Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky potrebuju se asi jen vypovidat. mam skoro rocniho syna. jeho otec se na nas v jeho 8 mesicich 4 dny pred svatbou po 6ti letech vykaslal. V ramci rodiny pro maleho jsem ihned skocila do noveho vztahu-pres internet. nemeli jsme kam jit, tak jsme spolu zacali po 14 dnech bydlet. Ve slabe chvilce mi ale dal facku, takze jsem ho ihned vystehovala. nelenila jsem a opet si dala inzerat a opet si nasla chlapa, ktereho jsem si v zachvatu zamilovanosti taky k sobe nastehovala. Byl hodny, na chlapa i chapavy, ale na to kolik mu je mel dost nevhodne reci typu sexualni narazky, poucovani o vecech o kterych nic nevedel. kazdicky den me necim nastval. mel nas opravdu rad, nicmene ja proste nebyla stastna. prave jsme se pohadali a ja mu rekla at vypadne, tak se odstehoval. byli jsme spolu mesic. malymu uz bude rok a ja sem na pokraji zhrouceni. nikdy nebude mit rodinu a ja nebudu stastna! uz nemam silu vubec na nic. nikoho tu neznam, nemam sanci se seznamit, nemluve o tom ze nejsem zadna kraska. stala se ze me totalne zakomplexovana bytost bez kapky sebevedomi, jsem vztahovacna, nedokazu zit, jen prezivam. nemam kamaradky a rodina ma v tomto nazory ktere me nepodpori. uz nevim kam dal. za zivot jsem mela jen ty 3 chlapy-je mi 22, a delala jsem pro ne vsechno! nejradsi bych usnula a uz se neprobudila. strasne mi chybi laska, obeti. omlouvam se za zmatenost, ale sotva drzim telefon
Bude líp, vydrž! Pokud to nezvládáš psychicky, vyhledej odbornou pomoc, to není ostuda, to je jedna z možností, jak se z toho totálně nezhroutit. ![]()
Tak chlapa nehledej…vím, že to bude těžké po finanční stránce, ale neměj cíl si ihned najít známost a do vztahu jít hned po hlavě…nech plynout čas a život, jednou se dočkáš třeba toho srdečného a rodinného partnera
Rodina jsi pro syna hlavně ty, pokud budeš vystreslá a budeš domů vodit každý měsíc jiného chlapa tak z toho syn bude mít akorát guláš, dej se dohromady, užívej si samoty, věnuj se synovi počkej do léta třeba se někde u bazénu najde nějaký hodný muž
Někdy je lepší když vychovává dítě sama máma než máma s x tatínkama
Ano, jak píšeš, je ti teprve 22 let. Na to najít si „toho pravého“ máš spoustu času. Chápu, že tě to teď asi neuklidní, ale je spousta matek, co jsou s dítětem samy. Zkus se na to podívat z té druhé strany a udělat si z toho klad. Dej si oraz, nikoho nehledej a „ON“ se najde časem sám, uvidíš. Zdá se mi, že moc hrotíš to, s někým být.
Jejda, hlavu vzhuru! Myslim, ze pro maleho je. Aleko horsi stridani „tatinku“, nez to, ze chvili budete sami, ale ty si v klidu rozmyslis, co dal a koho y sis pro sebe predstavovala. Pokud rodina nechape, pozadej je spise o praktickou pomoc-hlidani a najdi si neco noveho-cvico, krouzek, cas na sebe a rozhlizej se pomalu. Ted bys jen chtela rychle zaplacnout prazdne misto, ale to je bohuzel moc tezky, to vime vsechny. Drz se a nezoufej-bez chlapa je kazda druha, ale maloktera tak ve 22 letech navzdy i skonci ![]()
Panndo, financne to nejak zvladnu, ale ta psychika…
k psycholozce jsem chodila, platila jsem si ji, protoze me nikde nevezmou driv jak za mesic. bylo to uplne k nicemu
Moc tlačíš na pilu. Věnuj se dítěti intenzivně sama. Láska k dítěti cizím člověkem se stejně nedá vynutit ani vysnít, ne každý člověk má cizí dítě upřímně rád.
Neuraz se za uprimnost, ale tim, ze mu tam budes kazdou chvilku stehovat noveho „tatu“, tak pro nej tenhle vyznam pozbyde dulezitost
Nauc se zit sama se synem a uzivat si to i tak, nelama pres koleno, nejakej ten chlap se casem objevi sam
Drzim palce at to zvladnes ![]()
Neupinej se hned na prvniho chlapa, co projevi zajem. Diteti je to jedno, jestli nekoho mas, spis aby jsi byla v pohode. Nauc se byt sama, chod ven, najdi si pratele, konicky, bud samostatna.
A nedelej pro chlapy vsechno, ale jen to, co opravdu chces.
Ja toho doufam praveho nasla az ve 28, rok po rozvodu. A prezila jsem.
Příspěvek upraven 24.11.13 v 22:08
@nejvíczoufalá píše:
Holky potrebuju se asi jen vypovidat. mam skoro rocniho syna. jeho otec se na nas v jeho 8 mesicich 4 dny pred svatbou po 6ti letech vykaslal. V ramci rodiny pro maleho jsem ihned skocila do noveho vztahu-pres internet. nemeli jsme kam jit, tak jsme spolu zacali po 14 dnech bydlet. Ve slabe chvilce mi ale dal facku, takze jsem ho ihned vystehovala. nelenila jsem a opet si dala inzerat a opet si nasla chlapa, ktereho jsem si v zachvatu zamilovanosti taky k sobe nastehovala. Byl hodny, na chlapa i chapavy, ale na to kolik mu je mel dost nevhodne reci typu sexualni narazky, poucovani o vecech o kterych nic nevedel. kazdicky den me necim nastval. mel nas opravdu rad, nicmene ja proste nebyla stastna. prave jsme se pohadali a ja mu rekla at vypadne, tak se odstehoval. byli jsme spolu mesic. malymu uz bude rok a ja sem na pokraji zhrouceni. nikdy nebude mit rodinu a ja nebudu stastna! uz nemam silu vubec na nic. nikoho tu neznam, nemam sanci se seznamit, nemluve o tom ze nejsem zadna kraska. stala se ze me totalne zakomplexovana bytost bez kapky sebevedomi, jsem vztahovacna, nedokazu zit, jen prezivam. nemam kamaradky a rodina ma v tomto nazory ktere me nepodpori. uz nevim kam dal. za zivot jsem mela jen ty 3 chlapy-je mi 22, a delala jsem pro ne vsechno! nejradsi bych usnula a uz se neprobudila. strasne mi chybi laska, obeti. omlouvam se za zmatenost, ale sotva drzim telefon
Sice jsem o hodně let starší, ale chápu tě. Prostě člověk se někdy do takové situace dostane. Ale nezoufej, všechno není tak černé. Máš ročního syna - za 1. bych se bála kohokoli po dvou týdnech k sobě nastěhovat, už jen kvůli synkovi. 2. užij si to se synem. Má svojí maminku, miluje tě víc než jakýkoliv jiný chlap, tak se mu věnuj. Až se dáš psychicky do kupy, potom pomysli na další vztah a nebo sám přijde.
Být tebou, tak si na chvíli od všech chlapů odpočinu…dej se dohromady a nějak se to určitě urovná…chlapa si vždycky můžeš najít, neboj…a než mít nějaký podivný individua, tak buďte raději sami…je mi opravdu líto, co prožíváš…ale netahej si domů chlapy, který ani pomalu neznáš…když sis teď našla během chvilky hned dva nové, tak si určitě najdeš další!!nevěš hlavu!!!vím, že se to lehce řekne, ale určitě bude líp
![]()