Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Peltaga Ano, já vím. Ale zvědavost 😁 taky si to myslím
Hlavně ať je to zdravé a to, co si přejete ![]()
@Peltaga děkuji
zdraví je samozřejmě na prvním místě, na pohlaví už tolik nezáleží 😊
No jakože já se ptala už v 11tt a byl tam malý pindik, ve 13tt taky, a teď v 17tt ještě vetsi🙂tak říkal, že nejspíš kluk…takže se to dá poznat i celkem brzo
Na dobrém sonu to lékař pozná klidně i v tom 13.tt, dokonce jsem četla studii, kde tvrdili, že s menší chybovostí než v 16. až 20. tt, kdy se může do hry zapojit pupečník. Řekla bych holka
@Maylaa já se neptala, u syna mi to řekl až ve 20.tt, ale je pravda, že kamarádce řekl jasně ve 13.tt kluka a měl pravdu. No, uvidíme za 3 týdny na poradně. Holčička by mě moc potěšila 😍 ale milovat budeme samozřejmě i chlapečka 😊
Ahoj holky, co tipujete?
Screening 13tt, dr říkala, co si myslí, co si myslíte vy? Jen měl prcek ruku přes obličej ![]()
@Ter-Ka601 😁 Krásné miminko, ale chvilku sem to luštila, než sem si přečetla, že tam je ručička😁
@Chaturanga děkuji moc, přitom tam měla mnoho jiných fotek bez ručičky
ale dala mi tuhle, myslíte, ze je vidět, co to bude? ![]()
Ahojte. Vím, že diskusí na toto téma už je spoustu, ale nechtěla jsem žádnou starší obnovovat..
Dnes jsem byla na 1. screeningu, na pohlaví jsem se ještě neptala, ale zvědavě jsem samozřejmě pídila 😁
Vím, že to ještě není jisté a že si mám počkat… Jen mě zajímají Vaše tipy a zkušenosti, co by to mohlo podle Vás být 😊 našla jsem i fotku, jak se údajně pohlaví určuje, ale jsem z toho pořád dost nejistá, protože podle mě hrbolek nejde úplně nahoru, ale nevím, no 😁
První fotka je z minulého týdne, druhá dnes a třetí pro porovnání