Už jen 6 týdnů do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
929
28.7.12 15:28

@beruska03 To mi povídej! Nohy mi natekly, funím jak lokomotiva, nic není pohodlný… ufff. Bazén má 26 stupnu, což ještě není to aby mi to bylo příjemný… prostě nic mi není dobrý ;-) Už se taky těším až se ochladí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
28.7.12 15:33

@Falen já jsem už z těch všech pocitů protivná sama sobě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denča.zobanka.
28.7.12 17:33

Ahojky holky soucítím s váma vedra jsou hrozný vzduch ještě horší a na prd když vás do toho ještě chytne bolení v krku, nikomu nepřeju. Fakt už se stejně jako vy těším na to až zas klesne teplota na max 25st to by bylo supr. Jestli ne tak valím co nejdřív to půjde někam k vodě, kam se dřív jak v pondělí nedostanu :,(. Těm co otýkají nožky radím od Elastiqu krém na otíkající nohy, když to jde hodit nohy nahoru a pomáhaly mi i studený obklady. Teď při druhým těhu s malým skorem nenatíkám ale vzpomínky jak jsem vypadala u málé nepřeju nikomu.

Jinak ohledně těch věcí pro mimi vám přeju aby vám olejíček seděl mi se po něm opsypávaly tak jsme musely používat tělový mlíčka a vůbec Sebamed kosmetiku měli jsme doma cíťu. Měla jsem nakoupený všechno od Johnsna a nic nesedělo tak doporučuji v kosmetice pomalu a pak dle reakce pokožky dokupovat.
Lahvičky a savičky jsem měla po dvou dvě 150ml na mlíčko a čajík(kterej se dává když se krmí umělou výživou nutrilon, sunar…) a pak dvě 240ml všechno ve skle bylo to lepší na údržbu nelíbilo se mi když ty umělý flaštičky zacházely hlavně čajem a později ovocnýma šťávama. Plastový jsem začla používat až když si malá chtěla držet sama pitíčko sklo na ni bylo moc těžký.
Na zadeček nám pomohl nejvíc bepanthen a sudocrem když bylo nejhůř pytiol který se používal už za nás. Jo a doporučuji si koupit obyč pudr je supr když se mi malá opsypala a svědilo jí to tak jí posyp a natření pomohlo.
Určitě doporučuju koupení ruční odsávačky ta je nejideálnější pro úpl mini mimi mi pak používaly i na vysavač ale na miminko byla lepší ta ruční. To se vyplatí mít dopředu člověk pak nemusí lítat. A Sabsimplex tj kapičky na prdíky v kombinaci s mastičkou Pupíkem hodně velkej pomocník na prdíky vezmu si ho už do porodky.
Po porodu snad ještě líh na pupík kterým se čistil stroupek na pupíku.

Holky co máte už všechno nachystaný a vyžehlený obdivuju a chválím já teď všechno poprala a čeká mě velká kopa prádla termín mám 10.9. tak čas ještě je ale i tak bych to už radši měla všechno přichystaný člověk nikdy neví při druhým je to prý rychlejší tak doufám že bude :lol: už se na prcka moc těším :dance:

• Citovat
  • Upravit
929
29.7.12 18:02

Tak to bolení v krku vůbec nezávidím! Dnes už je trošku lepší počasí. Denčo, ty chodíš do veřejných bazénů? To bych měla strach asi. Dneska jsem začla připravovat tašku do porodnice, ale zatím toho tam moc nemám :-D Mám vypraný zatím jen plíny a ted peru první oblečeníčko. Ale když jsem ho vyprala poprvé tak vůbec nevonělo, tak jsem byla sklamaná, chtěla jsem ho mít navoníčkovaný… v čem perete??? Dáváte aviváž nebo ocet místo aviváže? poradte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denča.zobanka.
29.7.12 21:33
@Falen píše:
Tak to bolení v krku vůbec nezávidím! Dnes už je trošku lepší počasí. Denčo, ty chodíš do veřejných bazénů? To bych měla strach asi. Dneska jsem začla připravovat tašku do porodnice, ale zatím toho tam moc nemám :-D Mám vypraný zatím jen plíny a ted peru první oblečeníčko. Ale když jsem ho vyprala poprvé tak vůbec nevonělo, tak jsem byla sklamaná, chtěla jsem ho mít navoníčkovaný… v čem perete??? Dáváte aviváž nebo ocet místo aviváže? poradte…

Ahojky Falen jen tam kde jsem si jistá že je čisto objevily jsme krásnej novej koupák v Žabčicích a tam se chodit opravdu nebojím do krytejch a narvanejch koupáků v centru Brna se bojím ale tam je to nádhera. Jinak strach jsem měla pořád ukecali mě naši že i moje mamča se mnou lezla do mušova tak si myslím že je to individuální ale dr. mi říkala že v poho můžu nepoužívám ani ty speciální tampony a je to hrozná pohodička při prvním těhu jsem se bála a nikam nešla s odstupem tří let a nošením zase přes léto a zase na září sem nad věcí a lituju že jsem se zbytečně pekla a neužívala si pohody u vody :lol:.S taštičkou držím pěstičky ať všechno stihneš :palec:.Kdy máš termín já 10.9. :)

• Citovat
  • Upravit
Denča.zobanka.
29.7.12 21:38

Jo a prášky batole a teď lovelu ta je silnější a citlivější aviváž nemůžu používat malá se mi opsypává takže doporučuji to předem radší vyzkoušet než aby člověk pak musel všechno prát znovu a to za cenu voňavých oblečků nestojí

• Citovat
  • Upravit
emerica92
12.1.13 00:16

Ahojky, tak také obnovým diskuzi, mám posledních 6 týdnů do porodu a už se nemůžu maličké dočkat… Jak jste na tom vy maminky??? :-)

• Citovat
  • Upravit
146
12.1.13 08:14

Já už ani ne… a je to jak píšou holky, funím jak lokomotiva, nohy mi natékají a už se nemůžu dočkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
12.1.13 08:22

Ahojki,

já mám tak 7 týdnu do porodu, ale jdu císařákem, takže to bude asi o něco dřív. Dneska jsem zbalila věci pro malou do porodky, kdyby náhodou, a´t pak nestresuji :)

@zikminka přesně takové stavy, mám i já. V noci moc nespím, chodím pořád na záchod, no, ale co už, ještě to musíme vydržet a za chvíli budem ty naše uzlíčky mít v náruči :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
12.1.13 09:13
@zikminka přesně takové stavy, mám i já. V noci moc nespím, chodím pořád na záchod, no, ale co už, ještě to musíme vydržet a za chvíli budem ty naše uzlíčky mít v náruči :)

no přesně… jen já teprve věci dneska zabaluju a doufám, že a to přijde, tak to bude rychlý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emerica92
12.1.13 12:13

Týý jo, vy už balíte?? Já ještě nemám věci ani dokoupené.. Jinak musím zatukat, že nějak extra nefuním, ani natejkání nohou mě nezlobí, za to mi je zase pěkně ouvej od žaludku jako na začátku :x Nejlepší pak ráno škrábat auto, to si vždycky podstivě zanadávám :D Kaczulina: A vy jste KP, že jdeš císařem??

• Citovat
  • Upravit
146
12.1.13 15:39

No, mě včera pustili z nemocnice… týden mě tam pozoriali kvůli preeklampsii, tak už radši balím no… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emerica92
12.1.13 16:19

Tak to hlavně opatrně, at to dobře dopadne!! A víš jaké budé mít miminko pohlaví nebo to máte jako překvapení?? V jaké porodnici je podctíš?? :D

• Citovat
  • Upravit
207
12.1.13 16:25

Ahoj, já mám teda do porodu už jen 5 týdnů tak to snad nevadí. Už se taky toho našeho druhýho klučiny nemůžu dočkat ale doufám že vydržíme co nejdýl protože první syn je v inkubačce neštovic tak jestli to chytne tak chci abych mohla být u něho. Ale jinak už si přijdu jako hrošice, sotva lezu, bolí celej spodek, funím a malej se v bříšku pořád mele a často to už i dost bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emerica92
12.1.13 16:58

To jste si vybrali dobu s těma neštovicema :D 5t nebo 6t, hlavní je, že už se to blíží, já čekám první holčičku, tak jsem z toho pořád na větvi, jak to všechno společně zvládnem, ale zvládli to jiní zvládnu to i já :D Všichni píšete jak funíte, kolik jste nabraly?? Já takový problém zatím nemám, ale musím zaklepat :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky