Členství v uzavřené skupině

9
20.4.10 15:53

uzavřené skupiny

Chtěla bych se zeptat, za jak dlouho po žádosti je umožněn přístup do uzavřené skupiny? Je to již několik dní co jsem žádala o přístup a na profilu mám tuto skupinu stále mezi žádostmi očlenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11408
20.4.10 15:57

zalezi na tom, kdy ti ji moderator schvali, zkus se podivat, kdo je moderator a pisni treba sz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
20.4.10 16:01

Maaky- a nebo a k tomu se spíš přikláním, tě do skupiny nevezmou :-? Zaujaly mě tady 2 skupiny, vím, že bych tam byla jako ryba ve vodě, ale bohužel.............................. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.4.10 16:15

Nepovedlo se mi zjistit kdo je moderátor, jsem tu nová a ještě se moc neorientuju :-)

Zdá se mi zvláštní, že by mě do skupiny nevzali, jedná se o skupinu pro maminky, které čekají mimčo v duhé polovině října a já mám termín 27.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
20.4.10 16:36

Ja taky jednu uzavrenou skupinu moderuju, a vpoustime az po urcitem infu, takze zadajicim nejdriv napisu SZ (nemas treba nejakou?). Taky se muze stat, ze moderator zrovna nekde je a nema pristup na net (nikdo nesedi u komplu porad den i noc :oops: ), a nikdo jiny jak moderator tu tvou zadost nevidi, tak chvilinku pockej. :wink:

• Citovat
  • Upravit
9053
20.4.10 16:50

Maaky- tak to ano do termínu porodu tě určitě vezmou, to se neboj!!! :wink:

Jak říká Kathula, asi není moderátor u PC..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.4.10 19:14

Taky moderuju jednu skupinu. Ty požádáš a vidí to jen ten moderátor, ale záleží jak často je u pc :wink: Tak neboj :wink:
Mě když o členství někdo požádá, tak mu napíšu SZ (nebo i od něj SZ mám), aby vydržel a že se ozvu. Proberem to s holkama a pak dám vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
21.4.10 01:46

Bohužel, členství ve skupinách administrátoři neovlivní - také doporučuji SZ, případně o členství zažádat znovu.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.4.10 10:39
admin píše:
Bohužel, členství ve skupinách administrátoři neovlivní - také doporučuji SZ, případně o členství zažádat znovu.L.

Kdyz uz jsme u toho, kdy pujde to, aby prispevky pod denicky nebyly verejne citelne a tudiz vsem na ocich?

• Citovat
  • Upravit
50725
22.4.10 10:44

Ono by možná bylo dobré, kdyby přišel moderátorovi e-mail, kdy někdo požádá o členství. Takto se mi stane, že si toho všimnu - většinou se toho leknu :lol: , ale vůbec netuším, jak dlouho to tam visí (jakože asi dlouho ne, ale může se stát…) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
28.4.10 15:48

Druhá půlka října 2010 je administrátorka Taja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.4.10 15:55

Ano, moderatorem je Taja a ta ma ted uz nekolik dni doma rozbity internet. Takze se sem nedostane.

Vydrz maaky a brzo te uz urcite privitame u nas ve skupine :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
28.4.10 15:57

eivlis: Ty jsi taky v říjňákovejch rodičkách :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.4.10 16:05

Veverko: no jasne, pred chvili jsi mi odpovidala na tu porodnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
28.4.10 16:07

:lol: To je ta skleróza :oops: