Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi dokáže přísně oddělit virtuální svět od skutečného.
Mám to taky tak.
Hrozně těžko se to vysvětluje, kdo to cítí jinak, nikdy to nepochopí.
Ahojky, jsem v docela podobné situaci. Mám kamarádku které říká miláčku, zlatíčko, lásko (s ní by taky šel ale prý ona ho nechce) a mě jen zdrobněle jménem. Taky máme 2.děti a pro něj asi nejsem přitažlivelá. Jinak manžel mi říká, že by s žádnou nikdy nešel, že nás miluje a nechce nás ztratit. A jinak každej na netu říká kočko, zlato (ale zase si nevolaj, jen si píše s nima v nějakém klanovém chatu-kde to všichni vidí) ale je to prý tím, že si nepomatuje jejich „pravá“ jména.
Taky jsem vybuchla když mi řekl: „miláčku“ - tak jsem mu řekla, že se jmenuju xxx kdyby to třeba nevěděl a bylo zle, že u nás je to něco jinýho.
Newím co ti poradit - ale zkus si s ním o tom pořádně promluvit. Ona bydlí někde blízko Vás? Pokud ne tak bych to asi až tak nehrotila - ale kdyby bydlela kousek nebo nedaleko Vás - asi bych to řešila nějakým rozhovorem - co vlastně chce.
No když píše, žeby se s ní dokázal vyspat, tak to mi moc virtuální nepřijde
A domluvit si rande na netu je velmi velmi snadné.
Jak bych reagovala nevím. Teď tvrdím, že bych ho kopla do pr dele děti neděti, ale asi to není legrace…
Tak jako tak vám posral vztah. Nejen tím, že to dělá, ale hlavně tím, že dopustil, aby ses to dozvěděla ![]()
Také jsem si něčím podobným prošla. Nejdříve bych si s ním promluvila, jestli nemàte nějaký problém, který by se dal společně řešit a řekla bych mu, že Ti ta jeho kamaràdka vadí a jestli se bez ní neobejde. Hlavně žádné drastické rozchody. Máte dvě děti a třeba za tím ani nic závažného nebude.
@Crispina píše:
No když píše, žeby se s ní dokázal vyspat, tak to mi moc virtuální nepřijde…
Tak dokázat se vyspat a vyspat se doopravdy nebo pro to aspoň něco dělat je rozdíl.
Dokud se s ní nesetká, je to pořád virtuální svět.
Ale já mám za sebou už horší věci, takže proto se zrovna z tohohle nehroutím.
Je to pro mě jen virtuální svět, není to skutečnost.
vypadá to na virtuální sex a i to dnes už psychologové berou jako nevěru. takže je to na Tobě. buď to překousnout a snažit se dát vašemu sexu nový náboj, nebo se s ním rozejít, pokud víš, že už to bude skřípat.
ja po svych zkusenostech bych tohle uz nebrala na lehkou vahu, ale jenom Ty vis, jaky je tvuj chlap a jestli by neco takoveho dokazal…
Ja to tehdy neodhadla a on to dokazal (ale asi jsem to podvedome vedela). A vydrzela jsem to jeste rok a pak jsem ho jednoho dne uz nemohla ani videt, natoz s nim byt v jednom byte, takze sel (sice nedobrovolne a prekvapene, ale sel)… ![]()
No, drzim palce, at to vyresite k vseobecne spokojenosti nebo alespon k Tvoji… ![]()
Nechápu jak může přísahat na děti, že to skončí…(když podle něj je to jen herní kamarádka), že to skončí.. Kurňa on přísahá, a stejně by se s ní vyspal…a ještě ti to řekne… Pryč s takovým !!
![]()
@CokeLady píše: ¨
asi trošku jednodušší týpek, ne?už jen kvůli přísaze na smrt dětí bych mu dala bombu, že by se nezved
Přesně toto mě na tom dostalo nejvíc
![]()
No zrovna moc blizko nebydli ale pro partnera dalka nikdy nebyla problem
Už u nas padla otazka jestli vi co chce ale on to sam pořadně nevi ![]()
Tohle bych nehrotila,problém by byl,kdyby měl někoho reálně,ale virtuálně jde o prd..kecy a kecy…realita nula
No já bych mu to psaní zatrhla, ale nelíbí se mi to a asi nejde úplně zabránit tomu, aby podobné blbosti nedělal. Virtuální svět sice není realita, ale může se prolnout. Tyhle kámošky jsou strašně nebezpečné, zvlášť když kámoška může být jen krycí označení. Nebyla by první ani poslední. Chování tvého partnera je teda docela síla. Asi bych uvažovala nad perspektivou vašeho vztahu. Je to možná předčasné, ale mě říct chlap, že by klidně spal s jinou konkrétní osobou, tak mu asi zakroutím krkem.
@Anonymní píše:
Ahojky, jsem v docela podobné situaci. Mám kamarádku které říká miláčku, zlatíčko, lásko (s ní by taky šel ale prý ona ho nechce) a mě jen zdrobněle jménem. Taky máme 2.děti a pro něj asi nejsem přitažlivelá. Jinak manžel mi říká, že by s žádnou nikdy nešel, že nás miluje a nechce nás ztratit. A jinak každej na netu říká kočko, zlato (ale zase si nevolaj, jen si píše s nima v nějakém klanovém chatu-kde to všichni vidí) ale je to prý tím, že si nepomatuje jejich „pravá“ jména.
Taky jsem vybuchla když mi řekl: „miláčku“ - tak jsem mu řekla, že se jmenuju xxx kdyby to třeba nevěděl a bylo zle, že u nás je to něco jinýho.Newím co ti poradit - ale zkus si s ním o tom pořádně promluvit. Ona bydlí někde blízko Vás? Pokud ne tak bych to asi až tak nehrotila - ale kdyby bydlela kousek nebo nedaleko Vás - asi bych to řešila nějakým rozhovorem - co vlastně chce.
Proboha, kam jsi dala svojí hrdost? Btw jsi pěkně naivní. Tohle je docela síla. Řekla bych horší, než u zakladatelky. Sorry. ![]()
Ahoj holky, obnovuji tuto diskuzi. Abych vám vlastně popsala, co se u nás nedávno dělo. Prošli jsme si manželskou krizí, manžel si našel kamarádku, prý jen kamarádku, nikdy s ní nic neměl, ale co já můžu vědět.. Je to cca měsíc a půl zpět, co se vidívali docela často, zašli spolu na pivo a jednou to vygradovalo tak, že jsem za ním do té hospody šla a on tam s ní seděl u baru a za chvíli se zvedli, že jdeme domů, šíleně jsme se pohádali a on domů vůbec nešel, šel spát k ní domů. Ráno přišel, jakoby se vůbec nic nestalo…Byla jsem rozhodnutá, že je mezi námi konec! Ještě ten den mi ta holka psala, že spolu nic nemají a ať přestanu poslouchat jen nějaký drby, že jsou jen kamarádi, nic víc! A pro můj klid s ním utla celé „kamarádství“. Od té doby je relativní klid, doma se snaží, ona mu nepíše, nevolá nic..Ale já už mu nedokážu věřit, snažím se, kvůli našim dětem, ale nevím jak dál. Každou chvíli se mi ty vzpomínky vrací a bojím se všeho, kdykoliv odejde z domu:(( Jak dál?
Mam problem se svim partnerem a nevim jak se stim vyrovnat
žijem spolu 8 let těch 8 let bylo docela pěknich,ale těd´jsem zjistila že jsi našel přes internet kamošku, ktere řikal milačku
prej je to jen jeho herni kamoška, ale přes skype jse sni bavil jen když jsem byla v praci a lhal mě kvuli ni do oči.Pak jse přiznal že jse mu libi a že jse sni dobře keca a prej kdyby nato přišlo tak by byl schopni se sni i vyspat
nechapu jak to dokazal řict stim jeho klidem ženě s kterou ma dvě děti
Když jsem mu dala na vyber tak řekl že chce byt snama a že přisaha na smrt děti že to ukonči ale ja už mu nevěřim ani slovo.Jak byste reagovali vy?