Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, ráda bych se přidala. Snažíme se už od června 2014 a pořád a pořád nic. Prodělala jsem operaci a vzali mi vaječník a vejcovod na pravé straně. Dnes jsem podstoupila 2. IUI. Tak snad Ježíšek nadělí ![]()
@PapeJ píše:
Jojo, budeme si fanditJá se tu mezi těma začínajícíma těhulkama už se svýma nářkama ztrácela. Naštěstí mám tu skorotříletou prďolku, ta se nám zadařila po půl roce, ale tolik jsem chtěla navázat na rodičák a zůstat s ní doma. Jenže přítel už další nechtěl, tak jsem otěhotněla celkem náhodně v červenci, bohužel to nedopadlo a teď zase nic. TAky mi utíká věk, je mi 38, přítelovi 43 a už si přijde starý. TAk snad si to zase nerozmyslí a snažení neutne.
v jake si byla predtim v diskuzi? ja su nejvic tady, ty holky uz tady podle psani znam vim komu narikam
sem uz tu na ne zvykla
no me se prvni zadarilo po mesici no a ted kulovy
kazda tu zkousime druhy sem si vsimla.no jak je to nahodne tak to jde ale jak to clovek chce tak ani rana, ono tomu aji dost pridelava bohuzel psychika
prosimte stary a kde, se podivej na pana mistra gotta
ten je vecne mlad ![]()
@PapeJ Já mám 35 a přítel 38, taky už nám málem ujel vlak
Naše malá bude mít 3roky v květnu ![]()
@martina82 píše:
tyo o ani neznam ruzove krvaceni to je pro me novina tak uvidis jestli se zadari nebo ne
No, já tomu říkám růžový, je to spíš asi trochu naředěná krev, ne hustá červená ale vůbec ne hnědá. Nevím. Prostě hodně slabé krvácení. ![]()
@martina82 píše:
v jake si byla predtim v diskuzi? ja su nejvic tady, ty holky uz tady podle psani znam vim komu narikamsem uz tu na ne zvykla
no me se prvni zadarilo po mesici no a ted kulovy
kazda tu zkousime druhy sem si vsimla.no jak je to nahodne tak to jde ale jak to clovek chce tak ani rana, ono tomu aji dost pridelava bohuzel psychika
prosimte stary a kde, se podivej na pana mistra gotta
![]()
ten je vecne mlad
Já byla v téhle diskuzi hned od začátku a pak už jsem nestíhala čísta a zapojovat se a poslední stránky už byly většinou o tom, jak se objevují // a gratulacemi k tomu, že se tam to moje skuhrání a naříkání ztratilo
Před přítelem to nechci číst, protože on netuší, že se snažíme
Pak zas řekne, že jsem mu říkala, že nemůžu otěhotnět
Jako při tom prvním těhu, co nevyšlo. To jsem otěhotněla asi měsíc po kyretáži
Brala jsem antibiotika na chronický zánět čípku, utrogestan a zadařilo se. No, teď nic. A to jsem šla na kyretáž, protože jsem krvácela mezi cykly, aby zjistili, jestli tam něco nebují a dobrý. Teď zase krvácím mezi menstruacemi, tak možná bych mohla jít znovu a pak by se zase zadařilo ![]()
@PapeJ píše:
Já byla v téhle diskuzi hned od začátku a pak už jsem nestíhala čísta a zapojovat se a poslední stránky už byly většinou o tom, jak se objevují // a gratulacemi k tomu, že se tam to moje skuhrání a naříkání ztratiloPřed přítelem to nechci číst, protože on netuší, že se snažíme
![]()
Pak zas řekne, že jsem mu říkala, že nemůžu otěhotnět
Jako při tom prvním těhu, co nevyšlo. To jsem otěhotněla asi měsíc po kyretáži
Brala jsem antibiotika na chronický zánět čípku, utrogestan a zadařilo se. No, teď nic. A to jsem šla na kyretáž, protože jsem krvácela mezi cykly, aby zjistili, jestli tam něco nebují a dobrý. Teď zase krvácím mezi menstruacemi, tak možná bych mohla jít znovu a pak by se zase zadařilo
nerikej, tak to se divim ze se neztratilo moje skuhrani
teda ty toho mas ale za sebou, ja diky bohu nic ztoho co tu ctu neznam, radej si zajdi k lekari a rekni co mas za problem, zvlast pokud mas tyto problemy.
@MamaJani píše:
Holky moje, přeji Vám moc moc moc úspěchů, aby jste se mohly k nám přidat do skupinkybudu sledovat jak se Vám daří a budu se na Vás těšit
Tak tfuj tfuj tfuj prskám těhu bacily
Dekujeme ![]()
@martina82 píše:
jo ahaa, tys to mela na 2 tak to sem netusila. kurna tak to by bodlo to druhe zekurna uz to musi vyjit taky uz nato cekam jak na smilovani
Mooooc nas tady bude a pak bude mooooc mimiskuuuu
![]()
@martina82 píše:
nerikej, tak to se divim ze se neztratilo moje skuhraniteda ty toho mas ale za sebou, ja diky bohu nic ztoho co tu ctu neznam, radej si zajdi k lekari a rekni co mas za problem, zvlast pokud mas tyto problemy.
Já už jsem tak nějak zvyklá. Má problémy s krvácením po styku v době ovulace a pak zhruba týden před menstruací. Mám to zhruba dva roky po porodu mrňavky, kdy jsem vysadila antikoncepci Azalia a přestala kojit malou. Stěry z čípku mám v pořádku a na tý kyretáži zjistili, že mám dělohu krásnou, vaječníky a vejcovody taky perfekt, prostě nic nenašli. Doktor říká, že mám kontaktní čípek a ten chronický zánět píšou vždy, když nenajdou jiný důvod, proč krvácím mezi cykly. Ty antibiotika na zánět jsem musela vyškemrat. Jedině by pomohla antikoncepce, což jsem odmítla, když chci ještě mimčo
Jediný čistý cyklus, kdy jsem 28 dní nekrvácela bylo právě po kyretáži a po tom samovolnym potratu ![]()
Holky naše fenka teď hárá a dnes můj přistihl psa u nás za plotem
já byla zrovna s malou na plavání… Jak ho šel zahnat, tak prý pes během vteřiny přelezl náš skoro 2m plot
Taky třeba nebudu teď řešit svoje snažení, ale fenčino těhotenství, že ![]()
Ahoj holky. Taky se přidávám. MS bych měla mít na vánoce, tak jsem zvědavá
tento měsíc slabá čárka, ale po 10 dnech byla MS. Tak třeba je “pohnojeno “
všem držím palečky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat