Už jen 6 týdnů do porodu

32
21.2.11 09:40

Už jen 6 týdnů do porodu

Ahoj těhulky a maminky , ráda bych přidala nové diskuzní téma hlavně pro ty , kterým se porod docela blíží a rádi si tu povykládají o svých starostech , zkušenostech a pocitech z blížícího se porodu , konce těhotenství a podobně…Já mám termín 6.dubna , čekáme holčičku a doma mám tříleteho roštáčka , který se na sestřičku moc těší .
Podobných diskuzí je tu mnoho , ale buď už tam nikdo nechodí , nebo to holky mají už dávno za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
21.2.11 09:44

No zrovna Duben 2011 vypadá, že žije :wink:
https://www.emimino.cz/…-2011-46329/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
21.2.11 09:51

Jojo, u nás to žije, pojď k nám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
21.2.11 10:33

ahojda ja mam termin 2*4 a jsem taky na odpis,bolime trisla,rodila a stova lezu,ale muj dr,me jeste od 13tt nekontorloval vnitrne tak ani nevim zda se neotviram nebo ne.zada to ani nemluvim,jinak ja mam doma samy zensky 5letou a 3letou a treti bude taky holcina Kristýnka :srdce: :huban:

• Citovat
  • Upravit
2891
21.2.11 10:37

ahojky, já teda mám termín pozítří, takže u mě jsou to dva dny do porodu :mrgreen: nisméně zatím nic nenasvědčuje tomu, že by to tak mělo být :nevim: :lol: cítím se zatím fakt v pohodě, je pravda, že voda může prasknout kdykoli a kontrakce přijít taky, poslíčky mám už minimálně 14 dní, takže uvidíme. když jsem měla do porodu 6. týdnů, nastoupila jsem na mateřskou a celou dobu jsem se příííííííšerně nudila, takže doufám, že prckovi už se bude chtít na svět co nejdřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
21.2.11 11:29

ahoooj, tak já jsme teď 35 týdenm tak jsme na tom stejně :srdce: doma mám taky tříletáka. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
21.2.11 11:31

JANIII u nás to bude taky Kristýnka, nebo Adámek. Schovává se, jen jednou se ukázala, a to mě dr říkala at s tím taky nepočítám 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.11 11:47

Ahoj a kde budete rodit holcicku?Ja jsem ve 34tydnu a snazim se abych to donosila tak odpocivam,prvni dite jsem mela ve 34tydnu prave a vazila jen 1700gramu,kolik vazi vase holcicka v brisku ted ve 34tydnu?to uz mate i papiry na materskou ze ano?ja jdu na kontrolu v utery pristi tak mi je tam da,taky cekam holcicku Sara :-) ja trpim na nedostatek zeleza a hlavne bolestma uz 2mesice na prave strane zeber,je to nesnesiltelny,co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.2.11 12:32

Bydlím na okraji Jablonce a rodit budu taky v Jablonci nad Nisou , rodila jsem tam i poprvé a byla jsem moc spokojená a i když porod byl hodně náročný ( 37 h na porodním sále ) , stálo to za to . Jinak první těhotenství jsem měla ukázkové , za to teď sotva lezu , pořád něco , ty kyčle mě trápí taky , hlavně při vstávání z postele a o stydký kosti ani nemluvim , kolikrát mám pocit že praskne…do toho jsem měla před týdnem virózu , která mi málem spustila předčasný porod , no paráda . Ale jinak hlavně že je mimnko zdravé a my ženský to už nějak doklepem :-P musíme … Jinak na poslední kontrole ve 33tt malá vážila 1750 g , asi prý bude průměrná až se narodí , za což jsem ráda , první měl 4000g a já úzkou pánev , tak se chudinka pořád vracel do bříška , ale nakonec jsme to zvládli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
21.2.11 13:02
Šema píše:
JANIII u nás to bude taky Kristýnka, nebo Adámek. Schovává se, jen jednou se ukázala, a to mě dr říkala at s tím taky nepočítám 100%

ja mam taky termin prvni 303 a druhy 24 takze dalsi krasna Kristynka,u nas by to byl jinak Simonek ale mame nastopro holcinu takze TÝnka :wink:

• Citovat
  • Upravit
JANIIICKA
21.2.11 13:03
Maty ML píše:
Bydlím na okraji Jablonce a rodit budu taky v Jablonci nad Nisou , rodila jsem tam i poprvé a byla jsem moc spokojená a i když porod byl hodně náročný ( 37 h na porodním sále ) , stálo to za to . Jinak první těhotenství jsem měla ukázkové , za to teď sotva lezu , pořád něco , ty kyčle mě trápí taky , hlavně při vstávání z postele a o stydký kosti ani nemluvim , kolikrát mám pocit že praskne…do toho jsem měla před týdnem virózu , která mi málem spustila předčasný porod , no paráda . Ale jinak hlavně že je mimnko zdravé a my ženský to už nějak doklepem :-P musíme … Jinak na poslední kontrole ve 33tt malá vážila 1750 g , asi prý bude průměrná až se narodí , za což jsem ráda , první měl 4000g a já úzkou pánev , tak se chudinka pořád vracel do bříška , ale nakonec jsme to zvládli :srdce:

ja mela chripku od deti minuly patek a nezabraly me ani paraleny nakonec dobry ale myslela jsem si ze taky porodim,ale ted uz by to nebylo tak hrozne ne

• Citovat
  • Upravit
JANIIICKA
21.2.11 13:05
evachúmlenova píše:
Ahoj a kde budete rodit holcicku?Ja jsem ve 34tydnu a snazim se abych to donosila tak odpocivam,prvni dite jsem mela ve 34tydnu prave a vazila jen 1700gramu,kolik vazi vase holcicka v brisku ted ve 34tydnu?to uz mate i papiry na materskou ze ano?ja jdu na kontrolu v utery pristi tak mi je tam da,taky cekam holcicku Sara :-) ja trpim na nedostatek zeleza a hlavne bolestma uz 2mesice na prave strane zeber,je to nesnesiltelny,co vy?

ahoj ja budu rodit ve slanem,nebo rakovniku,ale asi Slany,bude to muj treti porod tak doufam v rychlost a bezbolestnost :lol: ale asi takove stesti myt nebudu,me dr,vubec nerikal kolik vazi meri,tak nevim,jen ze ma o 4dny vetsi hlavicku nez nozicku,ale pri jeho rychlosti utz cca 2min,myslim ze mohl videt houbeles :nevim: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
JANIIICKA
21.2.11 13:06
evachúmlenova píše:
Ahoj a kde budete rodit holcicku?Ja jsem ve 34tydnu a snazim se abych to donosila tak odpocivam,prvni dite jsem mela ve 34tydnu prave a vazila jen 1700gramu,kolik vazi vase holcicka v brisku ted ve 34tydnu?to uz mate i papiry na materskou ze ano?ja jdu na kontrolu v utery pristi tak mi je tam da,taky cekam holcicku Sara :-) ja trpim na nedostatek zeleza a hlavne bolestma uz 2mesice na prave strane zeber,je to nesnesiltelny,co vy?

jinak zeleza mam taky malo,tak ho beru a zezacatku me trapila zacpa,ted uz ok,ale to slozeni,to je jak kdyby clovek jedl uhli :lol: :lol: :oops: :wink:

• Citovat
  • Upravit
32
21.2.11 13:19

Janiii , to je divný že tě vůbec nekontroluje , co kdyby jsi se třeba začala otvírat nebo něco ? Sice 34tt už je taková ta hranice , od kdy předčasně narozené děti bývají v pořádku , ale zase každý den dobrý a nejlepší je to dotáhnout do konce ( i když někdy je to náročný už teď :wink: ) Mě teda kontroluje každou prohlídku spodem už od 24tt, a teď minule mi řekla (na tom 33 tt ) že jak jsem proděla tu virózu ( spustila mi předčasný kontrakce,naštestí přešly než jsem vyrazila do porodky ) a tak se mi čípek zkrátil na půl a otevřela jsem se na jeden prst…Nevím , ale myslím že kontrola čípku už je v našem stádiu těhu na místě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
21.2.11 13:41
Maty ML píše:
Janiii , to je divný že tě vůbec nekontroluje , co kdyby jsi se třeba začala otvírat nebo něco ? Sice 34tt už je taková ta hranice , od kdy předčasně narozené děti bývají v pořádku , ale zase každý den dobrý a nejlepší je to dotáhnout do konce ( i když někdy je to náročný už teď :wink: ) Mě teda kontroluje každou prohlídku spodem už od 24tt, a teď minule mi řekla (na tom 33 tt ) že jak jsem proděla tu virózu ( spustila mi předčasný kontrakce,naštestí přešly než jsem vyrazila do porodky ) a tak se mi čípek zkrátil na půl a otevřela jsem se na jeden prst…Nevím , ale myslím že kontrola čípku už je v našem stádiu těhu na místě

maty ja mu to taky rikala a on na me,jen ziral ze je to zastarala metoda a ze podle cipku se stejne nepozna kdy odrodim,tak at prijdu kdyz zacnu krvacet nebo neco.na tvrnuti nic nerikal,jen me utz zkoukne srdicko zda bije a zas mazu dom.mam hranicni hodnoty cukrovky tak drzim dietu,a mam vyssi tlak beru leky,tak snad to dopadne ok,nabrala jsem zatim 5kg u prvni holky snad 25kg,a druhy 15kg a zustalo me to :-? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky