Užívání antikoncepce logest

Anonymní
15.1.19 22:18

Užívání antikoncepce logest

Chtěla bych se zeptat ohledně antikoncepce. Byla jsem novou uživatelskou a antikoncepci jsem začala brát 23.11 a platíčko jsem dobrala 14.12 a menstruace se dostavila v úterý 18.12 a skončila 25.12 v úterý a antikoncepci jsem zacala brát až toho 25.12 místo 22.12 a 27.12 jsem měla pohlavní styk. Ochránila mě antikoncepce nebo ne? Dekuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
15.1.19 22:19

Nemusela, pokud jsi nedodržela správné braní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.1.19 22:32

A proč jsi to nezačala brát tak, jak jsi měla?? To mi hlava nebere. Chráněná už jsi nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
15.1.19 22:39
@terien píše:
A proč jsi to nezačala brát tak, jak jsi měla?? To mi hlava nebere. Chráněná už jsi nebyla.

Protože nečetla příbalový leták a nemá ponětí o tom, jak HA funguje, bych si tipla :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
15.1.19 22:42

Jelikož jsi nedodržela 7 dní a vynechala jsi tabletky je tam docela slušná šance. Na co se vlastně ty příbalové letáky dělají? :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
34473
15.1.19 22:46

No to jako bez prd.le, ale tohle ví i malý dítě jak se to bere. Normální člověk snad ani ten leták nemusí číst :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
15.1.19 22:50
@terien píše:
No to jako bez prd.le, ale tohle ví i malý dítě jak se to bere. Normální člověk snad ani ten leták nemusí číst :zed:

Tady už se ničemu nedivím ..ani tomu, že někdo neví, jak se to bere a nebo třeba tomu, když tvrdí, že při braní HA má ovulaci. …Jen si říkám, že kdyby v letáku bylo to, že při braní ti zezelenají vlasy, tak by polovina ženských chodila se zelenou hlavou a divila by se proč tomu tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 22:52
@Meredithx píše:
Jelikož jsi nedodržela 7 dní a vynechala jsi tabletky je tam docela slušná šance. Na co se vlastně ty příbalové letáky dělají? :roll: :nevim:

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.19 06:48
Vy jste všichni tak chytrý akorát umíte lidi schazovat a hejtit a sami jste kdysi toto tak nevěděli… nejsem těhotná tak si ty svoje chytrý rady nechte od cesty.. umíte lidi akorát ponizovat :pocitac: :pocitac:
@P4ja píše:
Tady už se ničemu nedivím ..ani tomu, že někdo neví, jak se to bere a nebo třeba tomu, když tvrdí, že při braní HA má ovulaci. …Jen si říkám, že kdyby v letáku bylo to, že při braní ti zezelenají vlasy, tak by polovina ženských chodila se zelenou hlavou a divila by se proč tomu tak je.
@P4ja píše:
Tady už se ničemu nedivím ..ani tomu, že někdo neví, jak se to bere a nebo třeba tomu, když tvrdí, že při braní HA má ovulaci. …Jen si říkám, že kdyby v letáku bylo to, že při braní ti zezelenají vlasy, tak by polovina ženských chodila se zelenou hlavou a divila by se proč tomu tak je.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
21.1.19 08:55
@Anonymkaa78 píše:
Vy jste všichni tak chytrý akorát umíte lidi schazovat a hejtit a sami jste kdysi toto tak nevěděli… nejsem těhotná tak si ty svoje chytrý rady nechte od cesty.. umíte lidi akorát ponizovat :pocitac: :pocitac:

Buď v klidu, než jsem začala brát HA, pak jsem se opravdu zajímala, jak funguje a přečetla si příbalový leták. Nebo prošla net a několikrát omílané téma v diskuzích. Arozhodně nenadavala nikomu za vlastní chyby. Mmch ti nikdo nepsal, že jsi stoprocentně těhotná, jen to, že jsi otěhotnět mohla. Tak se uklidni. 8)

Ono je to dost smutné, že do sebe cpeš něco, a vlastně ani nevíš co. Přijde mně to stejné jako, když lidi podepíšou smlouvu a pak se diví, že je někdo obral nebo chce peníze navíc. Jen tady nejde o peníze, jen o tvoje zdraví. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí