Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Dobré ráno,už od rána sa snažím poruzumieť celej situácií,
Adminka Viky následne diskusiu zamkla a dala k zmazaniu. Jej vyjadrenie ohľadom GDPR bolo trochu nešťastné. Pointa je v tom, že pokiaľ zakladateľ diskusie na zmazaní trvá, my máme povinnosť diskusiu zmazať. Toto platí pre každého. V tomto prípade sa nedá nič robiť a diskusia bude zmazaná.
Kristína
Tohle platí jen pro placené trolly nebo i stále uživatelky?
@Bubla Bůčková píše:
Tohle platí jen pro placené trolly nebo i stále uživatelky?
Trolly. Kdyz chce troll, diskusi na pozadani smazou. Kdyz vcera chtely uzivatelky smazani hnusne diskuse, tak porad bezela dal.
@Bubla Bůčková odpovedala som vám v sz. Vaša diskusia bola dnes ráno zmazaná.
Kristína
@Anna766 píše:
Tebe bych brala jako patrona přes srandu a ankety hned
No hele, pokud se dívám na svý fotky, tak nevypadám úplně sympaticky. Zabijím pohledem. Mohl bych být exekutor, přísný vysokoškolský profesor nebo bachař. Mám dlouhé prsty, takže jsem uvažoval i o dráze kouzelníka, gynekologa nebo zloděje. Ale králici z klobouku došli, z vozíku nedostanu do vagíny a zatím nikdo nevymyslel vozík, co jede 300, abych mohl zdrhat před poldama.
Zkrátka, mám vážnou držku, takže kdybyste mě někde potkali, řekli byste si:
„To je ale nesympatickej vocas!“
@admin píše:
@Bubla Bůčková odpovedala som vám v sz. Vaša diskusia bola dnes ráno zmazaná.Kristína
Já hlavně nechápu systém, do něčeho hodím vidle a pak x hodin dělám problémy případně mrtvého brouka a zjistuju, jestli jsem to měl udělat nebo ne. Není teda lepší nejdřív napsat uživateli zprávu, proč má diskuzi anonymně a pak teprv konat? Fakt jste mě pěkně nasra.li
Pro ostatní…nešlo o kontroverzní diskuzi, řešila jsem letenky, ale potřebovala to dát anonymně.
@Bubla Bůčková píše:
Já hlavně nechápu systém, do něčeho hodím vidle a pak x hodin dělám problémy případně mrtvého brouka a zjistuju, jestli jsem to měl udělat nebo ne. Není teda lepší nejdřív napsat uživateli zprávu, proč má diskuzi anonymně a pak teprv konat? Fakt jste mě pěkně nasra.liPro ostatní…nešlo o kontroverzní diskuzi, řešila jsem letenky, ale potřebovala to dát anonymně.
s čím jsi potřebovala pomoct? ![]()
@Bubla Bůčková ano, bola chyba, že vám adminka, ktorá zrušila anonymitu, nenapísala. Za to sa ospravedlňujem.
Kristína
@free333 píše:
možnost mírné uplatitelnosti propiskama…
Ty jo, jsem moc smutný, objednal jsem si 6 kusů (posledních) propisky OLEG BRUSH, má povrch ze škrábaného hliníku, dělá se červená, modrá zelená. Já už nějaké mám, ale zelenou jen jednu, tak si říkám, že skoupím ten zbytek + pár kusů Wumpyho, objednám, zaplatím a cítím příjemné šimrání pod bříškem. Celková částka 210 korun, z toho 91 doprava. 15. května mi přijde e-mail, že zásilku odeslali, a hned na to další mail, kde mi vrací na kartu 76 korun, protože OLEG je vyprodaný. Kdybych to věděl, tak na tu celou objednávku kašlu. Zdraví tě hamižná propisková bunda z Vysočiny.
@Bubla Bůčková píše:
Já hlavně nechápu systém, do něčeho hodím vidle a pak x hodin dělám problémy případně mrtvého brouka a zjistuju, jestli jsem to měl udělat nebo ne. Není teda lepší nejdřív napsat uživateli zprávu, proč má diskuzi anonymně a pak teprv konat? Fakt jste mě pěkně nasra.liPro ostatní…nešlo o kontroverzní diskuzi, řešila jsem letenky, ale potřebovala to dát anonymně.
Klasika. Proto sem říkal, že bych tu nikdy nenapsal nic jako anonym, natož založil. Neboť se může stát, že tě z ničeho nic odhalí, neboť se jim prostě chce, či to chce nějaký známý, nevim
. Nemám tady žádnou důvěru v místní fungování.
@Lorre píše:
Klasika. Proto sem říkal, že bych tu nikdy nenapsal nic jako anonym, natož založil. Neboť se může stát, že tě z ničeho nic odhalí, neboť se jim prostě chce, či to chce nějaký známý, nevim. Nemám tady žádnou důvěru v místní fungování.
Jo jasný, nakonec to riziko je na mě vždycky, to je prostě internet no.
@alejandra píše:
s čím jsi potřebovala pomoct?
Holky mi tam odpověděli, tak dobrý
ale já si tam píšu v klidu jako anonym, vkládám printscreeny a najednou koukám, že úvodní příspěvek je už pod mým loginem
no za mě sviňarna, ale tak prý to byla chyba, to neoznamit mně ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Holky mi tam odpověděli, tak dobrýale já si tam píšu v klidu jako anonym, vkládám printscreeny a najednou koukám, že úvodní příspěvek je už pod mým loginem
no za mě sviňarna, ale tak prý to byla chyba, to neoznamit mně
Asi by to chtělo nějaká pravidla. ![]()