Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny uživatelky eMimina (případně taky uživatele),
Chci se zeptat na jednu věc. Stalo se vám někdy, že jste zjistili užitečnost nějakého z vašich koníčků i pro jiné lidi? Tím myslím, jestli vaše činnost ve volném čase někomu ušetřila peníze, ulevila mu od starostí nebo ho jenom tak potěšila… Zažili jste někdo takovou situaci?
jo, píšu knížky pro děti, to myslím, užitečný je… ![]()
radši inko, chci se skrýti…
pohádková víla píše:
jo, píšu knížky pro děti, to myslím, užitečný je…
radši inko, chci se skrýti…
Tak to je hezký.
Tak já háčuju a šiju. Jsem na to závislá
A tím že jsem teď doma, tak nedělám nic jiného
Tchýni jsem na Vánoce uháčkovala klobouček a má takový úspěch, že mám už několik obědnávek, tak mi to i něco málo vydělá
(mimochodem, za kolik by jste si koupili háčkovaný klobouk?
)
Můj koníček občas jiným osůbkám radost přinese … ![]()
Příspěvek upraven 04.01.11 v 13:10
Nevím, jestli to můžu nazvat koníčkem, ale asi ano. Moc mě to baví, i když mám za sebou teprv 2 kusy
a opravdu musim říct, že muj výrobek velmi překvapil i potěšil ![]()
Ten dort je parádní!
Škoda že mě to nenapadlo. V neděli jsem měla narozeniny a v lednici bylo plno zbytku od silvestra. Na sladký dort jsem neměla ani pomyšlení…
Já se taky pochlubím ![]()
Dort super,dala bych si-
A to háčkovaný je moc hezký,jsem netušila,že to zase frčí.
Jinak my s dědynem hlídáme vnoučata a radost mají jak děti,tak rodiče.
jo, masíruju. ale jen když na to mám náladu, zato zdarma ![]()
Taky se hodně vyznám v kytkách a kdečem co lze mít na zahradě, tak rozdávám rady těm, co mají za barákem pár metrů hlíny a nemají páru co s tím.
No a pak mám takové koníčky, co vlastně jako koníčky ani nevypadají - osobní finance (fakt dobrodružný pátrání po tom, co lze dělat s penězi), angličtina (originály jsou vždycky lepší než překlady). Samozřejmě tímhle se dá uživit celkem v poho
(Jen mít čas a hlídání pro děti)