Už jste oprášily kola? :-)

30420
17.3.12 12:08

Už jste oprášily kola? :-)

Ahojky :-)
Tak by mě zajímalo, jestli jste s prvnímy slunečnímy dny „oprášily“ kola :-)
Dneska konečně vyjedem a já už se nemůžu dočkat, až se malá vyspí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
17.3.12 12:17

My už před čtrnácti dny… A já budu letos mít nové - asi v nejbližších dnech zajdu do servisu kolečko objednat.
Jedeme v létě na cyklodovolenou.

A dneska bohužel nejezdíme, myju okna (skorosemichcepoužítblijícísmajlík) a muž dává dokupy zahradu… Děti máme u babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
17.3.12 12:17

Tak já svoje jeste ne,ale prckovo kolo uz jsme vytahli minuly tyden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.3.12 12:20

prave oprasujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
17.3.12 12:21

lesi závist :lol: teda ne ty okna :-D ale, že už jste vyjeli :-) u nás je dneska konečně sluníčko a neprší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.3.12 12:28
Januliiik píše:
lesi závist :lol: teda ne ty okna :-D ale, že už jste vyjeli :-) u nás je dneska konečně sluníčko a neprší :-)

Abych byla přesná, muž a děti vyjeli - já už staré kolo neodzimovala.
Ale je tu tak krásně - ona mě snad i ta okna baví… s nostalgií vzpomínám na náš malý byteček - to bych už měla hotovo - takhle nejsem ani v půlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.3.12 12:46

My dceřino kolo ani nezazimovali, jezdila na něm i v zimě, tady byl sníh sotva dva dny :lol: . Na ostatní se taky chystám a už se moc těším, ale budu si muset počkat, až bude malá zdravá. Sluníčka využívám jak Lesina - myju okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.3.12 12:51

okna umyta, kola připravena. mlaďoch pojede na koloběžce. už aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
17.3.12 13:00

Kola ne, to mě moc nebaví a navíc ho momentálně nemůžu, ale koloběžky pro dospělé jsou bezva věc :palec: člověk je na tom hezky rovně, namáhá celé tělo, nebolí z toho zápěstí ani zadek, nepotí se p**el… :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
17.3.12 13:05

Kolo od dcery je v pohotovosti týden, my s mužem naše kolobky už skoro 14 dní. :palec:
Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
17.3.12 13:06
alhena píše:
Kola ne, to mě moc nebaví a navíc ho momentálně nemůžu, ale koloběžky pro dospělé jsou bezva věc :palec: člověk je na tom hezky rovně, namáhá celé tělo, nebolí z toho zápěstí ani zadek, nepotí se p**el… :pankac: :D

Hoja hoja. Co máš? My Kostku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
17.3.12 13:12
radúna píše:
alhena píše:
Kola ne, to mě moc nebaví a navíc ho momentálně nemůžu, ale koloběžky pro dospělé jsou bezva věc :palec: člověk je na tom hezky rovně, namáhá celé tělo, nebolí z toho zápěstí ani zadek, nepotí se p**el… :pankac: :D
Hoja hoja. Co máš? My Kostku ;)

Ahoj, máme 2 koloběžky Yedoo City, černorůžovou a černofialovou :) Byly za skvělou cenu, přivezli je PPL už smontované, jen se upevnila a seřídila řidítka. Bydlíme kousek od Prahy, tak jsme si loni chytli metropolitní autobus, nalodili se a udělali si krásný výlet po Stromovce až do Tróji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
17.3.12 13:16

tak to já kolo ani oprašovat nemusím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neboť já něm jezdila i v -14 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
17.3.12 13:18

Taky se přidávám k umytým oknům a oprášeným kolům:-) Pro prcka ještě bereme vozík a valíme:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.3.12 13:47

Vozík zprovozněn, kola nafouknutá a čekáme, až se malej vyspinká na balkóně :-) Chtěli jsme jet už dopoledne, ale Štěpánek usnul dřív, než jsme vozíček sestavili :-) Ale okna mě tedy ještě čekají :-( Jsem zvědavá, jak se mu bude ve vozíčku líbit. Loni z toho ještě neměl rozum a jeli jsme jen pákrát.
Pokud někdo máte na vozíčku odpružení Dogy nebo Fiala na gumicuky a máte zkušenost - když je dítko těžší - měla by se pružina utáhnout, ne? Manžel mi tvrdí, že naopak a pořád to povoluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková