Utrogestan a Estrofem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.11.16 18:49

Mohu se taky zeptat? Jsem 5 den od Ket a beru Utrous a Estrofen. Jsem nafoukla jako balon, je mi divne od zaludku a prsa me boli jako cert.Co vam bylo z teto kombinace léků? Diky

• Citovat
  • Upravit
719
13.11.16 19:21

Pro brani techto dvou leku uplne stejne jako pisete vy, nejvic asi ta nafouklost, prisla jsem si jak v 5 mesici :P a zaludek byl taky divny, je to hlavne tim estrofenem. Dale pak se mi zdalo ze obcas spatne vidim na tv, rozostrene a prsa bolela take. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.16 19:33

@Ketty655 díky a otehotnela jste po nich? Myslela jsem si, ze to už může byt i priznak, toho ze se embryo uchytlo a hnizdi a roste? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.16 19:41
@Anonymní píše:
@Ketty655 díky a otehotnela jste po nich? Myslela jsem si, ze to už může byt i priznak, toho ze se embryo uchytlo a hnizdi a roste? :mrgreen:

Já jsem sedmý den po Ket a prdím ostošest :mrgreen: Anonym 1

• Citovat
  • Upravit
719
13.11.16 20:07
@Anonymní píše:
@Ketty655 díky a otehotnela jste po nich? Myslela jsem si, ze to už může byt i priznak, toho ze se embryo uchytlo a hnizdi a roste? :mrgreen:

Ano, ale ja je brala kvuli chybejici menstruaci, takze mne estrofem ovulaci blokoval ( u KET tomu tak neni) a hned prvni cyklus, co jsem ho vysadila a brala jen utro, jsem otehotnela. Leky jsem brala pul roku. A ano u KET to muze byt i priznak, mam kamaradku ktera velmi brzo po KET mela podobne priznaky a vyslo to. Drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.16 20:49
@Anonymní píše:
Já jsem sedmý den po Ket a prdím ostošest :mrgreen: Anonym píše: Více

A kdy mas v planu testovat? Taky mas Estrofen a Utrous a mas velke bricho, furt hlad a unavena a bolest brsou? Anonym :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7687
8.7.17 09:29

Holky chci se zeptat, není tady někdo, kdo bral utrogestan a estrofem při prvním těhu a u druhého už to nebylo vůbec potřeba? Zkrátka těhotenství proběhlo úplně v pohodě bez pomoci těchto léčiv?
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.7.17 20:54

Estrofem a duphaston

Ahoj holky, je tu někdo, kdo po této kombinaci léků otěhotněl??? Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
25.7.17 21:23

Ja:) bolo to pri ivf a sú z toho dvojčatá ???? držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.7.17 21:40

@Magnis moc ti děkuji za reakci a velká gratulace!!! :srdce:
Potřebovala bych zkušenost někoho, kdo to tak měl přirozenou cestou. Protože vsude se dočítám, že estrofem blokuje ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
25.7.17 22:19

Ano otehotnela, pomohlo mi to k otěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.7.17 08:51

@sabinka098 děkuji ti za odpověď. A prosím tě, můžeš mi napsat jaké dávkování jsi měla? Moc ti děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
26.7.17 15:59

Už si nepamatuju je to asi rok. nezlob se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
26.7.17 18:42

@Lola16 já měla Estrofen před KET, myslela jsem však že ovulaci blokuje, že je pouze na stimulaci sliznice. Ale těžko říct, nejsem lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.7.17 19:51

@sabinka098 @Susan23 holky i tak moc děkuji za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie