uz je to tady....

245
6.8.06 12:33

uz je to tady....

:D ahojky tak mam obrovskou radost a musim se o ni s vami podelit Matysek uz asi pred tydnem poprve rekl mama a ted to rika porad do kola je to tak strasne mily vim ze si jeste poradne neuvedomuje vyznam toho slova ale i tak to hreje u srdicka kdyz si hraje v postylce a porad opakuje mamamamamama. :lol: taky uz umime „papa“ a berany berany duc jen „paci paci“se nam nejak nedari se naucit. ale vse ma svuj cas. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
6.8.06 13:48

Krásnej pocit,viď?Jen počkej až začne říkat:maminko.
 Binky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
6.8.06 14:08

Ahoj,
to jsem si vzpomela? Honzik se dival na „pane pojdte si hrat“ a tam rikali dva malinci medvedi: nase maminka a druhy: nase maminka… a jak to Honzik slysel strasne se tomu smal. A potom rikal maminka. To je clovek z toho tak strasne namekko… no zavzpominala jsem si.......
Z kazdeho noveho slovicka je clovek nateseny. Zkratka nikdo to nerekne tak pekne jako ti nasi mazlicci.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
6.8.06 14:22

Já teď prožívám všechno zase od znova. Teď je pro mě nejkrásnější, když se vědomě směje malá Silva a ta větší, když mě obejme a řekne :,,mami mám tě ráda." To potom stojí za tu dřinu kolem nich. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.8.06 15:02

Ahoj,taky jsem si zavzpomínala na první slůvko máma,krásnej pocit a co teprv když říká maminko nebo já láda maminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
6.8.06 15:31

Ježiš, ženský, já zas brečím, tohle mě nědělejte :lol: :lol: :lol:
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
6.8.06 16:02

A nebo:Maminko,jsi moje jediná,jsi moje láska :lol: :lol:

Jééé,já to moje zlato tak miluju!

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
6.8.06 18:11

Holky vy ste bubééé mě to rozbulelo taky, kdž jsem k tomu navíc koukla na vedle mě spící koťátko moje. :lol: Taeášek mi dnes řekl aguuuu euuuuuu jeeeeaaaaaa a já si to přeložila jako maminko..... :lol:

Holky a kdy tak můžu očekávat to první slůvko??? (Vezmeme-li v úvahu , že je nadprůměrně inteligentní po mamince) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
6.8.06 19:25

My dneska měli v Tescu: Tatíkůůůů, de je mamiká? Mamikóóó, koko, sem tady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
6.8.06 19:38

:lol: :lol: :lol:
Jsou ty naše dětičky k sežrání :lol: :lol:
Malej se dnes skoro po týdnu vrátil od babičky vůbec se nechtěl přivítat natož mi dát pusinu a asi po hodině ke mě přišel a říká maminko pušu a máme ládi jo. :D :D
No málem jsem ho rozmačkala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
6.8.06 20:08

Tak já už se taky moc, moc těším, až mi malá řekne mámo nebo maminko. Dostaly jste mě holky, už se moc těším. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.8.06 20:08

Holky,
tak to jste mě fakt dostaly, slzy jako hrachy mi tečou po tváři. Na mě prcek taky pořád volá mamí, mamí - je to fakt nádherný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.8.06 20:09

Holky,
tak to jste mě fakt dostaly, slzy jako hrachy mi tečou po tváři. Na mě prcek taky pořád volá mamí, mamí - je to fakt nádherný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí