Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky snažilky z diskuze Snažení říjen, listopad 2015 sem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no supeer koukam ze moje zadost na zmenu nadpisu v diskuzi byla vyslysena
daamy krok dopredu k plodnym zimnim mesicum
![]()
@martina82 Ahojky, hodně holkám už to koukám vyšlo
ale nám ostatním to snad taky brzo vyjde
a pod stromečkem budou // ![]()
@kanka80 píše:
@martina82 Ahojky, hodně holkám už to koukám vyšloale nám ostatním to snad taky brzo vyjde
a pod stromečkem budou //
jojo vyslo je jich 6 sem zistila
zbytek sme stale v snazeni tak uvidime ![]()
@martina82 Já ani nevím, dlouho jsem tu nebyla, plný úvazek a malá ještě bez školky, tak nestíhám ani spánek… Možná je to i tím, že se pořád nezadařilo ![]()
@martina82 píše:
jojo vyslo je jich 6 sem zistilazbytek sme stale v snazeni tak uvidime
To je pekna uspesnost
My ostatni si najezime mimiska pod stromecek ![]()
@kanka80 píše:
@martina82 Já ani nevím, dlouho jsem tu nebyla, plný úvazek a malá ještě bez školky, tak nestíhám ani spánek… Možná je to i tím, že se pořád nezadařilo
ja sem vlezu po par dnech a nestacim se divit kolik je novinek a kolik pribylo tehotnych.bez skolky jakto? nesehnala si? to me se zas do te skolky kolikrat nechce vstavat ale to vis syn se tesi
no nam furt taky nic
Já se zase připojuju. Nějak jsem se v té předchozí diskusi ztrácela
U mě to taky asi nedopadne
Sice snaženíčko bylo, dva dny před ovulkou a den po. Piju Nosifol, od 14 DC beru utrogestan. A stejně, 6 DPO jsem zakrvácela, pak druhý den nic, pak jsem zakrvácela po sexu, druhý den ráno po zatlačení, další den nic a dneska ráno zase krev po zatlačení, jinak celý den nic. Tak už nevím, když zakrvácím, říkám si, že je to konec, pak když druhý den nic, tak si dávám naději, že to mohlo být zahňizďování. No, plácám se v tom pěkně. Dostat to mám v neděli, tak uvidím
Testík doma nemám, jinak bych to už asi zkoušela ![]()
@Meggie28 píše:
To je pekna uspesnostMy ostatni si najezime mimiska pod stromecek
no to jo, sem rikala ze za listopad je to peknej skok
no to su zvedava co nadeli stromek ![]()
@kanka80 píše:
@martina82 Já ani nevím, dlouho jsem tu nebyla, plný úvazek a malá ještě bez školky, tak nestíhám ani spánek… Možná je to i tím, že se pořád nezadařilo
Já mám nástup 14.12. naštěstí prodloužený na 1.1. do práce. Holka taky není ve školce a já dost nervy, že holka najednou bude doma sama s babičkama. Naštěstí mi ji vzali od ledna do školky, vím to ode dneška
Tak to mě trochu uklidnilo. Jen v pondělí jdu na pohovor do nový práce, která by byla blíž bydlišti a ne 2 hodiny cesty, tak jsem pořád přemýšlela, kdybych byla těhotná, jestli to brát, nebo ne. Tak doufám, že když nejsem těhu, že alespoň dostanu tu práci:)Ale v skrytu duše bych radši byla těhu ![]()
@martina82 píše:
no to jo, sem rikala ze za listopad je to peknej skokno to su zvedava co nadeli stromek
Ach jo, taky si pořád říkám, že kdybych v srpnu nepotratila, měla bych už pod stromečkem pěkný bříško. V listopadu, jak jsem to dostala, jsem si i pobrečela
Pak, že po potratu je jak pohnojíno. Už čtvrtý měsíc snažení a pořád nic ![]()
@martina82 Malá má teprv 2,5roku, tak školka bude až do září
Já měla rodičák jen do dvou let, tak nemůžu zůstat doma bez peněz…
My plánovali hned druhé a když se pořád nedaří, tak od září už jsem musela na plný úvazek ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat