Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
protřebovala bych radu:-).Mám nemocnou dcerunku(některé o nás četli) a teď to finančně nějak nezvládáme tak mě napadlo založit naší Týnce stránku a pokusit se jí nějak"pomoci".Prve tam bylo dané číslo účtu, ale pak kamarádku napadlo, že by se mohla sbírat i víčka(což je super nápad),ale vůbec nevím jak je mám pak dostat domů a následně do Brna nebo Českých Budějovic k odkupu a mám i trochu strach, že dohromady nedáme tech 15kg co je odkuou potřeba a nebudu vědět co s tím ![]()
Jinak mám hroznou radost, že se lidi snaží zapojit-je mi jasný že ne každý může poslat někomu jen tak peníze
![]()
Tak to trochu rozveď, já třeba vůbec nevím, o kom je řeč
U nás se akt. sbíraj víčka pro nějakýho Lukáše
@Krkael Tohle je to samé i když asi v menší míře (bojím se a neumím to pořádně „sama“ rozjed ![]()
@maminka189 píše:
@Krkael Tohle je to samé i když asi v menší míře (bojím se a neumím to pořádně „sama“ rozjed
A co je malé, na co peníze z víček potřebujete a tak…?? Myslím, že se určo pomoc najde, jen těžko pomáhat, když třeba nevědí, o co jde. Já to taky nevím, tak se ptám
U nas přímo pro holčičku od nas z města
Sbíràme v druzině, sbírá školka, knihovna je sběrné místo
Takže by to chtělo letáky, sběrné místo zatím a pak se uvidí-oslovit kamarády a udělat svoz a následně odvoz tam, kde to vykoupi
Taky netuším, o kom je řeč. Můžeš dát odkaz na diskusi nebo napsat něco víc? ![]()
Založte si i stránku na facebooku a ať vás přátelé sdílí. Víčka vám budou dárci posílat, vy si je budete doma skladovat ve velkých pytlích a pak budete muset sehnat dodávku, která je odveze do výkupny. A neboj 15kg víček je skoro nic, při výkupní ceně cca 4 kg za kilo by ti to dalo jen 60 korun. Najdi si stránky firmy HOTTECH s. r.o. - ti mají na fcb pěkně popsáno co se sbírá a jak se to třídí.
http://www.hottech.cz/…name-sbirat/
No u jeDné Diskuse už sme to kDysi řešily s paní, co měla nemocné Dítko a byla v nějakém naDačním fonDu, že bych jí ráDa ty víčka taky poslala, no a kDyž sme to chvíli probíraly po SZ, tak sem zjistila, žeoni za ty víčka ostanou asi šest kaček za kilo, takže jsem paní raději poslala na oficiální sbírkový účet stovku, než poslat poštou za mastné poštovné víčka, za která neDostane ani to, co já zacvakám na poštovném ![]()
Jinak nevím, jak nemocnou dcerku máš, ale např. jedna holčina odsud žádala pro svého nemocného chlapečka příspěvek od Nadace život dětem na nějaký drahý přístroj, co potřebovali a snad o pár dní to měla odsouhlasené a nadace jim ten přístroj zakoupila. Co to zkusit tutady??
Dám sem pár odkazů
https://www.emimino.cz/…t-boli-7957/ 1.deníček
https://www.emimino.cz/…oli-2-11111/ 2.deníček
http://www.facebook.com/…81193483547/?…
Pro ty co nechtějí otvírat a číst. Je to pomoc pro mojí 2,5letou dcerku které 7.9 byla diagnostikována cystická fibroza a krátce na to se zjistilo, že na 99,9% má ještě středně těžkou formu autismu. Čeká nás(snad brzo) týdenní hospitalizace na dětské psychiatrii aby se ukázalo co a jak a zda tam není ještě nějaká porucha. Peníze bych použila na její léčbu, vysokokalorickou stravu, kterou se snažím za každou cenu dodržovat a na nějaké pomůcky. Chtěla bych jí vzít pryč s Prahy(nejlépe někam k moři),ale to pochybuju, že na to seženu peníze, ale já jsem opravdu teď vděčná za všechno a je mi velice trapné, že musím někoho prosit o pomoc ![]()
@Mar__tanka1983 Jo jo nějak to budu muset dostat do ČB nebo do Brna…No co no, když toho nebude dost, tak to pošu jinému nemocnému dítku no. Číslo účtu jsem dala, ale lidi jsou spíše pro ty víčka a v dnešní době se ani nedivim. I když sem se fakt snažila, aby lidi viděli, že se nejedná o podvod.
Nevím, jestli to tu už někdo psal nebo to bylo v jiné diskuzi, ale co opravdu zkusit nadace jako je,,Život dětem" apod.? Četla jsem, že jen na CF jde kolem 700 000Kč… a co Dobrý anděl nebo jak se to jmenuje? Po podpisu doktora by také mohli něco přispět, pokud tedy ovšem nepřispívají jen na rakovinu ![]()
nechci, aby se to bral jako útok, ale já bych taky chtěla k moři, z důvodu těžké lupénky (bohužel i v kloubní formě) a taky mi to nikdo nezaplatil ani mi neschválí lázně, musím si na to ušetřit sama a nebo mi jako dítěti platili rodiče… nikdy nám nikdo nic nedal…
![]()
No s těma víčkama je to taky naprd, pokud se maj posílat poštou, páč za pětikilovou zásilku zaplatíš asi 80,– kč a ty z toho pak dostaneš kolik? 30,–??
takže na posílání poštou se to fakt nevyplatí, to zjistí každý, kdo se o to bude aspoň trošku zajímat. Takže ti nakonec nikdo nemusí nic poslat…
Co se fakt zkusit zkontaktovat s Život dětem nebo s dobrým andělem? Nebo už si to zkoušela a nevyšlo to?
@andyssssek píše:
Nevím, jestli to tu už někdo psal nebo to bylo v jiné diskuzi, ale co opravdu zkusit nadace jako je,,Život dětem" apod.? Četla jsem, že jen na CF jde kolem 700 000Kč… a co Dobrý anděl nebo jak se to jmenuje? Po podpisu doktora by také mohli něco přispět, pokud tedy ovšem nepřispívají jen na rakovinunechci, aby se to bral jako útok, ale já bych taky chtěla k moři, z důvodu těžké lupénky (bohužel i v kloubní formě) a taky mi to nikdo nezaplatil ani mi neschválí lázně, musím si na to ušetřit sama a nebo mi jako dítěti platili rodiče… nikdy nám nikdo nic nedal…
![]()
Na moři netrvám!!Ježiš teď vypadam nenažraně-to jsem nechtěla
Jenže když poprosím nadaci dobrý anděl tak mi seberou hmotku ![]()
@maminka189
pridavam sa do skupiny na FB a zbieram viecka..posli mi adresu do SZ kam potom viecka odviezt.. ![]()