Užití Postinoru a lehké špinění

Anonymní
15.9.20 16:22

Užití Postinoru a lehké špinění

Ahoj holky mám dotaz. 25.8 jsme měli s přítelem styk a tvrdí mi že si to pohlídal a neudělal se do mě. Pro jistotu jsem si došla pro Postinor, který jsem si vzala asi po 5-6 hodinách od styku. 6.9 jsem měla lehké špinění asi tři dny jinak pak už nic…mám se bát otěhotnění? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
15.9.20 16:30

Co těhotenský test???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
15.9.20 16:34

Zkus těhotenský test, jinak postinor je docela hormonální nálož, takže nějaké hormonální výkyvy například spineni nebo zpozdena/dřívější menstruace jsou obvyklými jevy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.9.20 16:37

Dnes jsem si ho koupila a zítra ráno provedu. Chtěla jsem počkat po tom špinění jestli něco přijde ale furt nic tak uvidíme co test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.9.20 16:38

Já jsem právě koukala na různé diskuze, že mi to totálně rozhodí mens. A nevím jestli to krátkodobé špinění brát jako mens nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
15.9.20 17:13

Jako menstruaci bych to nebrala. S postinorem ale neexperimentuj, to je fakt humus nálož pro tělo a je to jen poslední záchrana v nouzi nejvyšší. Příště skočte pro kondomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.9.20 17:18

Uvidíme po tom testu no. Každopádně děkuju za rady. Takže takovýto průběh je zcela normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.20 08:02

@Malaika1234 tak test jasně negativní. Zajdu si ještě na gynekologii. Ale snad všechno dobrý. Budu čekat už jenom na mens.

• Citovat
  • Upravit
596
16.9.20 09:07

@ClaraKub jo, tak pokud mas test negativní, tak muzes byt v klidu a to spineni muže byt způsobeno tím postinorem - já když jednou vzala postinor, tak mi týden na to přišla strašně silná MS a pak 3 měsíce nic (a těhotná jsem nebyla, jen proste to bylo tak rozházené tím postinorem, ze to proste nepřišlo 3 měsíce) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí