Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem!
Sice už jedna diskuze založena byla a v ní byla důrazná zpráva od admina, že se nemají zakládat další, tak toto pravidlo poruším. Přála bych si nějaké vysvětlení, jak je možné, že se zde zakladají trollící diskuze a po více jak 50 stranách rad k původnímu dotazu bylo odhaleno, že se jedná o lež. Opravdu tohle zaslouží vysvětlení. Diskuzi prosím bez vysvětlení nezamykejte. Děkuji ![]()
Je to síla. Na vyjádření adminů jsem moc zvědavá, ale zřejmě to půjde opět do autu..
@alejandra píše:
Ahoj všem!Sice už jedna diskuze založena byla a v ní byla důrazná zpráva od admina, že se nemají zakládat další, tak toto pravidlo poruším. Přála bych si nějaké vysvětlení, jak je možné, že se zde zakladají trollící diskuze a po více jak 50 stranách rad k původnímu dotazu bylo odhaleno, že se jedná o lež. Opravdu tohle zaslouží vysvětlení. Diskuzi prosím bez vysvětlení nezamykejte. Děkuji
Oč jde? Hoď odkaz, prosím
.
@alejandra píše:
Ahoj všem!Sice už jedna diskuze založena byla a v ní byla důrazná zpráva od admina, že se nemají zakládat další, tak toto pravidlo poruším. Přála bych si nějaké vysvětlení, jak je možné, že se zde zakladají trollící diskuze a po více jak 50 stranách rad k původnímu dotazu bylo odhaleno, že se jedná o lež. Opravdu tohle zaslouží vysvětlení. Diskuzi prosím bez vysvětlení nezamykejte. Děkuji
Asi se toho nedočkáme. Je potřeba založit nástěnku hanby, kde bude seznam trollů.
@Kelsey píše:
Oč jde? Hoď odkaz, prosím.
emimino.cz/diskuse/po-hadce-me-14-dni-ignoruje-496784/strankovani/70/?anchor=postId54946256#postId54946256
celé odpoledne průběžně někdo chtěl vyjádření adminů. Pak to bez vysvětlení zamkli, když jsem založila k tomu diskusi, byla zamčená do pěti minut
emimino.cz/diskuse/po-hadce-me-14-dni-ignoruje-496784/strankovani/70/?anchor=postId54946256#postId54946256
@vokishka píše:
Zajímavý, nejde mi dát odkaz
Už jsem ho dala.
https://www.emimino.cz/…ankovani/72/
Co se to stalo?
Je mi jasné, že akorát dostaneme všechny ban, ale naštvali jste mě neskutečně!
Je to smutný
aneb jak znechutit stálé uživatelky
Co si o tom začínám myslet není hezký, ale co - blíží se léto, je třeba být méně na tom telefonu..
Je mi jasné, že teď asi dost riskuju
Každopádně jedna uzamknutá diskuze bez jakéholikv vyjádření vzápětí se uživatelé snaží zjistit pravdu a další uzamčená diskuze, už mi přišly přes čáru.
Ano, z nějakého důvodu je zakladatelka diskuze „Po hádce mě 14 dní ignoruje“ chráněna ![]()