Už několik let jsem sama

Anonymní
8.2.20 19:37

Už několik let sama...

Hezký večer,
nevím holky jestli si jdu pro radu, nebo se spíš vyzpovidat… Někdy mám pocit, že už nemůžu dál. Někdy si připadám nevděčná, protože mám vlastně skoro všechno :?. Před 4roky ode mě po 16letech odešel manžel, máme děti 8 a 6 let. Našel si jinou. Rok jsem se z toho dostávala, ale teď zpětně už jsem ráda, že mě nedeptá a mam od něj klid. Problém je, že nemůžu najít partnera. Vím, že mám krásné, zdravé děti, já jsem zdravá, slušně vydělávám, máme se relativně dobře. Jsem atraktivní, ještě mladá, sportuji (postavu taky fajn), muži se za mnou otáčejí, ale nikdo nepřijde a nepozve mě někam na kafe nebo tak. Občas, když uz mam krizi velkou, tak kouknu na inzeráty (typ Lide, Tinder)… občas jsem s někým někam zašla…ale během 5vteřin, mi bylo jasné, že to prostě nepůjde. Většinou ošklivě mluvili o svých bývalých, rodičích, moc se zajímali, jak jsem na tom finančně, nepřitahovali mě (to snad vždycky ☹️), nebo inteligenčně to nebylo nic pro mě. Potřebuji k muži vzhlížet, těšit se na něj, ale prostě takového nemůžu potkat. Jiní, asi zadaní by si jen vypisovali, honili ego, což já úplně nepotrebuju. A zadaného určitě nechci.
Teď, před 2mesici, jsem po 4letech poznala kluka o rok mladšího. Poprvé po tolika letech se šíleně zamilovala, jenže on mě ma bohužel na háku, ozve se kdy chce, permantně nemá na mě čas ????. Vidíme se max. jednou týdně a já vím, že to není, to co bych chtěla. Napíše když moc, tak 2× denně prostou větu (moc práce, ale na whats up je casto ????‍♂️). Asi mě uchvátil inteligencí, humorem, v sexu úžasný ????. Hlava mi velí to ukončit, jemu by to bylo snad i jedno. Když jsme spolu, objímá mě, říká jak jsem mu chyběla a pak se druhý den třeba vůbec neozve…
Mám kolem sebe hodně mužů, co by se mnou chtěli být, pro mě jsou to čistě kamarádi… nedokážu být s někým, koho nemiluju.
Tak si říkám, co se sebou, všude slyším, že já rozhodně nezůstanu sama, bohužel tomu vše nasvědčuje (je mi 39). Někdy mám den, že bych nejradši už nebyla, jak je to ho na mě moc, pořád sama, všude kolem mě páry, s dětma…rodiny. A já pořád s dětmi sama… Hlídání mám, volno pro sebe taky, jen nikoho nepotkavam :((((.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2330
8.2.20 19:42

Musíš si napsat priority, co od muže očekáváš. Dej si na papír odrážky a neslevuj z požadavků.
Vím jaké to je. Také jsem byla přes 3 roky sama. A byla na snad 15 schůzkách a pořád se na mě už lepili použití chlapi (s dětmi „rozuměj oni byli vždy ti špatní a ženy je opustili“, zadlužení, exoti, s exekutorem za zadelí) a tak bych mohla pokračovat dále. Ale nevzdávej to, určitě najdeš. Ale není to hned. Ten můj si mě našel na lidech.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
8.2.20 19:47

A opravdu nemůžeš být bez dědka? Co Ti na tom vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.20 19:52

@Božislava bez dědka? Myslíš jako partnera? Nechci sama…potřebuji mít po boku muže. Resp. chtěla bych. Nechci jezdit a chodit všude sama. Děti odrostou a už nebudou potřebovat permanentní péči maminky… Chtěla bych doma muže.

• Citovat
  • Upravit
1237
8.2.20 20:02

Nepropadej panice, nevěŕím, že se někdo neobjeví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
8.2.20 20:05
@Anonymní píše:
@Božislava bez dědka? Myslíš jako partnera? Nechci sama…potřebuji mít po boku muže. Resp. chtěla bych. Nechci jezdit a chodit všude sama. Děti odrostou a už nebudou potřebovat permanentní péči maminky… Chtěla bych doma muže.

Ty jsi neslyšela kde máš dědka? Muži třeba říkají ženě taky „bába“…A proč chceš mít doma dědka? Abys mu vyvařovala a spravovala fusekle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
8.2.20 20:12

Ono jestli se kluci otaceji a chteji si vypisovat, tak urcite neni problem v tve atraktivite. To je fajn. Na me pusobis hrozne rozpolcene. Na jednu stranu touzis po Muzi a vzhlizet a obdivovat a vsichni, se kterymi ses sesla ti tedy nebyli dost dobri, a pak si nabrnknes nejakeho hejska, ktery te ma total na haku a ty ani nezvladnes ho kopnout do ři. te :nevim: aspon teda nepises, v cem je ten muz tak mimoradny, krome toho, ze se k tobe nechova hezky :nevim:

Takže si myslim, ze je to v sebevedomi. Az budes sama se sebou spokojena, nebudes mit potrebu si svou hodnotu dokazovat prostrednictvim nejakeho Supermuze a bude ti stacit se s nekym normalne sladit a travit svuj zivot. Me je teda o rok míň a teda potkavam obecne strasne malo (myslim tim zadneho) muze, ke kteremu bych mohla vzhlizet, zato zajimavych, hezkych, sexy, zabavnych, chytrych atd.jsou vsude kolem mraky :mavam:

Good luck :hug:

• Citovat
  • Upravit
860
8.2.20 20:15

Nehrot to. Nechápu proč je tak nutné hned honem někoho mít. Kdyz si to budeš přát, mít oči a srdce otevřené, tak to ve správný čas přijde. Vím že když je člověk dlouho sám tak si tyhle otázky klade a propadá jakože zoufalství a smutku, ale všechno má svůj čas…Byla jsem po rozvodu sama skoro pět let, a přítele jsem si našla ve chvíli, kdy bych absolutně nečekala, že se to stane a že zrovna s ním. Okolnosti rozepisovat nebudu, ale nebyla to seznamka, ani nás nikdo nedal dohromady. Prostě jsme se našli. Tak nezoufej a věř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
8.2.20 20:26
@PaníKadrnožková píše:
Ono jestli se kluci otaceji a chteji si vypisovat, tak urcite neni problem v tve atraktivite. To je fajn. Na me pusobis hrozne rozpolcene. Na jednu stranu touzis po Muzi a vzhlizet a obdivovat a vsichni, se kterymi ses sesla ti tedy nebyli dost dobri, a pak si nabrnknes nejakeho hejska, ktery te ma total na haku a ty ani nezvladnes ho kopnout do ři. te :nevim: aspon teda nepises, v cem je ten muz tak mimoradny, krome toho, ze se k tobe nechova hezky :nevim:

Takže si myslim, ze je to v sebevedomi. Az budes sama se sebou spokojena, nebudes mit potrebu si svou hodnotu dokazovat prostrednictvim nejakeho Supermuze a bude ti stacit se s nekym normalne sladit a travit svuj zivot. Me je teda o rok míň a teda potkavam obecne strasne malo (myslim tim zadneho) muze, ke kteremu bych mohla vzhlizet, zato zajimavych, hezkych, sexy, zabavnych, chytrych atd.jsou vsude kolem mraky :mavam:

Good luck :hug:

Asi tak, modrá slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.2.20 20:29

@Dědek 66

nebo zelená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
8.2.20 20:33

Souhlasím s paní Kadrnožkovou. Potřebujete se dát vnitřně dohromady. Než jsem potkala svého manžela, tak jsem byla taky 4 roky sama a to mi nebylo ani 25 a říkala jsem si, co dělám sakra špatně, když jsem mladá, nemám nadváhu a všichni říkají, že by mě chtěli. Prostě nebyl ten správný čas. Až jsem si říkala, že si vystačím sama a je mi tak fajn, přišel ten správný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.20 20:35

@PaníKadrnožková
V tomto máš pravdu, souhlasím. Sama se sebou nejsem celoživotně spokojená, ale to je můj vnitřní boj a strach, že zklamu (asi i sama sebe). To mám ale odjakživa.
Co se týče „mladého hejska“, on takový v úvodu samozřejmě nebyl, byl úžasný (plánoval, uvažoval se mnou do budoucna, věnoval se mi) a právě proto ta jiskra přeskočila…po mesici nastal obrat a vidim to, ze je to otázka casu, kdy to úplně utnu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.20 20:38

@krysoleta možná kdyby mi bylo 20, tak bych to taky neřešila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.20 22:08

Jsem sama 8 let. Se sebevědomím, myslím, problém nemám. U mě je to právě naopak, čím déle jsem sama, tím více si uvedomuji, že je to fajn výt singl. Tak nějak si říkám, že časem. Občas mě někdo pozve na kafe, občas s seznamim přes má kontaktní dítka, ale tak nějak se mi nechce udělat další krok a jít si změny. Píši z toho důvodu, že první 2-3 roky jsem tak neměla. Ale tak nějak jsem se v tom singl životě zabydlela. Teď si v něm hovim vysloveně, ale..

• Citovat
  • Upravit
393
8.2.20 22:33
@Anonymní píše:
@krysoleta možná kdyby mi bylo 20, tak bych to taky neřešila.

Já jsem to řešila. Nechtěla jsem být sama. Předešlý vztah mě ale vyždímal. Teď po letech to vidím zase jinak. Jste stále mladá. Sama nezůstanete. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí