Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahojky tak mam obrovskou radost a musim se o ni s vami podelit Matysek uz asi pred tydnem poprve rekl mama a ted to rika porad do kola je to tak strasne mily vim ze si jeste poradne neuvedomuje vyznam toho slova ale i tak to hreje u srdicka kdyz si hraje v postylce a porad opakuje mamamamamama.
taky uz umime „papa“ a berany berany duc jen „paci paci“se nam nejak nedari se naucit. ale vse ma svuj cas. ![]()
Ahoj,
to jsem si vzpomela? Honzik se dival na „pane pojdte si hrat“ a tam rikali dva malinci medvedi: nase maminka a druhy: nase maminka… a jak to Honzik slysel strasne se tomu smal. A potom rikal maminka. To je clovek z toho tak strasne namekko… no zavzpominala jsem si.......
Z kazdeho noveho slovicka je clovek nateseny. Zkratka nikdo to nerekne tak pekne jako ti nasi mazlicci.
Kac
Já teď prožívám všechno zase od znova. Teď je pro mě nejkrásnější, když se vědomě směje malá Silva a ta větší, když mě obejme a řekne :,,mami mám tě ráda." To potom stojí za tu dřinu kolem nich. ![]()
Ahoj,taky jsem si zavzpomínala na první slůvko máma,krásnej pocit a co teprv když říká maminko nebo já láda maminku.
A nebo:Maminko,jsi moje jediná,jsi moje láska
![]()
Jééé,já to moje zlato tak miluju!
Monča
Holky vy ste bubééé mě to rozbulelo taky, kdž jsem k tomu navíc koukla na vedle mě spící koťátko moje.
Taeášek mi dnes řekl aguuuu euuuuuu jeeeeaaaaaa a já si to přeložila jako maminko..... ![]()
Holky a kdy tak můžu očekávat to první slůvko??? (Vezmeme-li v úvahu , že je nadprůměrně inteligentní po mamince)
![]()
My dneska měli v Tescu: Tatíkůůůů, de je mamiká? Mamikóóó, koko, sem tady!
![]()
Jsou ty naše dětičky k sežrání
![]()
Malej se dnes skoro po týdnu vrátil od babičky vůbec se nechtěl přivítat natož mi dát pusinu a asi po hodině ke mě přišel a říká maminko pušu a máme ládi jo.
![]()
No málem jsem ho rozmačkala ![]()
Tak já už se taky moc, moc těším, až mi malá řekne mámo nebo maminko. Dostaly jste mě holky, už se moc těším.
![]()
Holky,
tak to jste mě fakt dostaly, slzy jako hrachy mi tečou po tváři. Na mě prcek taky pořád volá mamí, mamí - je to fakt nádherný ![]()
Holky,
tak to jste mě fakt dostaly, slzy jako hrachy mi tečou po tváři. Na mě prcek taky pořád volá mamí, mamí - je to fakt nádherný ![]()