Už nevím, co s ním - 3letý se vzteká

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
9.3.14 08:33

@lebrunka91 budu za tyrana, a le není to tak :mrgreen: mám taky tříletýho, c o se rád vztekne, enbo zasekne :mrgreen: a pomáhá vařečka, a le nemusím ho s ní bít. jednou jsem ho s ní plácla, ale fakt jen jakože přiložila a jemu to ěnjak utkvělo a stačí i v největším vzteku říct vařečka, najednou úsměv číslo jedna auklízí jak divej :mrgreen: :mrgreen: nikdy na ní dojít nemuselo :)) pak ještě teda máme : mám začít počítat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andreazbudejc
9.3.14 08:34

@lebrunka91 to my sme měli podobný, Marek sebou fláknul a hlavou prásk o zem..no ale pak sme vypozorovali, že frajer vždycky po očku kouknul, zda se díváme a pak s opatrností zasimuloval uder hlavou o zem :mrgreen: když měl pod hlavičkou polštář, tak to jo..to se neštítil ničeho :twisted: ale jak poznal že hlavou o zem to bolí, tak jen simuloval

• Citovat
  • Upravit
lebrunka91
9.3.14 08:34

Premysleli jsme ze mu zacnem i zakazovat veci ktere ma rad :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
andreazbudejc
9.3.14 08:36

@lebrunka91 hele já jsem zas vždycky za despotickou matku an veřejnosti, že ho nechám vztekat a neutěšuju ho :D

• Citovat
  • Upravit
lebrunka91
9.3.14 08:37

On uz ma ty reakce na cokoliv co mu reknem jen treba nech psa byt no a je tu jeho amok :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
andreazbudejc
9.3.14 08:37
@lebrunka91 píše:
Premysleli jsme ze mu zacnem i zakazovat veci ktere ma rad :nevim: :nevim: :nevim:

tak ten se uvzteká :D :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
11689
9.3.14 08:38
@andreazbudejc píše:
@lebrunka91 to my sme měli podobný, Marek sebou fláknul a hlavou prásk o zem..no ale pak sme vypozorovali, že frajer vždycky po očku kouknul, zda se díváme a pak s opatrností zasimuloval uder hlavou o zem :mrgreen: když měl pod hlavičkou polštář, tak to jo..to se neštítil ničeho :twisted: ale jak poznal že hlavou o zem to bolí, tak jen simuloval
:lol: :lol: Jo jsou to vyčůránci. Oni se ze začátku opravdu vztekají protože něco chtějí, ale to je tak 1-2 minuty. Potom už je to jen „trest“ pro rodiče… Pokud to prostě s tebou nehne, nebo naopak se u toho budeš královsky bavit, nechá toho. Chudinka se ještě praští hlavičkou o zem aby ho rodiče běželi litovat :D

A fyzické tresty opravdu ne, neříkám, že u nás nejsou, ale zrovna u tohoto je to kontraproduktivní.

Já zabavuji věci když s nima mlátí, pak dostává zpět za odměnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andreazbudejc
9.3.14 08:38
@iiiv píše:
Já posílám na hanbu, až se uklidní tak příjde. Občas tam jde sám dobrovolně už když začne ječet.

tak tohel mě dostalo, klučík je chytrej :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D :D :D úplně si to umím představit, jak nabírá a odchází do kouta :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
andreazbudejc
9.3.14 08:41
@Anonymní píše:
Ja nevím, budu za tyrana, vzít proutek, jednu mu svihnout přes zadek a bude klid.Ale nevím-dřív se to. dělalo, není to ještě ve třech letech brzo?

dřív se dělala spousta věcí…

• Citovat
  • Upravit
3115
@lebrunka91 píše:
@Mišela1 ale mi se mu venujem ale zase si myslim ze uz by mohl trosku vnimat ze je malinka no nevim

a co by měl vnímat, že přišel někdo kdo mu vzal maminku a má jí teď skoro stále pro sebe? že maminka už nemá tolik času se mu věnovat, hrát si, musí počkat až se miminko nakojí a pod a HLAVNĚ už s tebou není sám, vždy je tam i to druhé dítě. to má chápat tříleté dítě? opravdu to nechápe a bude mu ještě nějaký čas trvat, než to celé pobere a bitím se opravdu situace jenom zhorší. Psychologové radí domluvit se s partnerem a aspoň jednou týdně vzít toho staršího někam, na kolo do kroužku, abyste byly spolu, aby tě měl jenom pro sebe :hug:.

Příspěvek upraven 09.03.14 v 08:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
@andreazbudejc píše:
tak tohel mě dostalo, klučík je chytrej :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D :D :D úplně si to umím představit, jak nabírá a odchází do kouta :potlesk: :potlesk:
:lol: :lol: Můj tříleták, když jde dělat něco co nesmí, tak si nadává tytyty nenene :D

To říkám, děti jsou chytré jako opice, někdy člověk nestačí zírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
9.3.14 08:53

@andreazbudejc on je právě až moc chytrej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
9.3.14 09:02

Taky to tak máme. Mě by to až tak nevadilo, ať se mi dítě vyvzteká, ale máme hodné sousedy a někdo už na nás kvůli tomu volal sociálku. To sousedům nevysvětlíte, že máte malé dítě, které si zrovna prochází obdobím vzdoru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
9.3.14 09:23

Tak já mám 2,5lettou a pěkně vzteklou :cert: většinou jí posílám pryč, někdy sama neudržím nervy a jednu lupnu ale stejně nepomůže, počítání se nám poslední dobou celkem osvědčilo. Minulý týden mi paní v ZOO radila jestli už jsem zkoušela studenou sprchu, jí se to prý osvědčilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebrunka91
9.3.14 09:49

@suwari no prave u nas v baraku jsou taky hodni sousede a bojim se toho ze nam socialka zaklepe na dvere :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML