Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky:)
Musi se uzena kureci stehna varit? Do sunkofleku. Jsou to ty vakuove baleny.Diky za info
Lucie
Ja bych rekla, ze ne, my si to nekdy koupime k veceri a dam to ohrat jen do mikrovlnky a pak to snime a zijem
a jestli to pak jeste budes zapekat v troube, tak bych to vubec neresila ![]()
Domnívám se že je nemusíš vařit, když je koupím tak je jen nad pařákem ohřeju a jíme je bez další tepelné úpravy ![]()
Asi se nemusí vařit
ale já je teda dál tepelně upravuju, stejně jako uzenou krkovici
nějak tomu uzení nevěřím ![]()
Pokud by to měly jíst i děti, tak bych ještě upekla nebo ovařila - občas bývají ty kupovaný takový nedouzený…nejdou od kosti a to je pro mě známka nedostatečného zpracování
!
Tak šunkofleky stejně pečeš, ne? Takže se tam tepelně upraví.
Mně bez tepelné úpravy přijdou hodně tuhý na jídlo, takže je chvíli vařím v páře. Jednou jsem zkoušela je uvařit ve vodě a to nám nechutnalo. Když bych z nich dělala šunkofleky, tak je dopředu vařit nebudu, protože počítám s tím, že mi dojdou při zapékání ![]()
@Jellyx a jak to dopadlo u Tebe? Pro jakou verzi přípravy jsi se nakonec rozhodla? ![]()
já na chvíli dávám do trouby či povařím..do šunkofleku bych dala přímo neupravené, stejně se zapékají
Dávám do rizota, nevařím. Už jsou tepelně zpracovaný a jak psaly holky, když budeš ještě zapékat, vaření je úplně zbytečný
.
Většinou se to píše na obalu, že je to tepelně upravené u uzeného masa.
@abc123 píše:
Mně bez tepelné úpravy přijdou hodně tuhý na jídlo, takže je chvíli vařím v páře. Jednou jsem zkoušela je uvařit ve vodě a to nám nechutnalo. Když bych z nich dělala šunkofleky, tak je dopředu vařit nebudu, protože počítám s tím, že mi dojdou při zapékání@Jellyx a jak to dopadlo u Tebe? Pro jakou verzi přípravy jsi se nakonec rozhodla?
Tak ja jsem je nakonec prece jenom trochu povarila-spis aby byly mekkci a pak jsem to vrzla k tem testovinam- a dobry:)
Jak upravujete uzená kuřecí stehna?
Náš oblíbený recept je segedín z uzeného kuřete.
Vím, že určitě někdo napíše, že se dají jít zcela bez úpravy s chlebem, ale chtěla bych je udělat na oběd a to mi přijde málo.
Nemáte nějaký recept s omáčkou, zeleninou…
Děkuji za jakýkoliv recept. ![]()