Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já nevím, sice je to otravné, že se ptá pořád dokola. Ale tak jí prostě neodpovíte a hotovo. Jako řeči, že „hraje divadlo“ mi připadají trochu moc. Ona ho právě moc hrát neumí ![]()
Hrotis to. Jako je to asi otravne, ale kdyz je manzel vuci jejim proslovum imunni, tak at se babka pokousi o co chce.
Nepřijde mi, že to hrotím. Ale neustále když někdo strká čenich kde nemá, je neustále na to upozorňován a stejně to dělá zase, to mi přijde fakt na hlavu.
taky by vám to všem vadilo, kdyby někdo neustále se vyptával na něco, po čem je mu houby.
Tak buď prosim te rada, sem že to neni jako u nas, kdy příteli kteremu je 27let doted sleduje ucet otec. Ma pristup do konta a sleduje kazdy pohyb byt jen nakupu. Tak co, jeste je to u vas tak hrozny? ![]()
@Anonymní píše:
Nepřijde mi, že to hrotím. Ale neustále když někdo strká čenich kde nemá, je neustále na to upozorňován a stejně to dělá zase, to mi přijde fakt na hlavu.
taky by vám to všem vadilo, kdyby někdo neustále se vyptával na něco, po čem je mu houby.
Jenže TEBE se nevyptává, ne? Napsala si, že „nemá odvahu“ to otevřít před tebou. Vyptává se svého syna, který jí posílá do patřičných mezí. Proč to dál řešíš? Divím se, že ti to vůbec ještě říká
Kromě toho je to trochu taky jeho vina - aby dospělý chlap sděloval svoje finance matce
Holt si na to zvykla.
@Anonymní píše:
Tak buď prosim te rada, sem že to neni jako u nas, kdy příteli kteremu je 27let doted sleduje ucet otec. Ma pristup do konta a sleduje kazdy pohyb byt jen nakupu. Tak co, jeste je to u vas tak hrozny?
Tak asi mu to nevadi ne?
@Eemii píše:
Tak asi mu to nevadi ne?
@Anonymní píše:
Tak buď prosim te rada, sem že to neni jako u nas, kdy příteli kteremu je 27let doted sleduje ucet otec. Ma pristup do konta a sleduje kazdy pohyb byt jen nakupu. Tak co, jeste je to u vas tak hrozny?
to si děláš kozy
![]()
@Imamother píše:
Jenže TEBE se nevyptává, ne? Napsala si, že „nemá odvahu“ to otevřít před tebou. Vyptává se svého syna, který jí posílá do patřičných mezí. Proč to dál řešíš? Divím se, že ti to vůbec ještě říkáKromě toho je to trochu taky jeho vina - aby dospělý chlap sděloval svoje finance matce
Holt si na to zvykla.
no jsem naštvaná a dotklo se mě to, že s tím prostě NEPŘESTANE, když né přede mnou, tak to zkouší zase přes syna.
Respektuji, že vy doma to vnímáte jako velký problém.
Ale pro mě trochu ve stylu „dělat z komára velblouda“. ![]()
@Anonymní píše:
no jsem naštvaná a dotklo se mě to, že s tím prostě NEPŘESTANE, když né přede mnou, tak to zkouší zase přes syna.
Naštvaná bys měla být, kdyby jí to tvůj manžel řekl. Ale on jí odkázal do patřičných mezí. Když ji odkázal stokrát, odkáže ji klidně i po sto prvé.
Víš, kolik je chlapů, kteří se postaví za maminku a ne za manželku?
@Anonymní píše:
Hele já chápu, že ti to vadí. Strká nos do cizích věcí - víš aspoň, proč ji to zajímá? Má obavu, abyste vyšli? Nebo vám chce něco dát? Nějakou příčinu to přece musí mít.
Na druhou stranu, byla bych ráda, že se nevyptává mě osobně, že manžel respektuje naše soujromí a odkáže ji do patřičných mezí
Tím by to u mě skončilo. Zbytečně se nasíráš kvůli volovině.
Ja taky nevim, proc te to tak stve.Ona je asi jen zvedava ne? Normalne bych ji odpovedela „mame se dobre, financne vychazime“.Vic ji zajimat nemusi a vy na ni nemusite reagovat ![]()
Ahoj všem,
můj manžel co byl svobodný, tak s matkou řešil to, jak to má finančně a svěřoval ji, kolik si vydělá. Jsem s manželem již 5 let a jeho matka neustále se vyptává na naše finance. I když ji řekne, že to už není její starost, že hospodaří se mnou tak se snaží jakýmkoliv způsobem (psychickým vydíráním atd. aby k informaci došla). Manžel ji pošle do háje a ona natahuje moldánky.
Já jsem ohledně toho měla s ní výstup nejednou a přede mnou toto téma nemá odvahu otevřít. Ví, že by byl oheň na střeše. Dlouhodobě, tohle předemnou už neotevře.
Pokaždé, když k ní manžel jede sám tak s tím začne. Pak tam sám nejen snad 1,5 r.
Teď po delší době opět. On ji řekne že ji po tom nic není a začne zase to samé kolečko vydírání.
Zrovna tento víkend tam manžel byl, ale jen přespat, protože byl v okolí na akci a nechtěl jezdit 100km domů, což chápu, tak si řekl, přespím u rodičů.
Přijel naštvaný, rozhozený a svěřil se mi, co se odehrávalo.
Mám jet za 14 dní na dovolenou společnou. Doteď bylo vše dobré, ale po tomto… Jsem momentálně ve stavu naštvanosti.
Zkrátka se mě do dotklo, že hraje přede mnou zase jenom divadlo a stejně si jede svou. Jsem taky naštvaná a dotýká se mě to, protože proč pořád strká frňák tam, kde ji potom nic není.
Strká noc do mého/našeho soukromí. Ona mi také nepředkládá jak na tom jsou, mě to ani nezajímá.
Já už fakt nevím, jak tohle řešit. Ona mi v tomto přijde jak chorá.
Evidentně nějaké hranice chápe, přede mnou si to nedovolí, ale jestli k tomu manželovi pořád v něm vidí to děcko, a dovoluje si. On ji to neřekne a ona začne vydírat…já jsem z toho fakt už jelen.