Už nevím, jak ji uspat :-(

963
2.3.11 10:24

už nevím, jak ji uspat :-(

Ahojky maminy,

naše malá usíná jedině na ruce. Nepomáhá zavinování, bílej šum, ani nechat v postýlce a konejšit nebo mít u sebe v posteli či houpat v kočárku. Jen usne na ruce. Jenže poslední dobou to chodí tak, že se na ruce strašně pruží, vzteká, lomcuje sebou ze strany na strany a až po jaký době usne. Už vážně nevím, co s ní. Bude nám 5 měsíců, vážíme 7,5kg a vážně to nejde se s takovým tvorečkem věčně přetahovat :-( Ale srdce na to nechat ji někde vybrečet vážně nemám :-( Tak už nevím co s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
2.3.11 10:28

Ahojky.Moje malá 3 měsíce mě taky nechce spát,přes den už nespí vůbec krom slabý půlhodinky :-( Ale pokud ji budu mít na rukou tak usne hned,jak ji přendám je konec :-( O kočáru ani nemluvím,když už usne tak ji nechám venku,a za 5 minut řev.Je to dost náročný,mám ještě 3 letýho kluka doma,taky potřebuje pozornost atd.Je to síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
2.3.11 10:31

A co šátek, nezkoušela jsi? Nebo na balonu uklidnit :wink:

• Citovat
  • Upravit
4515
2.3.11 10:33

Tak naše madam taky usínala jedině na ruce,ale poslední týden se nám začala na ruce kroutit,tak jsem usoudila,že chce asi usínat jinak.Tak jsem jí zkusila položit na bok,dát dudlíka a poplácávat po prdýlce a hele ona usnula,no a tak usínáme už týden.Ale jak dlouho jí to vydrží toť otázka :mrgreen: .Jinak asi do 4 měsíců spala v kočárku jen pokud se jelo nebo houpalo jak se zastavilo byla vzhůru a teď už mi tam spí i tři hodinky bez houpání když se zadaří :-D
Hm jsem neporadila,ale řeba to prcky prostě samo přejde to uspávání,prostě je to časem přestane bavit nebo já nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
2.3.11 10:37

ahoj tak nám pomáhá přes den překrýt hlavu plenkou a spí jak dudek. Ale jak usne tak se plenka musí sundat at se nezamotá..Já ho hodím furt kontrolovat když ji má na hlavě než usne trvá to asi 5min :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
2.3.11 10:54

Co houpání na baloně? U nás to tehdy zabíralo, houpat a pouštět k tomu CD s monotónním šuměním deště nebo vodopádu. Teda myslím pro uspávání večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
2.3.11 10:54

Teda to je téma přímo pro nás, posledních pár dní náš prcek ( měsíc a půl) taky pěkně bojkotuje spánek…jak ve dne tak v noci :zed: …takže každá rada vítána :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.3.11 11:06

Se obávám, že buď dál chovat, nebo nechat brečet. Uložit do postýlky, zůstat tam s ní, nebo odcházet - to se musí vyzkoušet… Každopádně nenechávat nějak dlouho samotnou ječet, ale z postýlky nevyndavat…
Na Majdu docela zabíralo potichu furt dokolečka zpívat halíbelí, raděj usnula :lol:

Nemám ráda slovo „uspávání“, přijde mi to nějak násilné nebo nevím, prostě u nás usíná každý sám :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
2.3.11 11:21

My jsme měli stejný problém.Našeho syna jsme téměř do 6 měsíců uspávali nošením. Jinak neusnul.Jednou večer jsem si řekla dost, položila jsme ho do postýlky, zpívala jsme mu ukolébavky.Plakal asi hodinu a půl, ale usnul. Druhý večer ještě chvilku plakal, ale už to bylo jen chvilku.Od té doby nemáme problém, položíme do postýlky, zazpíváme a do čtvrt hodinky spinká.Chce to jen pevné nervy a vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
2.3.11 12:36

Jsem byla u kadeřnice která mi vyprávěla, že její dcera když byla malá, tak ji uspat bylo hrozně těžký. Už z toho měla nervy na dranc a tak s holkou buchla do postýlky a ona dopadla na bříško-najednou bylo ticho a ona měla hroznou paniku, že mimčo ve vzteku zabila. No, naštěstí mimís byl v pohodě,ale od té doby ji začal usínat na břichu nebo alespoň boku. Tak možná vyzkoušet ne to házení ale zkusit změnit polohu pro spánek a ležení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
2.3.11 13:24
MaryClementine píše:
Co houpání na baloně? U nás to tehdy zabíralo, houpat a pouštět k tomu CD s monotónním šuměním deště nebo vodopádu. Teda myslím pro uspávání večer.

Tak to by mě uspalo taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
2.3.11 13:27

U nás postýlka nehrozí,jestli mi v ní začne brečet,okamžitě vzbudí ségru která ráno vstává do školky,takže hodina a půl pláče je dost nereálná :zed:

• Citovat
  • Upravit
300
2.3.11 16:02

Ahoj, neporadím ti jak uspávat bez nošení, protože já tak uspávám pořád :-) ale malá se mi taky vždycky vzpínala když jsem ji nosila klasicky na rukou, teď ji uspávam tak, že ji nosim otočenou zádíčkama k sobě, ona se může rozhlížet po místnosti a je v klidu, no já vim, že to moc výchovný neni, ale taky nemám to srdce nechat ji brečet třeba jen na pět minut, tak holt musim nosit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
2.3.11 16:06

já už jsem kolikrát přemejšlela,kam přidělat houpací síť :lol:

• Citovat
  • Upravit
1610
2.3.11 21:16

Holky a nebolí ty mimča nic? Moje sousedka je dr a říkala,že dětí pláčou když se položí do postýlka tak ůžou mít zánět ouška. To mě jen napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí