Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli to chapu spravne, tak ona chce napsat tomu milenci, ale spis by pomohlo napsat jeho zene pokud nejakou ma. Jak me napadlo z jinaci diskuse tady ![]()
Já ti nadávat nebudu, ale nepleť se do toho, ono to praskne samo i bez tebe a už se k tomu schyluje, bych pomalu řekla, že se jedná o tvou sestru a švagra, ale to jsou jen mé spekulace…pokud by tomu tak bylo, se ségrou bych si o tom promluvila, pokud máte dobrý vztah, ať toho nechá, pokud si do toho nechá ovšem kecat a jinak bych jí řekla, každý svého štěstí strůjcem a pak ať mi nechodí plakat na rameno a nechce, ať jí foukám bebíčko…
@JedenTypan píše:…ale nééé, já jsem chtěla napsat! protože ta paní, je mi blízká má skvělého manžela, mrzí me to že jejich vztah jde do kytek…mám je ráda oba, chtela jsem toho milence nijak vystrašit, vynadat…já nevím prostě si ulevit, ale je to blbost…delat to nebudu.
Jestli to chapu spravne, tak ona chce napsat tomu milenci, ale spis by pomohlo napsat jeho zene pokud nejakou ma. Jak me napadlo z jinaci diskuse tady
@dlouha píše:
Já ti nadávat nebudu, ale nepleť se do toho, ono to praskne samo i bez tebe a už se k tomu schyluje, bych pomalu řekla, že se jedná o tvou sestru a švagra, ale to jsou jen mé spekulace…pokud by tomu tak bylo, se ségrou bych si o tom promluvila, pokud máte dobrý vztah, ať toho nechá, pokud si do toho nechá ovšem kecat a jinak bych jí řekla, každý svého štěstí strůjcem a pak ať mi nechodí plakat na rameno a nechce, ať jí foukám bebíčko…
Né já to teda fakt nejsem. všem díky za rady, já se do toho míchat nebudu.ale jedná se o tu nejbližší osobu, proto jsem chtěla znát názory…holky vy mi tady skoro nadáváte
jako bych něco provedla, jen jsem se ptala, to nutkání tomu dotyčnému napsat tam je, ale stejně mi muj selský rozum říká n…r se to není tvá věc…dekuji za váš čas stravený nad tímto příspevkem
ale je to rána pro nás doma, když otom víme, moc nás to mrzí ale bohužel nedá se stím nic delat, to si musí já vím sami tam uklidit