Uzamykání diskuzí - vysvětlení adminů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
18.5.23 02:59
@admin píše:
Dobré ráno,

už od rána sa snažím poruzumieť celej situácií,

Adminka Viky následne diskusiu zamkla a dala k zmazaniu. Jej vyjadrenie ohľadom GDPR bolo trochu nešťastné. Pointa je v tom, že pokiaľ zakladateľ diskusie na zmazaní trvá, my máme povinnosť diskusiu zmazať. Toto platí pre každého. V tomto prípade sa nedá nič robiť a diskusia bude zmazaná.

Kristína :kytka:

Tohle platí jen pro placené trolly nebo i stále uživatelky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
18.5.23 06:15
@Bubla Bůčková píše:
Tohle platí jen pro placené trolly nebo i stále uživatelky?

Trolly. Kdyz chce troll, diskusi na pozadani smazou. Kdyz vcera chtely uzivatelky smazani hnusne diskuse, tak porad bezela dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
18.5.23 09:08

@Bubla Bůčková odpovedala som vám v sz. Vaša diskusia bola dnes ráno zmazaná.

Kristína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11568
18.5.23 09:28
@Anna766 píše:
Tebe bych brala jako patrona přes srandu a ankety hned :mrgreen:

No hele, pokud se dívám na svý fotky, tak nevypadám úplně sympaticky. Zabijím pohledem. Mohl bych být exekutor, přísný vysokoškolský profesor nebo bachař. Mám dlouhé prsty, takže jsem uvažoval i o dráze kouzelníka, gynekologa nebo zloděje. Ale králici z klobouku došli, z vozíku nedostanu do vagíny a zatím nikdo nevymyslel vozík, co jede 300, abych mohl zdrhat před poldama.

Zkrátka, mám vážnou držku, takže kdybyste mě někde potkali, řekli byste si:

„To je ale nesympatickej vocas!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.5.23 09:36
@admin píše:
@Bubla Bůčková odpovedala som vám v sz. Vaša diskusia bola dnes ráno zmazaná.Kristína

Já hlavně nechápu systém, do něčeho hodím vidle a pak x hodin dělám problémy případně mrtvého brouka a zjistuju, jestli jsem to měl udělat nebo ne. Není teda lepší nejdřív napsat uživateli zprávu, proč má diskuzi anonymně a pak teprv konat? Fakt jste mě pěkně nasra.li :zed: Pro ostatní…nešlo o kontroverzní diskuzi, řešila jsem letenky, ale potřebovala to dát anonymně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
18.5.23 09:39
@Bubla Bůčková píše:
Já hlavně nechápu systém, do něčeho hodím vidle a pak x hodin dělám problémy případně mrtvého brouka a zjistuju, jestli jsem to měl udělat nebo ne. Není teda lepší nejdřív napsat uživateli zprávu, proč má diskuzi anonymně a pak teprv konat? Fakt jste mě pěkně nasra.li :zed: Pro ostatní…nešlo o kontroverzní diskuzi, řešila jsem letenky, ale potřebovala to dát anonymně.

s čím jsi potřebovala pomoct? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
18.5.23 09:42

@Bubla Bůčková ano, bola chyba, že vám adminka, ktorá zrušila anonymitu, nenapísala. Za to sa ospravedlňujem.

Kristína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11568
18.5.23 09:57
@free333 píše:
možnost mírné uplatitelnosti propiskama… :)

Ty jo, jsem moc smutný, objednal jsem si 6 kusů (posledních) propisky OLEG BRUSH, má povrch ze škrábaného hliníku, dělá se červená, modrá zelená. Já už nějaké mám, ale zelenou jen jednu, tak si říkám, že skoupím ten zbytek + pár kusů Wumpyho, objednám, zaplatím a cítím příjemné šimrání pod bříškem. Celková částka 210 korun, z toho 91 doprava. 15. května mi přijde e-mail, že zásilku odeslali, a hned na to další mail, kde mi vrací na kartu 76 korun, protože OLEG je vyprodaný. Kdybych to věděl, tak na tu celou objednávku kašlu. Zdraví tě hamižná propisková bunda z Vysočiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
18.5.23 10:03
@Bubla Bůčková píše:

Klasika. Proto sem říkal, že bych tu nikdy nenapsal nic jako anonym, natož založil. Neboť se může stát, že tě z ničeho nic odhalí, neboť se jim prostě chce, či to chce nějaký známý, nevim 8). Nemám tady žádnou důvěru v místní fungování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.5.23 10:32
@Lorre píše:
Klasika. Proto sem říkal, že bych tu nikdy nenapsal nic jako anonym, natož založil. Neboť se může stát, že tě z ničeho nic odhalí, neboť se jim prostě chce, či to chce nějaký známý, nevim 8). Nemám tady žádnou důvěru v místní fungování.

Jo jasný, nakonec to riziko je na mě vždycky, to je prostě internet no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.5.23 10:35
@alejandra píše:
s čím jsi potřebovala pomoct? :kytka:

Holky mi tam odpověděli, tak dobrý :palec: ale já si tam píšu v klidu jako anonym, vkládám printscreeny a najednou koukám, že úvodní příspěvek je už pod mým loginem 8o no za mě sviňarna, ale tak prý to byla chyba, to neoznamit mně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
18.5.23 10:45
@Bubla Bůčková píše:
Holky mi tam odpověděli, tak dobrý :palec: ale já si tam píšu v klidu jako anonym, vkládám printscreeny a najednou koukám, že úvodní příspěvek je už pod mým loginem 8o no za mě sviňarna, ale tak prý to byla chyba, to neoznamit mně :nevim:

Asi by to chtělo nějaká pravidla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová