Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Rhenaya já si pamatuju některé tvé příspevky
jojo je to takový chaos ![]()
@zoe90 právě
ono jak se pak sejde hodně lidí tak už pak ani nevis kdo je kdo a co ![]()
A když se už takhle bavime… Jak jsi na tom ty? Cekas? Testujes? ![]()
@T…e..r.eza.ss: Taky držím palečky
Včera jsem si po delší době zkusila udělat OVU test a byl na něm dušík, takže ovulka se blíží. Jinak totiž mívám testy sněhobílé. Podle mě ji budu mít tak zítra nebo pozítří, ale ohlídám si to testama
já mám cyklus 30dní.
@Rhenaya přesně ![]()
No asi takhle od 1.11-4.11 ms následně vysazení antikoncepce.14dní na to pohl styk..14,15,16
no a teď sem to měla dostat.4 dny zpoždění a hodně mě bolí břicho a záda, třeba to zpoždění může být z té antikoncepce no, ale ms nikde a testy jsou negativní. V po jdu k Mudr prý, že to muze být tehotenství (prý že to muze být, HA se udrzuje v těle jen 24hodin)nebo důvod ta antikoncepce. Udělá mi UTZ a test. Testovala sem, ale testy negativní :/ Nechápu to..No doufám v to nejlepsí, ale nechci si to připouštět to zklamání.
Asi dva týdny po styku mě od té doby pobolívá podbříšek, no až do teď kdy to mělo přijít. A co ty? Čekáš?, ![]()
@čertík28 Děkuju
Jé, škoda, že nemáme i stejně cyklus.
A jak dlouho se snažíš? A 1. bábetko? My se snažíme 3. měsíc, tak už to snad klapne. Chtěla bych udělat překvápko u stromku.
Nebrala jsem ani HA.
Ahoj holky, muzi se pridat? My se teda oficialne zacneme snazit az v lednu, ale vubec se nechranine a tento mesic jsme v plodnych dnech byli zrovna na zhave dovolene u more, tak doufam, ze to treba mohlo vyjit i driv
Ja posledni ms 4.11., dnes jsem 29dc a zitra bych to dle kalendare mela dostat. Test jsem si z nedockavosti delala v pondeli a negativni. Vcera jsem mirne spinila, tak cekam, ze ta potvora dorazi ![]()
Jinak vsem moc preji, at to co nejdrive vyjde! ![]()
@zoe90 To je pravda, že zpoždění MS muže hodně ovlivnit MS, ale uvidíš! Třeba to vážně vyšlo, přeju ti to ![]()
Já mám 10 dní zpoždění a na testech lovím stále jen duchy
takže dneska jdu na gyndu
a uvidíme co a jak ![]()
Bojím se
ale budu vedet aspon na čem jsem ![]()
@Rhenaya také si na jednu stranu říkám co kdyż?
je děkuju! I já tobě to přeju. ![]()
Téda 10dní, to je už dlouha jsi o 6dní ve předu ![]()
Budu držet palce, tak dej pak dne vědět ![]()
@zoe90 třeba jo
dokáže to překvapit
![]()
Moc ti děkuji
včera jsem chvilinku maličko špinila, ale ne krev
kamarádka mě strašila s málo hormonem HCG, no tak jsem zvedava
ale uz nebudu delat spekulace tim stejně nic nevyřeším
počkám si na odpoledne ![]()
Pondělí máš skoro zachvilku tak pak dej taky vědět! ![]()
@Rhenaya to ano!
určitě tam brouček bude
!! 10dní zpożdění to je jasný! Nene nesmíme na to myslet
a bude to tak jak chceme my ![]()
Ozvi se pak ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat