Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Millllli píše: Vícemoc dekuju
Ahoj holky, ted mi volali z kliniky ohledně té imunologie, prý musí udělat kontrolní testy na jaderné protilátky, antifosfolipidovy syndrom a na cosi ještě. Že to mám pozitivní a prý jak budou výsledky konzultace u imunologa. Jsem překvapena, že to začali řešit. Asi ta rozmluva s doktorem v úterý k něčemu byla
.
Tak holky hcg dnes už negativní, duchové začali od pondělí mizet
Na ten progesteron 42,6 po injekcích doktorka říkala, že je to dobrá hodnota, že cokoliv nad 36 je super. Domluvili jsme se, že půjdeme hned do dalšího KETU, akorát tentokrát zvolíme řízený, abychom zase beznadějně do 20dc nečekali na ovu. Takže dnes vysazuji progesteron, čekám na ms a pak nasazuji estrofem 1-1-1.
tak snad do vánoc ještě druhá čárka vyskočí.
@Džejý To je skvělé, že se to takto hezky rozjelo. Držím palce, aby se vše důkladně vyšetřilo a pomohlo to k úspěchu ♥️
@Duncanseth budu na tebe myslet ať se hezky zavrtá
a máte brzký vánoční dáreček ![]()
@Zoe91 to musíš odčítať ešte 2 dni. Ešte sa môže objaviť čiarka. Uvidíš. Držím palce ![]()
@Ardilera ja pôjdem tiež na riadený. Ten nativ ma nenadchol teda
@Wuhu85 já měla nativ teď podruhé a byli to jen samé nervy
tak snad to s řízeným bude lepší. Plánuješ hned další cyklus? Nebo necháte chvíli pauzu?
@Ardilera chcem si nechať skontrolovať imunitu aspoň nabrať krv a musím poslať embrya na genetiku. Tak cyklus pauza no. Resp az na Nový rok alebo ja vôbec neviem. Môj lekár nie je tento týždeň v práci.