Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsi šikovná, takže domácí bonbony, muffiny s různým zdobením atd. To potěší každého (krom cukrovkářů
)
@Sibyla0 třeba sousedům peču cca 2× týdně, takže jsem přemýšlela třeba nad vaječňákem
ale zas by to chtělo nějaký pěkný lahvičky, aby to nestálo majlant
do školy/školky do každé,,naší třídy,, budu dělat dort ve tvaru vánočního stromku ![]()
@Timinka píše:
Ráda bych se vyhnula klasickým dárkům v podobě svíček, čajů a podobných věcí. Co budete dávat ve škole na besídce učitelkám/učitelům? Co spolužákům dětí? Sousedům?
nic. U nás žádné besídky nejsou ![]()
Domácí pečený čaj, jestli ráda tvoříš v kuchyni. v hezkých skleničkách, od dětí malovaných
Když si představím, že nesu dárek našim sousedům, tak už preventivně chytám záchvat smíchu. To by čuměli
Pro učitele - jestli je to teda u vás zvykem - třeba nějaké balíčky s dobrotami. Něco home made
@slavuska1 no já blb pečený čaj dala přesně těm lidem co jim chcem dát vánoční dárek, už když jsem ho udělala ![]()
@Timinka ja budu lahve kupovat na www.svetlahvi.cz - maj tam miniaturi za slusnou cenuu
@Timinka dávám vlastnoruční pernikove PFky, prasátko zdobene polevou s nastávajícím rokem, navazu na vetvicku červenou masli, vložím do celofanu
@kolik po osmi letech na vsi nás konečně vzali mezi sebe, já pár lidem upeču, oni nám dají vejce nebo tak něco, jde asi o 4-5 sousedů a 4 učitelky ze školy, 3 ze školky a ředitelka. Hodně nám ve škole vychází vstříc chci jim udělat radost
Do školky vezmu domácí cukroví a nějaké sladkosti, každý rok přispíváme na dárek, který si pak děcka mezi sebou předají a z jednou sousedkou si taky vyměníme talíř cukroví každý rok.
Bližším známým, které mezi svátky navštěvujeme bereme víno nebo domácí slivovici, nějakou bomboniéru, podle toho kdo to je.
Jedněm známým občas vozíme domácí ovčí maso, že ho mají rádi, ale nemají ho kde jinde sehnat
.
Sestra úča dostává pera, bonboniery, kafe, hrnečky a jednou dostala hodinky, pěkný.
@Timinka nemas za - ja budu pro sousedy delat vajak - do tech miniaturek.
A pak udelam cokoladovy a karamelovy pralinky a zabalim do krabicek.
Loni jsme davali zvon z perniku s PFkem a taky mel uspech ![]()
Ráda bych se vyhnula klasickým dárkům v podobě svíček, čajů a podobných věcí. Co budete dávat ve škole na besídce učitelkám/učitelům? Co spolužákům dětí? Sousedům?