Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, koupila jsem si deníček našeho děťátka a je tam místo na vlepování fotek, těhotenských testů a fotek z UZ, čím to tam nalepit? aby to drželo, po čase se to neodlepilo??? normálně lepidlem a nebo se dají ještě koupit takový ty nalepovací růžky a pak to tam jen nastrkat ty fotečky? jak jste to vyřešili vy?
já tohle zatím neřešila páč na to mám ještě čas ale jinak růžky se koupit daji normalně v papirnictvi a nebo u fotáka…
a aspon to nebude upatlane od lepidla
takže já bych byla pro růžky
![]()
Mně vždycky růžky přišly úplně naprd. Že z toho ta fotka může vypadnout a tak (nebo to někdo vytáhne a pak nedá zpátky…). Já lepím lepidlem (normálním na papír). Jednu tečku do prostřed, čtyři do rohu. Nemáš všechno upatlané a drží dostatečně.
A teď si tak uvědomuju, že jsem s tím značně pozadu - flákám to a malej tam snad nemá ani 1.narozeniny. Hned po porodu jsem se s tím vyblbovala víc. Musím to dohnat, než se narodí to druhé, to pak nebude mít ani jeden nic… ![]()
je to fakt, že ty rúžky kolikrát upadli a nebo padali fotky,…
a nekrabatí se ty fotky když je pod tím herkules? chci to mít krásný
jinak já to budu vypisovat snad postupně, teď tam chci dávat fotky z ultrazvuku,… no a až se narodí tak jeho fotky,…
goldenka píše:
jinak já to budu vypisovat snad postupně, teď tam chci dávat fotky z ultrazvuku,… no a až se narodí tak jeho fotky,…
Když to nebudeš patlat celý (jako celou plochu), ale uděláš to jen těma tečkama (jak jsem psala), tak se ti to krabatit nebude. Tedy normální fotka (na fotopapíře). Vytištěná na obyčejném papíře nevím, tam bych se bála…
Ahojky, můžu se zeptat,kde se takový deníček pořizuje? Děkuji
Ahoj,
ja si koupila takove ctverecky, ktere lepi z obou stran a tak davam na fotku vzdy 8 ctverecku zespodu a drzi to skvele. Taky jsem je koupila u fotografa. je to v tom samem baleni jako ty ruzky. Ty mam teda taky, ale tohle je mnohem lepsi.
Vanilka1 píše:
Ahojky, můžu se zeptat,kde se takový deníček pořizuje? Děkuji
V knihkupectví, v obchodu s dětskými věcmi (já včera v Chiccu v Brně vedle Ikey), kdekoliv na Internetu (např. zde: http://www.arara.cz/product/182008).
goldenka píše:
Včera jsem si koupila deníček a dnes uvěžovala o nalepení těhotenského testu a fotek z UTZ. Ale jak nejsem pověrčivá, tak mám trošku strach, jestli to není předčasné, jestli to není rouhání…
(snad chápeš jak to myslím). Jako láká mě to, protože teď na to mám čas i chuť (pak nebudu stíhat, se znám), ale fakt mám trošku strach… ![]()
já lepila jak do těhu deníčku, tak do deníčku první rok života, fotky klasickým tuhým lepidlem v červené tubě, myslim, že se to jmenuje Kores.
Herculesem bych to nedělala, fotky možná, ale pár fotek jsem si tiskla s PC na papír a to by dopadlo asi špatně.
Alík píše: …fotky klasickým tuhým lepidlem v červené tubě, myslim, že se to jmenuje Kores…
Ano, tím lepím taky (to jsem měla na mysli tím „lepidlo na papír“, jen jsem si nemohla vzpomenout, jak se to jmenuje).
já si ten deníček koupila taky včera a taky zvažuji jestli s ním zaít aby jsem něco nezakřikla
ale láká mě to, už by jsem nejradši lepila, tak nevím, možná ještě počkám do toho 30.tt
goldenka píše:
já si ten deníček koupila taky včera a taky zvažuji jestli s ním zaít aby jsem něco nezakřiklaale láká mě to, už by jsem nejradši lepila, tak nevím, možná ještě počkám do toho 30.tt
Asi taky počkám na pozdější týden… ![]()
Ahoj, tak já fotky z ultrazvuků do deníčku nalepila izolepou (kousek izolepy přes každý roh). ![]()