Už nevím, co s ním - 3letý se vzteká

lebrunka91
9.3.14 08:08

uz nevim co s ním -vzteká se

Ahoj mam problem mam 3 leteho syna a extremne se vzteka staci mu normalne rict at si jde treba uklidit pokoj a okamzita reakce je ze rekne nechci a flakne sebou na zem. Kdyz ho zvednu zacne se hned vztekat kopat kolem sebe a rvat na cely barak uz nevim co snim poradite mi?? :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7065
9.3.14 08:13

Přečti si něco o období vzdoru a snaž se tomu předcházet :-) Také jsme to měli a teĎ se to trošku zlepšilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
9.3.14 08:17

@lebrunka91

tak ho nezvedej :mrgreen: a vydrž, buď důsledná, obrň své nervy a věř, že to jednou přejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
9.3.14 08:19

Ja nevím, budu za tyrana, vzít proutek, jednu mu svihnout přes zadek a bude klid.Ale nevím-dřív se to. dělalo, není to ještě ve třech letech brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
9.3.14 08:21
@neumisa píše:
@lebrunka91tak ho nezvedej :mrgreen: a vydrž, buď důsledná, obrň své nervy a věř, že to jednou přejde ;)

Malej mi to dělá taky, nezvedám ho, neutišuju, když má dítě nervíka tak ho nechávám ať se z toho dostane sám. Taky to máme doma takové, ale už né tak extrémní naštěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
9.3.14 08:23

Ahoj klasika období vzdoru u nás proběhlo od 1,5 roku - 2 a 4/5 roku a znovu začalo ve 3 :mrgreen: Co pomáhá u nás, nedělat mu diváka nevšímat si ho. Když jsme někde venku tak z toho udělat srandu, třeba se sebou flákne na chodník a řve, já řeknu, že zapoměl bušit pěstmi a jestli tohle je jako všechno :lol: Nebo dupe a kvílí, to se ho ptám zda tančí rituální tanec :lol: U nás to dost zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
9.3.14 08:26

Jo a konkretne kdyz ma neco udelat a nechce, tak ho imituju, on se uklidni a trvám na splnení požadavku. Prostě z toho vztekání nedělat vědu, být v klidu, je to tezké, ale casem se to dá naučit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebrunka91
9.3.14 08:29

DR mi rekla ze mu mam dat i prez zadek ale nechci ho bacat od rana do vecera a jeste mam k tomu mesicni dceru takze malej je jak z divokych vajec. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
andreazbudejc
9.3.14 08:29

@lebrunka91 vůbec si ho nevšímej, je n po očku sleduj, ayb si neublížil..ho to přejde, ďáblíka..nejhorší je reagovat-jakkoliv-vím, že se to lehce řekne, ale jakákoliv reakce na jeho vztekání (ať už utěšování nebo plácnutí přes zadeček) vede jen k tomu, že se bude vztekat dál..je to proste takový blbý období..

• Citovat
  • Upravit
andreazbudejc
9.3.14 08:30
  • Citovat
  • Upravit
lebrunka91
9.3.14 08:30

Hlavne kdyz sebou hazi na zem tak pada po hlave bojim se ze si rozbije hlavu

• Citovat
  • Upravit
lebrunka91
9.3.14 08:31

@andreazbudejc jj presne kdyz mu dame na zadecek tak je to jeste horsi ale zachvili si sousede budou myslet ze ho snad tyrame jak neustale rve je to fakt kazdou chvilku

• Citovat
  • Upravit
3115
9.3.14 08:31
@lebrunka91 píše:
DR mi rekla ze mu mam dat i prez zadek ale nechci ho bacat od rana do vecera a jeste mam k tomu mesicni dceru takze malej je jak z divokych vajec. :zed: :zed:

důležitá informace :!, takže kromě období vzdoru, žárlí na sourozence - to bitím opravdu nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebrunka91
9.3.14 08:32

@Mišela1 ale mi se mu venujem ale zase si myslim ze uz by mohl trosku vnimat ze je malinka no nevim

• Citovat
  • Upravit
12330
9.3.14 08:33

Já posílám na hanbu, až se uklidní tak příjde. Občas tam jde sám dobrovolně už když začne ječet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí