Už nevím jaké plíny - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
26.5.11 15:03
chuanitka píše:
kate02 píše:
Náš malej má teda zatím jen 13 kilo, ale nosí Pampers Active baby 4 a pohoda… Pokud by přibral na těch 15, koupila bych 4+… :nevim:
Dcera má 12,5kg, ale Pampers 4+ jsou jí tak tak. Má to jako bokovky :lol: Ono dost záleží i na výšce.

To asi jo, ale i tak si myslim, že náš malej nepatří k prckům, má už k 90cm… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
26.5.11 15:09

Tak první syn pochopil nočník až ve 2 a 3/4 a pleny jsme měli většinou pampers, ty mě přišli enjlepší že enjsou tak tlustý jako z DM atd. tesco pleny mít nemohl, po těch s ešíleně osypával :-? a nikdy je neměl nějak extra nacucaný. chce to fakt zkoušet jaký budou vyhovovat ale kamarádka má holčičku 15m a malá nemá silná stehýnka a přebaluje docela často a stejně akždou chvilku jí plena proteče :-? ,a le ej fakt že malá hodně pije takže zkoušet různé značky. ted nejvíc používám ty tesco pleny a jsou fajn, i ty z lidlu byly ok ale většinou kupuji ty co jsou v akci. A co koupit ty trénovací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
26.5.11 15:13

MY používáme na noc ty plínky Babylove (už vel 6) a přes den pampersky 4+. (má 12.5 kg).
Jinak jak jste tady řešily nočník, malej má 2 roky v červenci a nočník i záchod totálně bojkotuje. On ještě neumí zadržet moč, pořád tak ucvrkává. Když ho nechám bez plíny doma, poprvé si cvrkne do nočňajsu po přemlouvání a potom několikrát do hodiny se vyčurá na zem a neřeší to. To stejný s kakáním. Bobek mi i zapírá, když se ho zeptám, abych ho náhodou nemohla přebalit. Nevadí mu lítat v počůraným nebo pokakaným oblečení. ZAtím to neřeším, myslím, on má na všechno své tempo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.5.11 15:54
kubina01 píše:
určitě to vyzkouším..je mě ted nějak úzko a připadám si teda fakt blbě že neumíme na nočník,ale ona k tomu asi ještě nedošla ,ona krásně mluví ale nočník vyhazuje a uplně ho nechce,baví jí učůrávat na zem a utírat to a to mě dokáže dovést k šílenství,ale i přes spoustu triků a rad zatim nic.tak sem asi fakt jiná,no to sem si zas založila diskuzi.tak jo holky díky za rychlé odpovědi :kytka: :kytka: :-(

Nepřipadej si vůbec blbě,každé dítko to má jinak a podívej se třeba nějaké dítě chodí dřív nějaké později,nebo jiné sedí dřív a jiné zase později…Nemyslím si že by se to mělo nějak lámat přez koleno,prostě každé dítě potřebuje svůj čas.A tvoje hold zrovna v čůrání na nočníku…
Nic si z toho nedělej … :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
26.5.11 19:48

vveronikaa.tak ty si to vystihla přesně todle mě dělá taky.ucvrkává třeba 7krát na koberec jen aby to mohla utřít.do toho nočníku bohužel ne ten hned zahodí,nebo si provokativně sedne,ale nic :zed: vstane a jde na koberec,a kdybych jí nechala celej den v jedný plíně bylo by jí to fuk,nebo i z bobkem :-( a když jí dám kalhotky tak se počurá a je jí jedno že je mokrá,je to nezmar :mrgreen: :mrgreen: ale co zmůžu že, můžu se stavět klidně na hlavu a vztekat se,ale pochybuju že mě to k něčemu bude.násilím jí tam rozhodně cpát nebudu.nechám to bejt spoléhám na lééto.děsim se aby se to do těch 3naučila když vidim ten přístup,chci jí dát do školky ale s plínou mi jí nevemou.jinak plínky vyzkouším všechny co jste tu jmenovaly a uvidíme,ty nasazovací sem ještě neměla,nebyl důvod když nečůrá sama a jsou docela drahé,ale vyzkouším :palec: zkusit se má vše a já se ničemu nebránim,ona je baculka od malinka,prostě jí to v pase škrtí ,je otlačená :nevim: díky za podporu,vím že se srovnávat nemá ani to nedělám,ale trochu mě určitý příspěvky zamrzely,ale neva to už tak v debatě bývá :wink: sem ráda že jste mě vyslyšely a napsaly dík všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
26.5.11 19:51
vveronikaa píše:
MY používáme na noc ty plínky Babylove (už vel 6) a přes den pampersky 4+. (má 12.5 kg).
Jinak jak jste tady řešily nočník, malej má 2 roky v červenci a nočník i záchod totálně bojkotuje. On ještě neumí zadržet moč, pořád tak ucvrkává. Když ho nechám bez plíny doma, poprvé si cvrkne do nočňajsu po přemlouvání a potom několikrát do hodiny se vyčurá na zem a neřeší to. To stejný s kakáním. Bobek mi i zapírá, když se ho zeptám, abych ho náhodou nemohla přebalit. Nevadí mu lítat v počůraným nebo pokakaným oblečení. ZAtím to neřeším, myslím, on má na všechno své tempo 8-)

U nas je to uplne to same a dva nam budou v zari.Zatim to nehrotim,jeste ma cas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí