Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro brani techto dvou leku uplne stejne jako pisete vy, nejvic asi ta nafouklost, prisla jsem si jak v 5 mesici
a zaludek byl taky divny, je to hlavne tim estrofenem. Dale pak se mi zdalo ze obcas spatne vidim na tv, rozostrene a prsa bolela take. ![]()
@Ketty655 díky a otehotnela jste po nich? Myslela jsem si, ze to už může byt i priznak, toho ze se embryo uchytlo a hnizdi a roste? ![]()
@Anonymní píše:
@Ketty655 díky a otehotnela jste po nich? Myslela jsem si, ze to už může byt i priznak, toho ze se embryo uchytlo a hnizdi a roste?
Já jsem sedmý den po Ket a prdím ostošest
Anonym 1
@Anonymní píše:
@Ketty655 díky a otehotnela jste po nich? Myslela jsem si, ze to už může byt i priznak, toho ze se embryo uchytlo a hnizdi a roste?
Ano, ale ja je brala kvuli chybejici menstruaci, takze mne estrofem ovulaci blokoval ( u KET tomu tak neni) a hned prvni cyklus, co jsem ho vysadila a brala jen utro, jsem otehotnela. Leky jsem brala pul roku. A ano u KET to muze byt i priznak, mam kamaradku ktera velmi brzo po KET mela podobne priznaky a vyslo to. Drzim palce ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem sedmý den po Ket a prdím ostošestAnonym píše: Více
A kdy mas v planu testovat? Taky mas Estrofen a Utrous a mas velke bricho, furt hlad a unavena a bolest brsou? Anonym ![]()
Holky chci se zeptat, není tady někdo, kdo bral utrogestan a estrofem při prvním těhu a u druhého už to nebylo vůbec potřeba? Zkrátka těhotenství proběhlo úplně v pohodě bez pomoci těchto léčiv?
![]()
Ahoj holky, je tu někdo, kdo po této kombinaci léků otěhotněl??? Moc děkuji!
Ja:) bolo to pri ivf a sú z toho dvojčatá ???? držím palce!!!
@Magnis moc ti děkuji za reakci a velká gratulace!!! ![]()
Potřebovala bych zkušenost někoho, kdo to tak měl přirozenou cestou. Protože vsude se dočítám, že estrofem blokuje ovu.
@sabinka098 děkuji ti za odpověď. A prosím tě, můžeš mi napsat jaké dávkování jsi měla? Moc ti děkuji
@Lola16 já měla Estrofen před KET, myslela jsem však že ovulaci blokuje, že je pouze na stimulaci sliznice. Ale těžko říct, nejsem lékař.
Mohu se taky zeptat? Jsem 5 den od Ket a beru Utrous a Estrofen. Jsem nafoukla jako balon, je mi divne od zaludku a prsa me boli jako cert.Co vam bylo z teto kombinace léků? Diky