Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@alejandra - když bude nejhůř, řekneš, že to založila tvá babička..
@KaZeAd píše:
https://www.emimino.cz/…ankovani/72/Co se to stalo?
Je mi jasné, že akorát dostaneme všechny ban, ale naštvali jste mě neskutečně!
Od adminek fakt trapné ![]()
Nemohly jste si, admin - dámy, aspoň vymyslet, že se zakladatelkou jste to „probraly přes SZ“ a pak teprve téma zamknout?
@vokishka píše:
emimino.cz/diskuse/po-hadce-me-14-dni-ignoruje-496784/strankovani/70/?anchor=postId54946256#postId54946256
celé odpoledne průběžně někdo chtěl vyjádření adminů. Pak to bez vysvětlení zamkli, když jsem založila k tomu diskusi, byla zamčená do pěti minut
Zajímavé, že tam byli rychlí jak vítr ![]()
Vy jste hejno kvočen.
Jaké vysvětlení? Někdo trolil, byl odhalen a diskuze byla uzamčena. Víte, kdo to byl, tak co ještě chcete? Dál kvokat a drbat. ![]()
Už je tam vyjádření, ovšem adminka prý došla do půlky diskuse. Takže rozhodla opravdu objektivně, když nedočetla
Dobrý den,
ve zmíněné diskuzi je již můj příspěvek, v příspěvku vysvětluji důvodu uzamčení.
Vždy když uzamykáme diskuzi, tak uvádíme důvod - jinak to není ani u uvedené diskuze. Já osobně nejdřív zamykám (po tom co dočtu a pochopím oč jde) a pak až píšu závěrečný příspěvek - z praktického důvodu, aby během mého psaní, nepřibylo dalších 5 dotazů, které nejsem schopna zahrnout do svého příspěvku ![]()
S pozdravem
Viki
@Nora4 klidně může přijít a bránit se. Jestli se bude na to cítít, když už nebude anonym, který nás tu tahá za nohu
@admin píše:
Dobrý den,ve zmíněné diskuzi je již můj příspěvek, v příspěvku vysvětluji důvodu uzamčení.
Vždy když uzamykáme diskuzi, tak uvádíme důvod - jinak to není ani u uvedené diskuze. Já osobně nejdřív zamykám (po tom co dočtu a pochopím oč jde) a pak až píšu závěrečný příspěvek - z praktického důvodu, aby během mého psaní, nepřibylo dalších 5 dotazů, které nejsem schopna zahrnout do svého příspěvku
S pozdravem
Viki
Ano, zaznamenala jsem. Děkuji.
Takže lhář je tu chráněný a pokárání dostane ten, kdo na lež poukáže, zajímavé… no aspoň víme do budoucna ![]()
@admin - bohužel se nedá vyjádřit v původní diskuzi.
1. jako admini bych řekla, že jste zodpovědni za určitou úroveň - jsou tu lékařky, sociální pracovnice, ženy a muži všech povolání, kteří ochotně nabízí svou pomoc.. A víte jak na ně působí takovéto diskuze? Proč plýtvat čas, že?
2. Jasně - je to tu někdy jako hon na čarodějnice, ale zkuste se zamyslet proč? Nikdo nemá rád, když z něho druhý dělá vola. Zakladatelce se spousta lidí snažila pomoc.. A co z toho?
Pro příště, když vás někdo označí, že je podezření, že je to troll, možná to chce trochu více práce..
@Michelle_M - můžeš mi do sz napsat, o koho šlo? ať se příště nesnažím.. A admin se nemusí bát - níkde nevyvěsím její jméno a seznam diskuzí, nedejbože její osobní informace.. ![]()