Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkus těhotenský test, jinak postinor je docela hormonální nálož, takže nějaké hormonální výkyvy například spineni nebo zpozdena/dřívější menstruace jsou obvyklými jevy
Dnes jsem si ho koupila a zítra ráno provedu. Chtěla jsem počkat po tom špinění jestli něco přijde ale furt nic tak uvidíme co test.
Já jsem právě koukala na různé diskuze, že mi to totálně rozhodí mens. A nevím jestli to krátkodobé špinění brát jako mens nebo ne…
Jako menstruaci bych to nebrala. S postinorem ale neexperimentuj, to je fakt humus nálož pro tělo a je to jen poslední záchrana v nouzi nejvyšší. Příště skočte pro kondomy.
Uvidíme po tom testu no. Každopádně děkuju za rady. Takže takovýto průběh je zcela normální?
@Malaika1234 tak test jasně negativní. Zajdu si ještě na gynekologii. Ale snad všechno dobrý. Budu čekat už jenom na mens.
@ClaraKub jo, tak pokud mas test negativní, tak muzes byt v klidu a to spineni muže byt způsobeno tím postinorem - já když jednou vzala postinor, tak mi týden na to přišla strašně silná MS a pak 3 měsíce nic (a těhotná jsem nebyla, jen proste to bylo tak rozházené tím postinorem, ze to proste nepřišlo 3 měsíce) ![]()
Ahoj holky mám dotaz. 25.8 jsme měli s přítelem styk a tvrdí mi že si to pohlídal a neudělal se do mě. Pro jistotu jsem si došla pro Postinor, který jsem si vzala asi po 5-6 hodinách od styku. 6.9 jsem měla lehké špinění asi tři dny jinak pak už nic…mám se bát otěhotnění?