Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
předem se omlouvám zazakládání nové diskuze, ale pořebuji poradit a nic ve stejném stylu jsem zde nenašla. Už nějakou dobu se snažíme o mimiska. Ze začátku jsem měřila bt. Zjistila jsem, že u mě ovulka probíhá 20dc, to jsem si následující měsíce potvrzovala ovulačnía testama. Pak jsem byla na gyndě. Dr mi předepsala utrogestan, jelikož jsem měla nízkou sliznici a bylo potřeba, aby porostla. Od vysazení utrogestanu jsem dva měsíce (při užívání jsem ji neměřila, protože utrogestan bt zkresluje). K mému problému, nyní si ji opět měřím, miminko totiž nepřichází. A tento měsíc se moje bt pohybovala až do
6 dc 36,9
7 dc 36,9
8 dc 36,9
9 dc 36,9
10 dc 36,9
11 dc 36,9
12 dc 36,9
13 dc 36,9
14 dc 36,9
15 dc 36,9
16 dc 37,1
17 dc neměřeno
18 dc 36,9
19 dc 36,7
20 dc 36,8
21 dc 36,8
22 dc 36,75 (tj. dnes)
muj dotaz zní… Myslíte že už ovu proběhla? OVULAČNÍ TESTY DĚLÁM UŽ OD 11 DC a jsou stále tmavší a tmavší, ale druhá čárka není stále stejně tmavá jako kontrolní, dnes k ní sice daleko neměla, ale píší, že musí být stejná nebo tmavší…
Je možné, aby byla o píď světlejší a ovu i přesto byla? Děkuji moc!
Příspěvek upraven 10.02.11 v 07:25
ahojky, těžko říct, když teploty ještě nejsou kompletní - zítra např. může teplota vzrůst a pak bych to viděla na ovu na dnešek - ale chytřejší budeš až z teplot za dalších pár dní.
ahoj, podla teplot urcite neprebehla, ale mam dve otazky:
1. to mas vzdy taketo vysoke teploty vo folikularnej faze(od ms po ovu)?
2. stitnu zlazu mas v poriadku?
soldi, ono asi taky záleží na tom, kde zakladatelka měří,ne? podle toho, že píše, že i do 6 dne cyklu měla měřenou teplotu, odhaduju, že měří v ústech nebo v podpaží.
saji, no, pod pazuchou aj v ustach by to malo byt praveze nizsie,
prikladam tabulku kde je to pekne popisane.
Ovu určitě ještě nebyla. A ty teploty jsou fakt vysoké. Já měřila v puse a před ovu jsem měla kolem 36,4. Na takové teploty jsem se vyšnekovala až po ovulce, takže tím to nebude. Zakladatelko co si to zapisovat do grafu?
soldi, tak vidíš, já to mám třeba opačně - měřila jsem vždy dole - a před ovu jsem měla cca kolem 36,5, kdežto v podpaží mám normálně kolem 36,7 běžně. tak je to asi dost individuální
![]()
Ahojky, tak těžko říct. Já vždy taky sázela na BT, ale minulý cyklus, jsem dle teplot OVU neměla, ani žádný program mi jí nevyhodnotil, měla jsem ale pozitivní OVU testy, ale BT ne a ne se pohnout.
Téměř pořád stejné teploty, žádný vzestup apodobně.
A víš, co? Jsem těhu, takže ovu být určo musela, ale podle BT NE.
DLe mého se řiď OVU testy.
saji, je to mozne, vsak pockame, co zakladatelka napise, ale aj keby merala pod pazuchou, tak nie je normalne mat predsa 37,1 stupna s tym, ze po ovu teplota este stupne ![]()
jo, soldi, pravda, přehlédla jsem, že je tam jednou uvedena i teplota přes 37 - divné ![]()
Zakladatelko a nejsi tehu???Co zkusit tehu test,teploty jsou docela vysoke,zalezi jake je mivas normalne???takto vypadaly moje teploty po ovu…
Ahoj holky,měřím v pochvě,každý den ve stejnou hodinu a tak vysoké teploty jsem před ovu měla vždycky,v době ovu klesala vždy na 36,6 a pak zase stoupla…s tou štítnou žlázou jste mě vystrašily…je pravda že mám i výtok z jednoho prsu…ale dle dr jsem v pořádku (i když profil mi nevyšetřovala ![]()