Už 11. den krvacím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Yasmina21 píše:
Zajděte si na gynekologii
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
To neznamená, že musí být i teď. Něco nemusí být v pořádku. Ale může to být jen náhoda a až to skončí, další cyklus může být v pořádku. Nebyla jsi třeba ve stresu? Nebrala nějaké léky? Nemohla jsi být těhotná?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kamkam píše:
To neznamená, že musí být i teď. Něco nemusí být v pořádku. Ale může to být jen náhoda a až to skončí, další cyklus může být v pořádku. Nebyla jsi třeba ve stresu? Nebrala nějaké léky? Nemohla jsi být těhotná?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
O mimi se snazime, ale já začala jist drmek a pít čaj Ludmily Mojžíšove, rok neberu HA a cykly jsme neměla pravidelne teď cca měsíc beru ten drmek, dorazila “konečně” včas ale trvá dlouho
No tak to by mohlo být tím. Nemuselo ti to sednout. Nebo to je první měsíc naopak normální. Nasla sis diskuze na tohle téma? Treba se to stává, že to někdo brát nemůže. Nebo se to za jeden, dva měsíce srovná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kamkam píše:
No tak to by mohlo být tím. Nemuselo ti to sednout. Nebo to je první měsíc naopak normální. Nasla sis diskuze na tohle téma? Treba se to stává, že to někdo brát nemůže. Nebo se to za jeden, dva měsíce srovná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@gumicka8 to mě právě taky napadlo… Ale osobní zkušenost nemám. A slábne to aspoň? Tak zkus založit novou diskuzi nebo přejmenovat tuhle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit

@Kamkam píše:
@gumicka8 to mě právě taky napadlo… Ale osobní zkušenost nemám. A slábne to aspoň? Tak zkus založit novou diskuzi nebo přejmenovat tuhle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Vždy mi ji platila mamka, i když už vydělávám
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Holky nikdy se mi nestalo, ze bych to měla tak dlouho, nevím co se deje. Před cca necelým měsícem jsem byla na pravidelne prohlídce a vše bylo v pořádku i výsledkyčím by to mohlo být nevíte? Děkuji
Také se dlouho snažíme dokud jsem brala jen utrogestan vše ok na také, pak jsem zkusila právě čaj od Mojžíšové a krvácím už druhý týden předtím max 5 dní takže počkám než se vrátím domů a půjdu na zastavení případně
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit

@Anonymní píše:
Také se dlouho snažíme dokud jsem brala jen utrogestan vše ok na také, pak jsem zkusila právě čaj od Mojžíšové a krvácím už druhý týden předtím max 5 dní takže počkám než se vrátím domů a půjdu na zastavení případně
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Cytologie výsledky v jiný den než odběr
- Najednou nechce jist - 11 měsíců
- Sertivan dnes 12 den zabere ještě?
- První den od potratu
- První dávka mmr v 11ti letech
- Duch, nebo už pozitivní?
- Mužů být Těhotná - desátý den po styku?
- Kojenec 7 měsíců přestává spát přes den
Holky nikdy se mi nestalo, ze bych to měla tak dlouho, nevím co se deje. Před cca necelým měsícem jsem byla na pravidelne prohlídce a vše bylo v pořádku i výsledky
čím by to mohlo být nevíte? Děkuji