Deníček pro miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
21.2.11 09:27

deníček pro miminko

ahoj, koupila jsem si deníček našeho děťátka a je tam místo na vlepování fotek, těhotenských testů a fotek z UZ, čím to tam nalepit? aby to drželo, po čase se to neodlepilo??? normálně lepidlem a nebo se dají ještě koupit takový ty nalepovací růžky a pak to tam jen nastrkat ty fotečky? jak jste to vyřešili vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3389
21.2.11 10:16

:mavam: já tohle zatím neřešila páč na to mám ještě čas ale jinak růžky se koupit daji normalně v papirnictvi a nebo u fotáka… :palec: a aspon to nebude upatlane od lepidla :palec: takže já bych byla pro růžky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.2.11 10:43

Mně vždycky růžky přišly úplně naprd. Že z toho ta fotka může vypadnout a tak (nebo to někdo vytáhne a pak nedá zpátky…). Já lepím lepidlem (normálním na papír). Jednu tečku do prostřed, čtyři do rohu. Nemáš všechno upatlané a drží dostatečně. :wink: A teď si tak uvědomuju, že jsem s tím značně pozadu - flákám to a malej tam snad nemá ani 1.narozeniny. Hned po porodu jsem se s tím vyblbovala víc. Musím to dohnat, než se narodí to druhé, to pak nebude mít ani jeden nic… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
21.2.11 10:48

je to fakt, že ty rúžky kolikrát upadli a nebo padali fotky,…
a nekrabatí se ty fotky když je pod tím herkules? chci to mít krásný
jinak já to budu vypisovat snad postupně, teď tam chci dávat fotky z ultrazvuku,… no a až se narodí tak jeho fotky,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.2.11 10:55
goldenka píše:
jinak já to budu vypisovat snad postupně, teď tam chci dávat fotky z ultrazvuku,… no a až se narodí tak jeho fotky,…

Když to nebudeš patlat celý (jako celou plochu), ale uděláš to jen těma tečkama (jak jsem psala), tak se ti to krabatit nebude. Tedy normální fotka (na fotopapíře). Vytištěná na obyčejném papíře nevím, tam bych se bála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
21.2.11 11:12

Ahojky, můžu se zeptat,kde se takový deníček pořizuje? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
21.2.11 11:17

Ahoj,
ja si koupila takove ctverecky, ktere lepi z obou stran a tak davam na fotku vzdy 8 ctverecku zespodu a drzi to skvele. Taky jsem je koupila u fotografa. je to v tom samem baleni jako ty ruzky. Ty mam teda taky, ale tohle je mnohem lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.2.11 11:18
Vanilka1 píše:
Ahojky, můžu se zeptat,kde se takový deníček pořizuje? Děkuji

V knihkupectví, v obchodu s dětskými věcmi (já včera v Chiccu v Brně vedle Ikey), kdekoliv na Internetu (např. zde: http://www.arara.cz/product/182008).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.2.11 11:21
goldenka píše:

Včera jsem si koupila deníček a dnes uvěžovala o nalepení těhotenského testu a fotek z UTZ. Ale jak nejsem pověrčivá, tak mám trošku strach, jestli to není předčasné, jestli to není rouhání… :think: (snad chápeš jak to myslím). Jako láká mě to, protože teď na to mám čas i chuť (pak nebudu stíhat, se znám), ale fakt mám trošku strach… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
21.2.11 11:28

já lepila jak do těhu deníčku, tak do deníčku první rok života, fotky klasickým tuhým lepidlem v červené tubě, myslim, že se to jmenuje Kores.
Herculesem bych to nedělala, fotky možná, ale pár fotek jsem si tiskla s PC na papír a to by dopadlo asi špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.2.11 11:31
Alík píše: …fotky klasickým tuhým lepidlem v červené tubě, myslim, že se to jmenuje Kores…

Ano, tím lepím taky (to jsem měla na mysli tím „lepidlo na papír“, jen jsem si nemohla vzpomenout, jak se to jmenuje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
21.2.11 11:41

já si ten deníček koupila taky včera a taky zvažuji jestli s ním zaít aby jsem něco nezakřikla :nevim: ale láká mě to, už by jsem nejradši lepila, tak nevím, možná ještě počkám do toho 30.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.2.11 12:47
goldenka píše:
já si ten deníček koupila taky včera a taky zvažuji jestli s ním zaít aby jsem něco nezakřikla :nevim: ale láká mě to, už by jsem nejradši lepila, tak nevím, možná ještě počkám do toho 30.tt

Asi taky počkám na pozdější týden… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
21.2.11 12:50

Ahoj, tak já fotky z ultrazvuků do deníčku nalepila izolepou (kousek izolepy přes každý roh). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí