Patrícia Janečková a Martin Chodúr - úžasné video!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
2.10.23 22:40

Chápu tenhle postoj. Ale nějak já mám vždy sklon se snažit vědět „Jak je to možné?“…u všech neštěstí. A tohle neštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9334
4.10.23 09:06
@PeterC píše:
Chápu tenhle postoj. Ale nějak já mám vždy sklon se snažit vědět „Jak je to možné?“…u všech neštěstí. A tohle neštěstí.

Jj, podle mě je rozhodně dobré se u těchto neštěstí ptát, jak je to možné, proč se to stalo a jestli se to opravdu muselo stát. Takové pozastavení se, uvědomění si důležitého a možná i u sebe něco změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.10.23 07:09

Těžko říct, co mohla dělat víc. Spíše ohromná smůla. Nějak bych rád, kdyby třeba se vyjádřila taková dr. Skvojasová. Samozřejmě - jen v obecné rovině, jak je možné, že může případ, který se dle všeho vyvíjel dobře, takhle otočit. I vzhledem k tomu, že i ve IV. stadiu ty pacientky žijí celkem dlouho. viz. S. Doherty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
5.10.23 07:20
@PeterC píše:
Těžko říct, co mohla dělat víc. Spíše ohromná smůla. Nějak bych rád, kdyby třeba se vyjádřila taková dr. Skvojasová. Samozřejmě - jen v obecné rovině, jak je možné, že může případ, který se dle všeho vyvíjel dobře, takhle otočit. I vzhledem k tomu, že i ve IV. stadiu ty pacientky žijí celkem dlouho. viz. S. Doherty…

Víš, mně je taky strašně líto, že zemřela takhle mladá, je jí nesmírná škoda. Nicméně ber v potaz taky její rodinu a blízké, pro ně to musí být tisíckrát horší, s ohledem na ně by nebylo dobré se v tom veřejně pitvat a donekonečna to komentovat, ať jakýkoli odborník řekne cokoli, život jí to už nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová