KET listopad 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
12.11.24 10:24

@Ardilera Je mi to moc líto. Opatruj se a přeji, aby to příště vše zapadlo už správně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
12.11.24 22:45

@Ardilera ou to je mi moc lito :cry: ja doufala dobrý konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
12.11.24 22:55

@Paní Píďová prý mi tu imunologii nezaplatí pojišťovna. Ale mam je tam aspoň poprosit o konzultaci. Navrhuje nativní ivf. Jen léky. Kdyby se vyvíjely spatně ty vajíčka tak by se to stoplo prý to vyjde levněji než celé ivf. Sam řekl že by se udělala i fragmentace spermií Rekla jsem mu ze si to promyslím. A po novem roce uvidíme co dál. Nevim no jestli tam pokračovat nebo ne. Dneska se mi věnoval skoro 45 minut a na vše v klidu a reálně odpovídal. Mam naobjednané vitaminy tak to zkusíme zase přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
13.11.24 00:00

@Džejý a rekl ti duvod proc by to nemela pojistovna zaplatit kdyz by ti dali zadanku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
13.11.24 08:14

@Berunkas prý proto, že už tu imunologii dělali na klinice. Tak se prý musí čekat rok než to zase proplatí. To mě přijde zvláštní. A nevim ani jak to zjistit jestli je to pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.11.24 10:47

Ahoj holky, nevydrzela jsem to a udelala si test, 9. den po KET, je ciste negativni, transferovali mi 3 denni embryo, ale tak nejak tusim, ze uz z toho 2 carky asi nebudou :( Po poslednim IUI jsem mela ducha uz 8. den. Snad se vam co tento mesic pujdete, bude darit lepe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
13.11.24 10:54

@Džejý a delali ti takovou tu fakt rozsahlou? me na klinice udelali asi 5 hodnot a ty byly ok, kdyz jsem sla fakt na imunologii byt je to v gennetu tak tech hodnot bylo asi 50 a tam uz se problem nasel.Kdyz jsem se ptala v gennetu na tu imunologii tak rekli zadanku bud z ivf nebo od gynekologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
13.11.24 13:37
@Džejý píše: Více

Ahoj, muzes to zjistit primo u pojistovny. Pokud mas VZP, tak se staci prihlasit na ten jejich portal mojevzp a tam najdes prehled vsech vystreni a poplatku, ktere byly hrazeny pojistovnou. Pripusuje se to tam vzdy po trech mesicich, takze ted jsou tam vsechny ukony do zari. Mesice rijen-prosinec uvidis v lednu.
Myslim, ze si ten vypis muzes vyzadat i osobne, poskytnout by ti to mela kazda pojistovna a tam budes mit cely prehled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
13.11.24 14:04

@Berunkas mam rozšířenou imunologii udělanou právě. A posílali ji do genetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
13.11.24 14:07

A našli v ní něco nebo ne?
Pokud je imuno ok, neni třeba ho zřejmě dělat znovu dřív jak za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
13.11.24 15:13

@ol030124 prý by se to mělo týkat až při vložení embrya. Na jiné výsledky co tam jsou neumí odpovědět. A proto radil aspoň konzultaci u imunologa. Tam jsem psala mail a uvidím jestli se ozvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
13.11.24 15:31

Ahoj děvčata, tak já dnes kontrola UTZ, doktor říká, berete ten estrofen 3× denně? 3× denně, ne 1× denně :roll: mě v lékárně neřekli jak to užívat a já myslela, že jen jeden, už jsem si nepamatovala jak to bylo naposledy.. No to byla zpruha.. Já si říkala, že když nic neříkají tak to mám brát jako hormonální tabletku jednu denně. No tak si dnes mám píchnout Ovitrel a v pondělí jdu na UTZ a pokud tam folikul nebude tak ve středu bude transfer. Dostala jsem progesteron a predison. Progesteron začnu od pátku. No já to s Ovitrelem nikdy neměla tak nemám zkušenost… Jinak říkal, že sliznice je ukázková. Znm. to ten nativní KET? Máte taky tak? Viděsil, mě že pokud tam ten folikul v pondělí bude tak transfer nebude a budu čekat na další cyklus.. To se mi před Vánoci už nechce. To bych šla až v lednu. Jsem já to ale popleta… :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
13.11.24 15:33

@Zoe91 To mě mrzí! Budu držet palečky ať se zadaří příště. :srdce: Máš ještě mrazáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
13.11.24 15:34

Tak na to umí dát třeba ty imunoglobiny, ikdyž mě nepomohli ani ty.
Určitě si vyžádej z CARu ty výsledky a vem je na tu imunologii. Po mně chtěli i spermiogram, všechny krve atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
13.11.24 18:10

@Zoe91 To je mi moc líto :( opatruj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie