Šok ve školce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.3.14 08:58

Šok ve školce

Ahoj holky. Včera jsem ve školce zažila docela šok a tak se chci zeptat jestli byste to řešili. Bylo mě úplně zle a myslela jsem že učitelku zastřelím :-( Jdu si pro syna. Od určité hodiny jsou převedení do jiné třídy kde je hlídá učitelka z té třídy kam jdou, protože ta jejich odchází. Celkem jsou ve školce 4 třídy. Jelikož už bylo dost hodin, šla jsem rovnou do té druhé třídy. Tam mě řekli že tam syn není což mě teda přišlo divny, ale tak jsem se šla radši podívat do jeho třídy, tam už bylo teda zamčeno. Tak jsem se šla podívat do další třídy tam taky nikdo nebyl a u poslední jsem potkala tu učitelku která ho měla na starosti a že tam už nikdo není. Tak jsem teda vyjela kde mám teda děcko když nikde není. Vrátím se zpět do té první a hledám syna a nikdo o něm neví. ptám se holčičky co s ní kamarádíme a ani ona nic neví. Jako už mě začínalo být opravdu zle. Učitelka začla volat jeho jméno a to si s druhou která je tam asi nová ( ta ani nevěděla jak se jmenuje, děcko bych jí dobrovolně nesvěřila) říkali, tak jestli si už pro něho nepřišel někdo jinej. No to jsem myslela že tam vlítnu a dám ji facku. Nakonec ji teda napadlo kuknout na záchod a on sedí a trůní. A učitelka volá, no jasny on je tady na záchodě. Syn mě říkal že se ozíval když ho volala, ale je to za rohem a nikdo ho neslyšel. JAko chápete to? Ona vůbec neví kde má děcko ktery má na starost. Je to 4lety děcko. Byla jsem tak vytočená a nasr… A to ještě kolikrát když dojdu por něj a už je v té druhé třídě tak učitelky není, takž čekám až se milostivě někde objeví abych jí řekla že si teda syna odvádím. Vůbec ty děcka z jiné třídy nezná a to je to půl roku a chodí tam každý den. Ona by ho dala normálně úplně komukoliv kdo by pro něj došel. Co byste dělali? Mě to fakt jako sranda nepřišlo. Už jsem vymýšlela nejčernější scénáře. V pondělí to chciřešit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1740
8.3.14 09:05

Mě to až tak nepřekvapuje. Naprosto mě šokuje školka, která je proti našemu domu, kde 4 učitelky pohromadě stojí nebo sedí na zahradě v místě, kde vidí asi tak polovinu té zahrady a na druhou polovinu vůbec nevidí, protože jim ve výhledu vadí zahradní domek. Kolikrát jsem viděla děti, jak si hrají v té druhé polovině, aniž by na ně někdo dohlížel. Nejlepší na tom ale je, že v té druhé polovině zahrady je soustavně otevřená brána na poměrně frekventovanou ulici. Nevím, jestli jsou ty děti tak vycepované, že paní učitelky mají jistotu, že na tu ulici nevběhnou, ale já tam mít dítě a tohle vidět, tak asi taky humbuk udělám. Přijde mi to, že prostě spoléhají, že se nic stát nemůže, ale jsou to přece malé děti, nikdo neví, co je napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
8.3.14 09:06

Resila bych to urcite, ale nehrotila bych situaci. Promluv si s tridni ucitelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
8.3.14 09:07

@Malvajs kterou skolku myslis? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.3.14 09:07

To si delas srandu? Jak dlouho tam ditko chodi? Uz by me tam nevidely a jeste bych je nahlasila na urade. Tohle neni sranda, priste by dite mohlo napadnou, ze pujde domu samo nebo ho odvede nekdo cizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.3.14 09:08

No jeho učitelka je zárověn ředitelka ;) Nebudu řvát, nejsem problémová jen jí to v klidu řeknu a at to nějak řeší. To mě fakt dostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.3.14 09:08

Chápu, v této situaci bych taky viděla černě a vraždila. To je asi normální reakce každé mámy - potkat bachyni s mláďaty taky není legrace.

Za mě - měla bys ale do pondělka vychladnout. Ty učitelky jsou taky jen ženské, taky jen lidi. Ano, stala se chyba, naštěstí bez následků. Je třeba si z ní vzít ponaučení - tedy pro ty učitelky. (Jesti mají kapku soudnosti, dojde jim to i bez tvých stížností. ) Pochopitelně bych hodila řeč, to zase bych bez povšimnutí nenechala - možná spíš než vy tu máte bordel - něco v tom smyslu, měla jsem hrozný strach, jestli se neztratil, jestli se mu nic nestalo - je ale podle mě zbytečné zase kvůli tomu vyvolávat nějaké třenice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.3.14 09:09

Ješte ten den bych to řešila s učitelkami, kterých se to týká a v pondělí s ředitelkou. Tohle bych netolerovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26230
8.3.14 09:10

Další statečná anonymka, co by fackovala lidi na potkání… :roll: Kolik dětí bylo v té době ve třídě? 4leté dítě nejspíš chodí na záchod samo a pokud se učitelka věnovala jiným dětem, nemusela zaregistrovat, že jde 1 na záchod. A že učitelka ty děti nezná? No a? Však s nimi běžně nepracuje, pokud jí do třídy dají to, co odpoledne zbylo, je velká pravděpodobnost, že jich dost znát nebude, protože se s nimi běžně nesetkává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
8.3.14 09:14
@Bebinka29 píše:
No jeho učitelka je zárověn ředitelka ;) Nebudu řvát, nejsem problémová jen jí to v klidu řeknu a at to nějak řeší. To mě fakt dostalo.

Presne tak. Ja jsem taky jednou prisla pro kluka po obede a tridni mi rekla, ze je v umyvarce a ucitelka v umyvarce mi rekla, ze tam neni. No a pak tridni letela do jidelny a tam ho nasla s jinou tridou dojidat obed. Tak jsem jen rekla ze mne to strasne vylekalo a ona se hned omlouvala. Jako chyba byla na jejich strane a bylo videt, ze ji to samotnou rozkoplo, ze nevedela, kde ma dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
8.3.14 09:15
@Malvajs píše:
@jakuve píše:
@Malvajs kterou skolku myslis? 8o [/citace)
jednu na praze píše: Více

Ale kterou konkretne? Klidne do SZ. Kluka mam taky ve skolce na P4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.3.14 09:17

Mimochodem, já loni pár měsíců hlídala skupinku dětí, a měla jsem panickou hrůzu přesně z tohoto - hejno dráčků, jedno se prostě někam zaběhne za roh, zatímco se věnuji jinému (třeba při výtvatrce) a zrovna přijde rodič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
8.3.14 09:18
@neumisa píše:
Další statečná anonymka, co by fackovala lidi na potkání… :roll: Kolik dětí bylo v té době ve třídě? 4leté dítě nejspíš chodí na záchod samo a pokud se učitelka věnovala jiným dětem, nemusela zaregistrovat, že jde 1 na záchod. A že učitelka ty děti nezná? No a? Však s nimi běžně nepracuje, pokud jí do třídy dají to, co odpoledne zbylo, je velká pravděpodobnost, že jich dost znát nebude, protože se s nimi běžně nesetkává.

Nepsala náhodou, že tam už nikdo nebyl? A i kdyby, pracovala jsem ve stejném zařízení a o všech dětech jsme musely mít přehled, neexistovalo, aby dítě odešlo bez mého vědomí.
Já jako bývalá vychovatelka i jako máma zakladatelku naprosto chápu. Svěří dítě na starost a učitelka neví, kde ho má? Já bych proletěla stropem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.3.14 09:21

@neumisa No promiň, ale když někomu svěřím dítě, předpokládám, že ten dotyčný o něm má přehled ne? Ona za ty děcka zodpovídá. Víš jak mi bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.3.14 09:22

@neumisa ja teda nevim co je to za skolku, ale v nasi musi deti hlasit kam jdou. chodi tam i 3lete deti, kteri nemaji rozum.Ale asi bych mela stejne pocity jako maminka, i kdyz bych to fackovani neuskutecnila.Vzij se do jeji situace, ja bych umrela v prvni minute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí