Už miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
13.8.15 13:52

Příznaky na těhotenství „mívám“ snad každý měsíc, někdy dokonce i „pohyby“ ;). Ovšem jedna věc je jistá-už na ZŠ nás učili, že těhotenství se pozná podle vynechané menstruace a ani ta vždy není příznakem, mohou tam přijít úplně jiné vlivy vč. těch, že i při těhotenství může žena menstruovat.
Tudíž-dotaz zakladatelky mi přijde tak trochu úsměvný vč. faktu, že stačí použít google…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
13.8.15 13:57

Tady se některé holky bijí do hlavy asi proto, že to, na co se pta zakladatelka je zakladní prirodopis 9 třídy.. já se nestačím divit, to už tu byla i otazka, jestli mají jiní savci pupík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
13.8.15 13:57

@berry4 Proč do téhle diskuze teda přispíváš, když jsi tak sarkastická a nechceš upřímně zakladatelce tématu poradit? Můj dojem teda je, že od toho tu to emimino máme, abychom si tady vzájemně předávaly zkušenosti a rady, akorát tobě podobné chytrolínky to zbytečně kazí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
13.8.15 14:02

Kdyby nebyla tahle diskuze (myslím všechny tady na emimino) tak bych věděla kulový ;) Takže díky i za všechny na první pohled blbý dotazy, protože se takhle někdo zeptal za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.8.15 14:11

@Samantha9 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak ted´jsi mne rozsekala. Nějak jsem si nevšimla žádné TVÉ upřímné rady ani pomoci. Akorát navážení se do druhých moralistko :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
13.8.15 14:17

@berry4 To víš, já už jiná nebudu. A do druhých - respektive do zakladatelky - se tady navážíš ty. Já nemám co radit, holky už to za mě udělaly, tak je zbytečné se stokrát opakovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.8.15 14:19

Ono totiž normálně odpovědět je hrozný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
13.8.15 14:26

No jestli jsi mladá, může to vyjít hned první měsíc snaženíčka :potlesk:
S příťou doufám máte dohodnuté, co bude dál, kdo bude vydělávat, a kdo a jak dlouho zůstane s mimískem doma. Pěkné těhulkování :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
13.8.15 14:26

Vždyť mentruovat může třeba ještě 3 měsíce a může být těhotná. Není pravidlem, že menstruace nebude hned po otěhotnění…

• Citovat
  • Upravit
22614
13.8.15 14:34

@Verča65 Příznaky? Teď? to asi ne, to bude spíš vsugerované.¨
Vynechala by ti ta menstruace, která je ihned po úspěšném oplodnění - čili tato. Ale taky nemusí, můžeš ji mít.

@celipipka54 píše:
Já mám dvě plánované děti a že existuje nějaký ovulační test a prstíčková metoda jsem se dozvěděla až tady na emiminu :roll: Kdy mám ovulaci netuším dodnes a nikdy jsem to nezjišťovala. To jsem si asi ty děti neměla vůbec dělat :think:@Verča65 Pokud jsi otěhotněla, vynechat by ti měla hned první MS, ale někdo má MS klidně ještě několik měsíců po ;)

To já taky, nicméně jsem věděla, jak to chodí a která menstruace by měla vynechat. Učili nás to na biologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.8.15 14:36
@Vermion píše:
No jestli jsi mladá, může to vyjít hned první měsíc snaženíčka :potlesk:
příťou doufám máte dohodnuté, co bude dál, kdo bude vydělávat, a kdo a jak dlouho zůstane s mimískem doma. Pěkné těhulkování :*
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
13.8.15 14:39
@atominnka píše:
8o 8o 8o

jj, to mě taky pobavilo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
13.8.15 14:40

@Samantha9 holky, vždyť vy víte, že já takhle nikdy nepíšu :lol: sranda musí být, ne? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
13.8.15 14:42

@Vermion Uf, to mi spadl kámen ze srdce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.8.15 14:53
@Vermion píše:
@Samantha9 holky, vždyť vy víte, že já takhle nikdy nepíšu :lol: sranda musí být, ne? :mavam:

sice se neznáme, ale tvé příspěvky jsem už zaregistrovala… a říkala jsem si, že bud si děláš p.del a nebo ti hráblo z horka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí