Nepříjemná knihovnice, jak se zachovat?

10726
19.11.13 13:42

Nepříjemná knihovnice

Ráda bych věděla, jak byste se zachovaly vy: dorazila jsem s dítětem ve velkým kočárku do knihovny, začala jsem tam chodit, že když se zazvoní, tak vám odemknou druhé bezbariérové dveře. Ty první mají tři schody a jsou tak úzký, že s mým kočárem neprojedu. Knihovnice se řekla, že mají besedu, že je to ta průchozí místnost, kterou projedu, abych se dostala do knihovny a že tam sedí asi 4O děti na židli. Druhá knihovnice, co tu besedu vedla, byla nepříjemná. Právě díky této nepříjemné jsem řekla, že přece nepojedu domů, že se mi špatně s kočárem v MHD cestuje (no a taky proč jet podruhý - ztráta času). Manželův názor je, že jsem měla vrátit knihy, co jsem měla, vzít si zarezervované a nepůjčovat si nic (ač už jsem neměla nic ke čtení doma a ty zarezervované jsou jen na prolistování, neb to jsou kuchařky). To bych normálně udělala, ale protože
ta jedna byla protivná, přitom to byla jejich chyba, že konání besed neměli na webu ani na dveřích knihovny, tak jsem si řekla, že si nebudu dělat násilí. jo a těch dětí nakonec nebylo 4O, ale asi 2O. Jak byste se zachovaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
19.11.13 13:44

@tasa nijak, pustila bych to z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
19.11.13 13:46

Neřešila bych to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10726
19.11.13 13:48

Tak já to řeším, ne kvůli tomu, že se to stalo, ale pro příště, až se zase s něčím takovým setkám…tak prostě mi přijde zbytečný se hádat, ale někdy se tomu člověk nevyhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723

Nějak jsem nepochopila otázku. Tak když už jsi tam byla, tak je jedno jak dlouho jsi tam zůstala ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@tasa
A co nechat kočárek před tou místností a s prckem jen na ruce projít? Šlo tam vůbec s tím kočárem projít? Ono motat se s kočárem mezi malými dětmi a narušovat jim tu besedu, se nediv, že byla nerudná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.11.13 13:49
@Camael píše:
@tasa
A co nechat kočárek před tou místností a s prckem jen na ruce projít? Šlo tam vůbec s tím kočárem projít? Ono motat se s kočárem mezi malými dětmi a narušovat jim tu besedu, se nediv, že byla nerudná.

tak to se právě divím, když neco udělám blbě, tak za to musím nést důsledky.

když kočár nechám jinde, dítě očeše půlku stojanů s knihama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.11.13 13:50
@tasa píše:
Tak já to řeším, ne kvůli tomu, že se to stalo, ale pro příště, až se zase s něčím takovým setkám…tak prostě mi přijde zbytečný se hádat, ale někdy se tomu člověk nevyhne

já prostě nechápu, proč se hádat? tak se buď otočim, přijdu jindy, nebo vyndám sviště z kočárku, dojdu tam, vrátim knížky, půjčim si objednané a hotovo. Nevidím nikde ten zásadní problém. Já minule přišla do knihovny, tam beseda s prvňáčkama, ani mi nenapadlo tam jít. Prostě jsem se otočila, odešla a šla tam druhý den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.11.13 13:53
@martina.se píše:
já prostě nechápu, proč se hádat? tak se buď otočim, přijdu jindy, nebo vyndám sviště z kočárku, dojdu tam, vrátim knížky, půjčim si objednané a hotovo. Nevidím nikde ten zásadní problém. Já minule přišla do knihovny, tam beseda s prvňáčkama, ani mi nenapadlo tam jít. Prostě jsem se otočila, odešla a šla tam druhý den :think:

taky pbych přišla jindy, ale právě protože byla nepříjemná, jsem si řekla at si to vyzere.

heled, moje dite uz je tezky na to, abych ho drzela na jedny ruce a druhou vybirala knizky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.11.13 13:55

@tasa nevím, přijde mi to zbytečný dusno. Když má knihovnice blbej den, nevidím důvod, proč ho dělat blbej dalším a sama sobě taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.11.13 13:57
@tasa píše:
taky pbych přišla jindy, ale právě protože byla nepříjemná, jsem si řekla at si to vyzere.heled, moje dite uz je tezky na to, abych ho drzela na jedny ruce a druhou vybirala knizky

sorry, prostě mám jiný názor. Přijde mi to celé zbytečné, jako hra kočky s myší :think: pomstít se, protože je ona nepříjemná? Víc bys jí dostala, kdyby ses na ní usmála a odešla s tím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
19.11.13 13:59

Myslím že nemá cenu to řešit, pustila bych to z hlavy…ale chápu že je to nepříjemné

• Citovat
  • Upravit
lucenka
19.11.13 13:59

@tasa přijde mi zbytečný dělat problémy. Chápu jí, že byla nepříjemná. Přeci jenom udržet 20 dětí v klidu, nebude nejsnazší a když tou místností musí 2× někdo projet, tak je to dost rozhodí. Do knihovny jsem s klukem chodila ze začátku s nosítkem (před dveřma jsem nechala kočár a kluka na tu dobu šoupla do šátku). Od 1,5 roku už se mnou do knihovny chodí běžně za ruku.

• Citovat
  • Upravit
10726
19.11.13 14:00
@Berousik píše:
@tasa nevím, přijde mi to zbytečný dusno. Když má knihovnice blbej den, nevidím důvod, proč ho dělat blbej dalším a sama sobě taky :nevim:

holky, to je ten důvod proč se ptám, protože se nechci chovat jako knihovnice, ale zárove%n si nechci nechat kálet na hlavu. No a protože mám pocit, že jsem to měla vyřešit (asi ) jinak. tak se ptám-jako poučení pro příště-na podobnou situaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.11.13 14:02
@lucenka píše:
@tasa přijde mi zbytečný dělat problémy. Chápu jí, že byla nepříjemná. Přeci jenom udržet 20 dětí v klidu, nebude nejsnazší a když tou místností musí 2× někdo projet, tak je to dost rozhodí. Do knihovny jsem s klukem chodila ze začátku s nosítkem (před dveřma jsem nechala kočár a kluka na tu dobu šoupla do šátku). Od 1,5 roku už se mnou do knihovny chodí běžně za ruku.

no, nas drobek by v klidu za ruku asi nevydrzel. Tak 2O deti neni nejsnazsi udrzet, mela tam teda i pomocnici, ale lehky to neni. Me na tom vadilo, ze to nikde nepsali, ze tam ty besedy konaji, ze bych tam takhle jela zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová