Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
chuanitka píše:kate02 píše:Dcera má 12,5kg, ale Pampers 4+ jsou jí tak tak. Má to jako bokovky
Náš malej má teda zatím jen 13 kilo, ale nosí Pampers Active baby 4 a pohoda… Pokud by přibral na těch 15, koupila bych 4+…Ono dost záleží i na výšce.
To asi jo, ale i tak si myslim, že náš malej nepatří k prckům, má už k 90cm…
![]()
Tak první syn pochopil nočník až ve 2 a 3/4 a pleny jsme měli většinou pampers, ty mě přišli enjlepší že enjsou tak tlustý jako z DM atd. tesco pleny mít nemohl, po těch s ešíleně osypával
a nikdy je neměl nějak extra nacucaný. chce to fakt zkoušet jaký budou vyhovovat ale kamarádka má holčičku 15m a malá nemá silná stehýnka a přebaluje docela často a stejně akždou chvilku jí plena proteče
,a le ej fakt že malá hodně pije takže zkoušet různé značky. ted nejvíc používám ty tesco pleny a jsou fajn, i ty z lidlu byly ok ale většinou kupuji ty co jsou v akci. A co koupit ty trénovací?
MY používáme na noc ty plínky Babylove (už vel 6) a přes den pampersky 4+. (má 12.5 kg).
Jinak jak jste tady řešily nočník, malej má 2 roky v červenci a nočník i záchod totálně bojkotuje. On ještě neumí zadržet moč, pořád tak ucvrkává. Když ho nechám bez plíny doma, poprvé si cvrkne do nočňajsu po přemlouvání a potom několikrát do hodiny se vyčurá na zem a neřeší to. To stejný s kakáním. Bobek mi i zapírá, když se ho zeptám, abych ho náhodou nemohla přebalit. Nevadí mu lítat v počůraným nebo pokakaným oblečení. ZAtím to neřeším, myslím, on má na všechno své tempo ![]()
kubina01 píše:
určitě to vyzkouším..je mě ted nějak úzko a připadám si teda fakt blbě že neumíme na nočník,ale ona k tomu asi ještě nedošla ,ona krásně mluví ale nočník vyhazuje a uplně ho nechce,baví jí učůrávat na zem a utírat to a to mě dokáže dovést k šílenství,ale i přes spoustu triků a rad zatim nic.tak sem asi fakt jiná,no to sem si zas založila diskuzi.tak jo holky díky za rychlé odpovědi![]()
![]()
Nepřipadej si vůbec blbě,každé dítko to má jinak a podívej se třeba nějaké dítě chodí dřív nějaké později,nebo jiné sedí dřív a jiné zase později…Nemyslím si že by se to mělo nějak lámat přez koleno,prostě každé dítě potřebuje svůj čas.A tvoje hold zrovna v čůrání na nočníku…
Nic si z toho nedělej …
![]()
vveronikaa.tak ty si to vystihla přesně todle mě dělá taky.ucvrkává třeba 7krát na koberec jen aby to mohla utřít.do toho nočníku bohužel ne ten hned zahodí,nebo si provokativně sedne,ale nic
vstane a jde na koberec,a kdybych jí nechala celej den v jedný plíně bylo by jí to fuk,nebo i z bobkem
a když jí dám kalhotky tak se počurá a je jí jedno že je mokrá,je to nezmar
ale co zmůžu že, můžu se stavět klidně na hlavu a vztekat se,ale pochybuju že mě to k něčemu bude.násilím jí tam rozhodně cpát nebudu.nechám to bejt spoléhám na lééto.děsim se aby se to do těch 3naučila když vidim ten přístup,chci jí dát do školky ale s plínou mi jí nevemou.jinak plínky vyzkouším všechny co jste tu jmenovaly a uvidíme,ty nasazovací sem ještě neměla,nebyl důvod když nečůrá sama a jsou docela drahé,ale vyzkouším
zkusit se má vše a já se ničemu nebránim,ona je baculka od malinka,prostě jí to v pase škrtí ,je otlačená
díky za podporu,vím že se srovnávat nemá ani to nedělám,ale trochu mě určitý příspěvky zamrzely,ale neva to už tak v debatě bývá
sem ráda že jste mě vyslyšely a napsaly dík všem ![]()
vveronikaa píše:
MY používáme na noc ty plínky Babylove (už vel 6) a přes den pampersky 4+. (má 12.5 kg).
Jinak jak jste tady řešily nočník, malej má 2 roky v červenci a nočník i záchod totálně bojkotuje. On ještě neumí zadržet moč, pořád tak ucvrkává. Když ho nechám bez plíny doma, poprvé si cvrkne do nočňajsu po přemlouvání a potom několikrát do hodiny se vyčurá na zem a neřeší to. To stejný s kakáním. Bobek mi i zapírá, když se ho zeptám, abych ho náhodou nemohla přebalit. Nevadí mu lítat v počůraným nebo pokakaným oblečení. ZAtím to neřeším, myslím, on má na všechno své tempo
U nas je to uplne to same a dva nam budou v zari.Zatim to nehrotim,jeste ma cas ![]()