Utrogestan a otěhotnění – kdy jste ho přestali brát?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1938
10.1.07 07:30

Utrogestan

Chci se Vas holky zeptat, pokud jste brali Utrogestan, kdy jste ho prestali brat. Jsem po prvni IUI a vsechno bylo tolik nove, ze jsem rada, ze jsem si zapamatovala, kdy ho zacit brat..Mam ho brat dokud neprijde MS nebo jen 14 dnu od IUI? Jake mate zkusenosti? Mimochodem, mate po jeho uziti taky zpomalene reflexy, zavrate??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2245
10.1.07 09:38

Alenko já jsem Utorgestan brala až do 14 týdne těhu teda myslím,ale to ti doktor řekne.taky jsem byla na IUI 3× a když se mi nezadařilo tak jsem ho brala do menstruace a pak se vy:,–(il :?
přeji ti ať tit to výjde a natestíku máš // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
10.1.07 10:48

Ahoj,

ja ho taky brala do 14. tydne tehu. Predepisuje se pro podporu tehu. Takze pokud ho budes brat dele, tak neublizi…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65308
10.1.07 13:51

Já ho mám na srovnání cyklu,beru 14ty až 24 den cyklu.A jsem po něm taky zpomalená.Hlavně po těch 2 večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.1.07 17:14

Ahoj Alenko,
také jsem byla na prvním IUI v listopadu.
Utrogestan jsem si zavádela 1× ráno a 1× večer.
Zpomalená jsem nebyla,ale náladová,bolela me strašně prsa a mela
jsem nafouklé břicho.
Bohužel jsem dostala za 14 po IUI menstruaci,ta prý přijde dříve i o týden.To ti píši,kdyby náhodou ti to nevyšlo,takže se muže dostavit i dříve.
Když se dostaví MS tzn,že to nevyšlo,tak vy:,–( Utrogestan.Tak mi to řekl lékař.
Pokud se MS nedostaví,tzn,že jsi tehotná,tak dále Utrogestan zavádej do odvolání od lékaře.
Přeji ti hodně stestí.-Simona :)

• Citovat
  • Upravit
1938
17.1.07 13:31

Tak jen abych rekla, jak to dopadlo, jako vetsina jsem MS dostala, takze si zbytek Utrogestanu schovam na dalsi IUI. Musim rict, ze stejne jako po laparoskopii jsem mela MS zapachajici, tak i ted mam MS zapachajici. Vysvetluji si to tou chemii, kterou jsem do sebe nacpala behem jednoho cyklu. Mate podobne zkusenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65308
22.1.07 19:56

Holky prosím,beru utro na srovnání cyklu od 14-24 dne a pak bych to měla do 3 dnu dostat.Minuly měsíc jsem to dostala až 10ty den po dobrání.A dnes jsem 22.den cyklu to zn.ještě utro na 2 dny a začala jsem dost špinit.Až krvácet.Dobírá se utro nebo ho mám vy:,–(t?Já si nějak nemužu vybavit,co mi dr.řikala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.2.07 18:22

Petro klidně ho můžeš vy:,–(it, nemusí se brát přesně 10 dní. Já mám opačný problém: Utro beru taky 14-24DC 3× jsem to dostala 30DC jenou 28DC a teď jsem 34DC, už vlastně 12 dní po dobrání a MS nikde. Byla jsem u dr. těhotná nejsem, protože jsem měla místo folíku 2 cysty a mám prý zatím nízkou sliznici a na MS to ještě nevypadá, tak kdy ji mám čekat, dorazí vůbec? Stalo se vám někomu, že by nedorazila, po utroši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65308
7.2.07 20:26

Ahojky,tak první cyklus jsem taky na MS čekala skoro 14 dní po dobrání utroše,ale pak jsem to dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
7.2.07 20:47

Ahojky, tak já tento měsíc poprvé brala utroš na srovnání ciklu (měla jsem ho 32-35 dní a chci otěhotnět), začala jsem ho brát 19DC a to jeden ráno a jeden večer a pak pauza a měla by přijít mrcha, dnes jsem 30DC a už se to rozjelo, s tím že včera už jsem špinila. Nic mi po něm nebylo, akorát první tři dny se mě ve stejnou dobu strašně motala hlava, hlavně po tom raním. Takže za 19 dní znovu a pak mám jít na KO, ale doufám že už brzy budou//.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
24.8.07 09:43

Já tento cyklus brala taky poprvé utroš na srovnání cyklu a na sliznici, 16 - 25 den 2 večer, jenže 6 den papání jsem začala špinit a trvalo to 7 dní. Teď jsem 7 den po dobrání, tedy 32DC a mrcha stále nic, tak čekám co bude a za jak dlouho dorazí. za týden mám jít k dr na kontrolu jak to na mě působí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.9.07 12:56

Je Utrogestan jenom na upravu cyklu nebo nejak priznive ovlivnuje i ovulaci…? Myslim, jestli muze pomoct k otehotneni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.10 08:05

Ahoj holky, tak já jsem v prosinci vysadila HA a pokoušíme se o miminko, doktor me tento měsíc nechal čekat a pořád že už něco vidí a nakonec nic. MS mám spožděnou o měsíc už od unora a bez injekce nedorazí, ted v pondeli si mam prijit pro dalsi a nasadime hormony pry prave zminovany UTROGESTAN, jak vas tak vnimam asi z toho moc pozitivni vysledky nejsou. A mate nektera zkusenosti za jak dlouho se vam podarilo otehotnet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evíček 1984
17.8.11 11:25

Ahojky já jsem brala utrogestan,také na úpravu ciklu a zároven i že jsem chtěla otěhotnit.Při prvním dítěti jsem otěhotnila po 8 měsících braní utrogestanu a když jsme chtěli druhý miminko,tak jsem ho brala znova a to :-) jsem otěhotnila po 7 měsících.Takže mě utrogestan hodně pomohl,bez něho by to nešlo.

• Citovat
  • Upravit
1403
27.6.12 22:51

Ahoj holky :-) dnes sem byla u lekaře a předepsal mi taky Utrogestan na 3 měsíce ( snažime se o mimi přes 3 roky -a před měsícem se podstoupila laparku ) jen sem stoho naka zmatena mam ho brat od te doby co to dostanu tak od toho dne za 14 dni po dobu 10 dnu 2 tablety a takhle to mam tedy opakovat 3 měsice ju? Jinak nake zkušenosti po jake době se vám podařilo otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí