Uzamykání diskuzí - vysvětlení adminů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35425
11.5.23 18:53
@admin píše:
Dobrý den,

ve zmíněné diskuzi je již můj příspěvek, v příspěvku vysvětluji důvodu uzamčení.

Vždy když uzamykáme diskuzi, tak uvádíme důvod - jinak to není ani u uvedené diskuze. Já osobně nejdřív zamykám (po tom co dočtu a pochopím oč jde) a pak až píšu závěrečný příspěvek - z praktického důvodu, aby během mého psaní, nepřibylo dalších 5 dotazů, které nejsem schopna zahrnout do svého příspěvku :)

S pozdravem
Viki

Mozna by v tomto pripade bylo vhodne docist diskusi do konce. Jak jinak pochopite, ze je to cele vymyslene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
11.5.23 18:54
@KaZeAd píše:
https://www.emimino.cz/…ankovani/72/

Co se to stalo?

Je mi jasné, že akorát dostaneme všechny ban, ale naštvali jste mě neskutečně!

tady se nyní nebanuje, jsou vděční za každého člena, bývávalo, kdy se banovalo ve velkém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
11.5.23 18:54

@admin
Nenechte se vlákat do hádek a zabomyších sporů. Spoustě uživatelek už emimino přerostlo přes hlavu a zapomněly na reálný život. A zde mají pocit že jsou něco víc, než pacienti Bohnic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
11.5.23 18:55

@vokishka

vůbec se mě nelíbí jak admina s tebou diskutuje…napsat, že jsi rychlejší než smrt je přes čáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35425
11.5.23 18:55
@admin píše:
Pardon, co byste si představovala, abych zakladatelce udělala? Vyhlásit ji? Zveřejnit ji? Vyzvat všechny, ať si do ní rýpneme?

Diskuze mají být bezpečným a (v mezích) svobodným místem. Rozkrývat cizí lži nebudu, resp. budu pokud to má přínos. V tomto případě to žádný přínos nemá - diskuze bude uzamčená tak i tak (žádost zakladatelky & off topic téma).

Žádné kárání nikdo nedostal.

Takze..je ta diskuse vymyslena? Aspon tuhle informaci nam dluzite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
11.5.23 18:58
@samá práce píše:
@admin
Nenechte se vlákat do hádek a zabomyších sporů. Spoustě uživatelek už emimino přerostlo přes hlavu a zapomněly na reálný život. A zde mají pocit že jsou něco víc, než pacienti Bohnic. :mrgreen:

děkuji za názor :kytka: jak jsem už napsala, chtěla jsem jen znát vysvětlení / vyjádření admina. Pokud se jedná či nejedná o smyšlenou diskuzi ví jen sama zakladatelka. O žádné „žabomyší“ války mi v tomto případě vůbec nešlo. Zakladatelky mi bylo upřímně líto a chtěla jsem ji poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
11.5.23 18:58
@sucuba píše:
Já říkala, že admin je troll :mrgreen:

Mě spíše štve to, že z jednoho profilu přijde 6 diskuzí. V jedné má děti a manžela. V další je sestra od dotyčné a má děti. No a v další má partnera a děti nemá. Tak je to troll nebo není? Nechápu proč nezablokovat tento profil aby dále nezakládal smyšlené témata.

Diskuze je rozsáhlá. Mě opravdu zezačátku celkem emočně pohltila a chtěla jsem dotyčné pomoct, protože vím jaké to je když máte doma manipulátora. A po pár dnech se dozvím to viz výše. Dělat si srandu z uživatelek s domácím násilím je daleko a těžce za hranou. Zakladatelka tu bude dál a bude zakládat další smyšlené diskuze. Po tomhle už nemám chuť nekomu radit a říkat svoje zkušenosti.
No a admin si podal ruku s trollem a zamkl diskuzi. Kdyby ho alespoň odhalil, tak by vsichni věděli, že z tohoto profilu nemají brát věci tak vážně. To se nestalo a to mě celkem mrzí. Teď už tady fakt nebudu věřit nikomu a budu mít za trolla všechno. :think:

A proč zrovna tobě by se mělo věřit že jsi měla doma manipulátora. Zrovna tak ho můžeš jenom pomlouvat a stavět se do role smyšlené oběti. Vždyť je to celé anonymní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35425
11.5.23 18:59
@admin píše:
Souhlasím, většina diskuze je vedena slušně a zároveň jsou v ní dobře mířené rady, proto bych ráda, aby diskuze zůstala, resp. aby nebyla smazána :)

Naopak. Vzhledem k tomu, ze zakladatelka si celou vec vymyslela, tudiz by mozna realne takto postizena reagovala uplne jinak, byste tu diskusi meli smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
11.5.23 19:01
@mroe píše:
Naopak. Vzhledem k tomu, ze zakladatelka si celou vec vymyslela, tudiz by mozna realne takto postizena reagovala uplne jinak, byste tu diskusi meli smazat.

To si zase nemyslím, ono když přijde žena, které se toto reálně děje a není úplně hloupá, tak si z toho to podstatné vytáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
11.5.23 19:02

@mroe já bych nic nemazala, může to pomoci jiným..a jestli je to fake ví asi jen zakladatelka, nebo máš věšteckou kouli? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
11.5.23 19:05

@mroe Jak to víte, že si celou věc vymyslela? Třeba jenom využila/zneužila cizí profil, protože nechtěla psát ze svého. Proč je hned automatické, že si to vymyslela?
Bylo tam dost detailů, pocitů, odpovídající psychické rozpoložení zakladatelky..Myslíte, že by někdo odpovídal na padesáti stránkách na vymyšlené téma? To by se musela dost nudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14665
11.5.23 19:08

Já cítím ještě potřebu se k tom vyjádřit jakožto ten, kdo to vlastně celé rozpoutal. Mou motivací rozhodně nebylo někoho lynčovat, veřejně odhalovat, zostuzovat nebo další věci, které jsou mi podsouvány, docela se mě tedy dotýkají poznámky o středověkém tržišti a honu na čarodějnice. Ty rozpory tam byly tak očividné a šlo o tak závažné téma, že jsem považovala za nutné na to upozornit. Určitě potvrdí i holky, které mě během dne do SZ žádaly o informaci, kdo zakladatelka je, že jsem jim jméno neprozradila, až do doby, kdy už to bylo tedy jaksi jedno, protože se domyslela spousta dalších. Já a pak tedy i ostatní jsme žádali pouze o vysvětlení celé situace, proč bylo adminy potvrzeno, že se nejedná o trola, když na první pohled byly informace v anonymním režimu v rozporu s tím, co zde uživatelka dlouhodobě psala neanonymně. Bohužel diskuse běžela několik hodin i přesto, že byla mnohokrát nahlášená a diskutující žádali vysvětlení. Tady já vidím i selhání ze strany admina, protože nějaký vysvětlující zásah ta diskuse vyžadovala mnohem, mnohem dřív. Zpětně mě to mrzí, kam to došlo, protože ať je to jak chce, diskusi psala nějakým způsobem nemocná osoba a není mým zvykem pást se na neštěstí druhých. Přesto si stojím za tím, že mou motivací nebyla touha po senzačním odhalení, ale spíš jakási „ochrana“ uživatelek, které investovaly svůj čas, emoce a často bolestné vlastní zkušenosti na pomoc někomu, kdo klidně mohl být jen další sběrač podkladů pro výživný článek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
11.5.23 19:08

@samá práce jde o osobní zkušenost, o citlivé osobní téma. Já se o tom bavit nepotřebuju, ale když vyjdou najevo lži a celé to je výmysl tak samozřejmě že to člověka zamrzí. Protože prvotní impulz k diskuzi bylo pomoct zakladatelce. A to jestli jsem měla nebo neměla manipulátora není předmětem. Předmětem je ta zkušenost s tím chlapem, který se choval podobně. Jo a taky to tu nepíšu anonymně. A neodporuji si v diskuzích. Takže když bys řekla že lžu, tak mi projeď profil a staré komentáře. Myslím, že už tu mám taky pěknou historii. I když více čtu, než píšu. Zmiňovaná diskuze mi byla blízká tím, co jsem zažila a měla jsem podobnou zkušenost, proto mě přesvědčila do ni napsat tu svoji.

Já anonymní nejsem a oběť už pár let taky ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
11.5.23 19:11
@ludmilaadamkova píše:
@sucuba

Doporučuju se od toho emocionálně odprostit. Protože opravdu minimálně 50 procent „zajímavých“ diskuzi jsou nějak smyšlené. Nebo je to vše úplně jinak protože to někdo jiný místo podvadene manželky milenka atd…

Jako s chlapama to může být všelijak přítel manžel milenec… To kolikrát mění jistý jak to úplně je ale tak snad někdo ví jestli děti má nebo nemá :mrgreen:

Samozřejmě, že se z toho nehroutím, nakonec vše i komentáře uživatele nakonec může psát umělá inteligence. Jen mi jde o princip, nic víc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35425
11.5.23 19:25
@lucynka25 píše:
@mroe já bych nic nemazala, může to pomoci jiným..a jestli je to fake ví asi jen zakladatelka, nebo máš věšteckou kouli? :think:

Ja? Ne. Ale admin by to vedet mohl. Resp. mel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová