Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky ![]()
Tak by mě zajímalo, jestli jste s prvnímy slunečnímy dny „oprášily“ kola ![]()
Dneska konečně vyjedem a já už se nemůžu dočkat, až se malá vyspí ![]()
My už před čtrnácti dny… A já budu letos mít nové - asi v nejbližších dnech zajdu do servisu kolečko objednat.
Jedeme v létě na cyklodovolenou.
A dneska bohužel nejezdíme, myju okna (skorosemichcepoužítblijícísmajlík) a muž dává dokupy zahradu… Děti máme u babičky.
Tak já svoje jeste ne,ale prckovo kolo uz jsme vytahli minuly tyden ![]()
lesi závist
teda ne ty okna
ale, že už jste vyjeli
u nás je dneska konečně sluníčko a neprší ![]()
Januliiik píše:
lesi závistteda ne ty okna
ale, že už jste vyjeli
u nás je dneska konečně sluníčko a neprší
Abych byla přesná, muž a děti vyjeli - já už staré kolo neodzimovala.
Ale je tu tak krásně - ona mě snad i ta okna baví… s nostalgií vzpomínám na náš malý byteček - to bych už měla hotovo - takhle nejsem ani v půlce.
My dceřino kolo ani nezazimovali, jezdila na něm i v zimě, tady byl sníh sotva dva dny
. Na ostatní se taky chystám a už se moc těším, ale budu si muset počkat, až bude malá zdravá. Sluníčka využívám jak Lesina - myju okna.
okna umyta, kola připravena. mlaďoch pojede na koloběžce. už aby to bylo
Kola ne, to mě moc nebaví a navíc ho momentálně nemůžu, ale koloběžky pro dospělé jsou bezva věc
člověk je na tom hezky rovně, namáhá celé tělo, nebolí z toho zápěstí ani zadek, nepotí se p**el…
![]()
Kolo od dcery je v pohotovosti týden, my s mužem naše kolobky už skoro 14 dní. ![]()
Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
![]()
alhena píše:
Kola ne, to mě moc nebaví a navíc ho momentálně nemůžu, ale koloběžky pro dospělé jsou bezva věcčlověk je na tom hezky rovně, namáhá celé tělo, nebolí z toho zápěstí ani zadek, nepotí se p**el…
![]()
Hoja hoja. Co máš? My Kostku ![]()
radúna píše:alhena píše:Hoja hoja. Co máš? My Kostku
Kola ne, to mě moc nebaví a navíc ho momentálně nemůžu, ale koloběžky pro dospělé jsou bezva věcčlověk je na tom hezky rovně, namáhá celé tělo, nebolí z toho zápěstí ani zadek, nepotí se p**el…
![]()
Ahoj, máme 2 koloběžky Yedoo City, černorůžovou a černofialovou
Byly za skvělou cenu, přivezli je PPL už smontované, jen se upevnila a seřídila řidítka. Bydlíme kousek od Prahy, tak jsme si loni chytli metropolitní autobus, nalodili se a udělali si krásný výlet po Stromovce až do Tróji ![]()
tak to já kolo ani oprašovat nemusím
neboť já něm jezdila i v -14
![]()
Taky se přidávám k umytým oknům a oprášeným kolům:-) Pro prcka ještě bereme vozík a valíme:-)))
Vozík zprovozněn, kola nafouknutá a čekáme, až se malej vyspinká na balkóně
Chtěli jsme jet už dopoledne, ale Štěpánek usnul dřív, než jsme vozíček sestavili
Ale okna mě tedy ještě čekají
Jsem zvědavá, jak se mu bude ve vozíčku líbit. Loni z toho ještě neměl rozum a jeli jsme jen pákrát.
Pokud někdo máte na vozíčku odpružení Dogy nebo Fiala na gumicuky a máte zkušenost - když je dítko těžší - měla by se pružina utáhnout, ne? Manžel mi tvrdí, že naopak a pořád to povoluje…