Už to bude rok

202
2.12.15 21:52

Už to bude rok

Dobrý večer všem :)
V lednu to bude rok co se s přítelem snažíme o miminko a neúspěšně. Už jsem z toho zoufalá. Nikdy jsem o miminku neuvažovala, ale loni v prosinci přítel přišel s tím, že by jsme se mohli začít snažit a od té doby jsem dá se říct posedlá otěhotnět. Vím, že každá mi napíše NEMYSLET NA TO, VYPUSTIT TO Z HLAVY :nevim: Snažím se na to nemyslet, ale když člověk chce miminko, tak na to asi nemyslet nejde.
Nějaké rady, tipy, před tím než zajdu za gynekoložkou, že chceme na vyšetření :think:
Jedla jsem kyselinu listovou, pila grepový džus.
Děkuji za všechny názory!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mrs.gendy
2.12.15 21:57

Ruzne polohy po sexu, gynex, trefit se do ovulace, zmena jidelnicku a pridani na vitaminech ktere podporuji spermie a vajicka…

• Citovat
  • Upravit
7735
2.12.15 21:59

@LucieM34 poznas na sobe ovulaci? Nebo sledujes ji nejak? :think:
Mozna je problem nekde jinde :nevim:. Netlacis moc na pilu? Ono je to kolikrat vsechno,,jenom´´ v hlave. Partner je O. K?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
2.12.15 22:01

Ja jsem též nemohla rok otěhotnět a tak jsem zašla za gynekologem a velice rychle jsem věděla kde je zakopaný pes. Manžel mel hodně špatný spermio. A tak se začal koloběh IVF. musim napsat, ze to trvalo další 3roky než jsem otěhotněla, ale dnes mam 11 měsíčního syna a jsem šťastna, že jsem to všechno podstoupila. Přeji ať se brzo dočkáš // na testu a zdraveho miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.12.15 22:01

@eviku-miluna Ovulaci nějak nehlídám, od konce menstruace spolu spíme pravidelně-ob den nebo denně. A asi je to v hlavě. Chci miminko, moc, ale snažím s ena to nemyslet, ale nevím jestli to na 100% jde. A na v jsme ani jeden nebyli, ale podle mě je partner v pořádku, ale nemůžu posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.12.15 22:03

@vila222 Počkám do ledna a pak zajdu taky za svojí doktorkou. Sice vím, že rok snažení nic není. Nevím kolik je Vám, mě je 23, takže zase může říct, že jsem mladá a že je ještě čas na to něco řešit. No uvidíme. A děkuji, snad se dočkáme no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
2.12.15 22:05

@LucieM34
Pokud nema partner už nějake dítě tak to nemůžeš vědět, že je v pořádku. Dnes je chyba na straně chlapu 50%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.12.15 22:05

Rok je dost dlouha doba. zasla bych minimalne zkontrolovat zda probiha ovulace atd. nema cenu letet hned k doktorovi, na druhou cenu po roce je lepsi vedet, na cem jste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
2.12.15 22:06

@LucieM34 Ale rok už je dost dlouhá doba na to, že by to mělo jít přirozeně. Takže bych šupajdila k doktorce, aby udělala aspoň nějaké základní vyšetření, aby jste věděli na čem jste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.12.15 22:07

@vila222 Čekal tak před 5 lety s bejvalkou dítě (teda jestli bylo jeho :nevim: ) ta šla na potrat. Chci ještě jeden měsíc zkusit nějaké „rady babiček“ nebo něco a pak až ta doktorka no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
2.12.15 22:07

Zjistila bych si zda ovuluji a zda ma partner v pořádku to spermio. To jsou dost časte překážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
2.12.15 22:09

Nosifol ovulační testy a doktora. Vyšetření štítné žlázy, hormonů. Podle mě to v hlavě není. To už spíš náhoda, načasování nebo problém. Já jsem taky moc chtěla miminko plno let, upínala jsem se na to. Ale když jsme to začali zkoušet, tak se zadařilo brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
2.12.15 22:10
@LucieM34 píše:
@eviku-miluna Ovulaci nějak nehlídám, od konce menstruace spolu spíme pravidelně-ob den nebo denně. A asi je to v hlavě. Chci miminko, moc, ale snažím s ena to nemyslet, ale nevím jestli to na 100% jde. A na v jsme ani jeden nebyli, ale podle mě je partner v pořádku, ale nemůžu posoudit.

Pokud se snažíte takhle odpovědně a zatim nic, tak bych už šla k doktorovi. Alespoň na základní vyšetření - spermio, potvrzení ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
2.12.15 22:11

@LucieM34
Aha, tak to jo… zkus tu ovulaci
Prodavaji i v lékárně ovulacni testy, tak si zkus jak ti vyjdou. Stoji stejne jako těhotenske testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
2.12.15 22:13

@LucieM34 po roce nehlídáš ovluaci? To mi příjde teda dlouho, že vás to nenapadlo…tím bych asi začala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí