Edit: Vidím, že po nahrání tam téměř není nic vidět. Asi se snižuje kvalita fotky. Tak budu doufat, že bude sílit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
21.11.24 10:12

@Duncanseth já ho vidím :dance: :srdce: myslím, že na 7.den je to krásný duch. Držím palce ať sílí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
21.11.24 10:22

@Duncanseth Ať sílí :srdce: :srdce: :srdce: Veľmi ti to prajem. Test síly obden, tak aj testuj obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.11.24 10:35

Holky, děkuju za podporu. Zkusím zítra vydržet a udělat až v sobotu další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.11.24 10:47

@Duncanseth a já ho tam taky vidím a zřetelně 😊.. moc ti to přeju✊️🌹…hlavně myslet pozitivně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
21.11.24 12:19

@Duncanseth pockej pockej, to neni velmi slaboucky duch, ten by nebyl videt skoro, tohle je krasne videt aniz bych to rozklikla a priblizovala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
21.11.24 14:07

@Duncanseth Jak pisi holky! Je tam!! :srdce: :* 7. super!! Ja testovala kazdy den a bylo fajn proste ty carky videt!! Uklidnovalo me to!😉 ☺️ Ted jsem si cetla pekny clanek co se tam deje ktery den po transferu a embryo je uhnizdeno kompletne 5. den a 6-7 zacina teprve produkovat pomalu hcg do krve.. Takze to je zacatek teprve!✊ ✊ ✊ Ja to tam vidim!❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
21.11.24 16:02
@Aaa2024 píše: Více

Celkem jsem měla 4 IVF cykly. Máme ještě 2 mrazáčky. Všechny sli na genetiku a vylučovali se bohužel i zdravé, když měli dědičnou mutaci po manželovi, kterou zdělil po matce. 2 transfery neúspěšné. 3. KET úspěšný, dcera 2 roky. Pak přirozené otěhotnění, myslela jsem si, že jdu do přechodu, když nepřichází perioda jen jsem zašpinila a jsem unavená, je mi 42 let. :) Nicméně 3 měsíce zpět zamlklé těhu (tabletky na vypuzení cca 6-7 týden se to zastavilo). Nečekali jsme, že se manželovi vrátila plodnost, ani by nás to nenapadlo, že je to možné po takové době. Je po ozařování a chemoterapii. Když si mrazil sperma, tak mu tvrdili, že se mu plodnost po léčbě nikdy nevrátí a stal se zázrak jak se tělo umí zdravit samo když je zdravá mysl.. :srdce: No a teď 4 KET, embryo číslo 6 bude to pravé :pankac: jsem doma na mateřské a pracuji z domů a občas jedu do kanceláře. Nemocenskou nemám, ale nepracuji fyzicky. Včera byl manžel doma. dnes už jsme s Toničkou samy. Dopo byla krátká prochajda jinak se zdržujeme doma. Snažím se klidový režim s tím že si hrajeme doma, lepíme, kreslíme. nelítáme po kroužcích a městě. V pondělí už pojedu do kanceláře. Ale u Toničky jsem opravdu ležela a koukala na telku a nedělala nic! Užívej klidu, odpočívej jak to cítíš, pak až se to narodí, tak už takové lehárko mít nebudeš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
21.11.24 16:04
@Aaa2024 píše: Více

Celkem jsem měla 4 IVF cykly. Máme ještě 2 mrazáčky. Všechny sli na genetiku a vylučovali se bohužel i zdravé, když měli dědičnou mutaci po manželovi, kterou zdělil po matce. 2 transfery neúspěšné. 3. KET úspěšný, dcera 2 roky. Pak přirozené otěhotnění, myslela jsem si, že jdu do přechodu, když nepřichází perioda jen jsem zašpinila a jsem unavená, je mi 42 let. :) Nicméně 3 měsíce zpět zamlklé těhu (tabletky na vypuzení cca 6-7 týden se to zastavilo). Nečekali jsme, že se manželovi vrátila plodnost, ani by nás to nenapadlo, že je to možné po takové době. Je po ozařování a chemoterapii. Když si mrazil sperma, tak mu tvrdili, že se mu plodnost po léčbě nikdy nevrátí a stal se zázrak jak se tělo umí zdravit samo když je zdravá mysl.. :srdce: No a teď 4 KET, embryo číslo 6 bude to pravé :pankac: jsem doma na mateřské a pracuji z domů a občas jedu do kanceláře. Nemocenskou nemám, ale nepracuji fyzicky. Včera byl manžel doma. dnes už jsme s Toničkou samy. Dopo byla krátká prochajda jinak se zdržujeme doma. Snažím se klidový režim s tím že si hrajeme doma, lepíme, kreslíme. nelítáme po kroužcích a městě. V pondělí už pojedu do kanceláře. Ale u Toničky jsem opravdu ležela a koukala na telku a nedělala nic! Užívej klidu, odpočívej jak to cítíš, pak až se to narodí, tak už takové lehárko mít nebudeš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.11.24 10:13

@Millllli tyjo, to jste i s manželem měli teda dlouhou a trnitou cestu 😞… jak říkáš, embryo číslo 6 vyjde.. protože to, co jste vše prožili, tak klobouk dolu, zasloužíte si, aby bylo všechno v pořádku ❤️ ✊️… když je máte i po genetice, vím že to není 100%, ale je dost velká pravděpodobnost na úspěch ☺️
Já si právě neschopenku dala, v práci se i nalitam, nataham… minule jsem měla jeden týden dovču a druhý už v práci.. ale tentokrát to natáhnu až do krve na neschopence..🙂..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
22.11.24 17:11

Holky tak já dnes 10 dni po ket. Cesta ještě dlouhá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
22.11.24 17:12

@anyway007 ale určite krásny začiatok a toto sú už diaľnice takže je to znak že hcg je vysoké čo je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
22.11.24 17:15

@Wuhu85 beru to s pokorou, ještě nemám úplně odvahu se radovat. Teď budu čekat na ultrazvuk. Ducha jsem měla už 4.den, 5.den už silná čárka a už jen sílí. Tak snad to tak i zůstane. :P A neměla jsem ovutrelle teda.

Příspěvek upraven 22.11.24 v 17:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital