Už nevěřím testům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
11.1.07 00:48

Už nevěřím testům

Už 2 roky se snažím otěhotnět,v listopadu po IUI mi po10 dnech vyšel TT pozitivní,za další 2 dny opět pozitivní,za další 2 dny už negativní a pak jsem to dostala,byla jsem moc zklamaná,nevím,co si mám o tom myslet,za 3 týdny jdu na další pokus a TT si neudělám dřív než za 3 týdny!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2733
11.1.07 08:12

ahoj, to je smůla a je mi to líto, že vám to nevyšlo:///
myslím, že testy jsou dost spolehlivé a taky myslím, že jsi chvíli těhotná opravdu byla, jenže ta blastocysta -či jak se to jmenuje- se prostě v děloze neudržela a odplavila se s menstruací. Některé údaje říkají, že takto se potratí kolem 40-50% všech těhotenství-žena kolikrát ani netuší, že je těhotná a vypadá to, jakoby se jí jen opozdila MS o pár dní…

Sama dobře vím,, jak je těžké s tstováním vydržet…Prostě i když se objeví //, tak není zdaleka vyhráno, nejméně těch prvních 12-13 týdnů…

Každopádně Ti moc držím palečky, aby vám to znovu příště vyšlo a mohli jste se radovat časem z vysněného zdravého miminka! :)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.1.07 09:20

To je mi líto, že to nevyšlo.
Testovat se má až min. týden po vynechání MS, právě aby jsi předešla zklamání. Protože těhotná být můžeš, ale zárodek se neuchytí či je poškozený. To je příroda.
Držím ti palce, aby to příště vyšlo. Nesmutni, příště to určitě vyjde.
 Linda

• Citovat
  • Upravit
1938
11.1.07 13:26

A nevite, jak se da podporit uhnizdeni mimiska?? U me zase na ultrazvuku byla videt fazolka a pak zase odesla MS…Myslim si, ze to nebylo jen jednou. Cim tedy pomoci, aby mi neutekla?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
13.1.07 12:12

GOLF, tím se netrap, ber to tak, že je to přirozený výběr…a třeba nebylo něco v tvém těle v pohodě, byla jsi unavená, VYSTRESOVANÁ, atd… já si měřím bt a jeden cyklus to podle vysokých bt taky vypadalo na těhu, holky mě tu honily ať si už udělám testík, ať je další těhule ve světě..ms přišla po několika dnech nevolností, únavy a nervů…TT jsem si ani nedělala ještě že tak, kdyby byly // tak bych to nesla ještě hůř… takže příště opravdu počkej aspoň 2 týdny po termínu pravidelné ms.
Alenko, recept asi neexistuje, mamina prostě musí být spokojená, zdravá a v pohodě… jak je možné, že otěhotní a dítě donosí leckdy i narkomanky, alkoholičky a že třeba Afrika ještě nevymřela, vzhledem ke stavu výživy obyvatelstva, na to se mě neptejte.
pa hezkou sobotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.07 23:55

Tak ted jsem se docetla,ze injekce pregnylu obsahuje hormon HCG,tak to teda může ovlivnit těhotenské testy,ne? Golf

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex