Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Paní doktorka Racková - DentMedico (Wilsonova), je to částečně placené, byli jsme velmi spokojeni. Vše nám vysvětlila, po zákroku jsme byli ještě v adaptační místnosti, kde se poté kontrolovalo, zda střižení stačí.
@LP4 píše:
@marcellia ještě chvíli a vemu ho klidně i do LiberceJako od malá fnukam že blbě pije..a v 10 měsících jdu za Dr a říkám že jsem četla o uzdickach…a jeee on ji má kratší…jako nerada bych aby později třeba musel do narkozy
Uzdičku v narkóze nikdo šmikat nebude, neboj. Je to otázka pár vteřin. Jedno dítko bylo asi v 10 měsících, nejvíc jí vadilo, že jsem ji držela, takže se nemohla hýbat. Při té příležitosti dr. rovnou zkontrolovala i staršího (tehdy necelé 3 roky) a šmikla mu to taky. Ten ani nepípl, jen si stěžoval, že ten znecitlivující gel byl hořký. Malou jsem pak rovnou nakojila, starší dostal nanuka. Oba potom jedli normálně hned ten samý den.
@Jahru a kolik je ji dnes? mluví dobře? Psala jsem ještě do jedné diskuze a tam mi paní psala že je to nebezpečné že ji dítě potom špatně mluví že se mu ta uzdička zjizvila a museli později znovu na zákrok tak já už nevím co je lepší
@LP4 píše:
@marcellia a jak to probíhalo prosím? a jedla vám pak? [/citac@Jahru píše:
Uzdičku v narkóze nikdo šmikat nebude, neboj. Je to otázka pár vteřin. Jedno dítko bylo asi v 10 měsících, nejvíc jí vadilo, že jsem ji držela, takže se nemohla hýbat. Při té příležitosti dr. rovnou zkontrolovala i staršího (tehdy necelé 3 roky) a šmikla mu to taky. Ten ani nepípl, jen si stěžoval, že ten znecitlivující gel byl hořký. Malou jsem pak rovnou nakojila, starší dostal nanuka. Oba potom jedli normálně hned ten samý den.Jj takhle i u nas akorat bez nanuka
@LP4 píše:
@Jahru a kolik je ji dnes? mluví dobře? Psala jsem ještě do jedné diskuze a tam mi paní psala že je to nebezpečné že ji dítě potom špatně mluví že se mu ta uzdička zjizvila a museli později znovu na zákrok tak já už nevím co je lepší
Teď jí je 11 let a mluví úplně v pohodě,, žádné komplikace nenastaly