Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A proč jsi to nezačala brát tak, jak jsi měla?? To mi hlava nebere. Chráněná už jsi nebyla.
@terien píše:
A proč jsi to nezačala brát tak, jak jsi měla?? To mi hlava nebere. Chráněná už jsi nebyla.
Protože nečetla příbalový leták a nemá ponětí o tom, jak HA funguje, bych si tipla
![]()
Jelikož jsi nedodržela 7 dní a vynechala jsi tabletky je tam docela slušná šance. Na co se vlastně ty příbalové letáky dělají?
![]()
No to jako bez prd.le, ale tohle ví i malý dítě jak se to bere. Normální člověk snad ani ten leták nemusí číst ![]()
@terien píše:
No to jako bez prd.le, ale tohle ví i malý dítě jak se to bere. Normální člověk snad ani ten leták nemusí číst
Tady už se ničemu nedivím ..ani tomu, že někdo neví, jak se to bere a nebo třeba tomu, když tvrdí, že při braní HA má ovulaci. …Jen si říkám, že kdyby v letáku bylo to, že při braní ti zezelenají vlasy, tak by polovina ženských chodila se zelenou hlavou a divila by se proč tomu tak je.
@Meredithx píše:
Jelikož jsi nedodržela 7 dní a vynechala jsi tabletky je tam docela slušná šance. Na co se vlastně ty příbalové letáky dělají?![]()
Souhlas.
@P4ja píše:
Tady už se ničemu nedivím ..ani tomu, že někdo neví, jak se to bere a nebo třeba tomu, když tvrdí, že při braní HA má ovulaci. …Jen si říkám, že kdyby v letáku bylo to, že při braní ti zezelenají vlasy, tak by polovina ženských chodila se zelenou hlavou a divila by se proč tomu tak je.
@P4ja píše:
@Anonymkaa78 píše:
Vy jste všichni tak chytrý akorát umíte lidi schazovat a hejtit a sami jste kdysi toto tak nevěděli… nejsem těhotná tak si ty svoje chytrý rady nechte od cesty.. umíte lidi akorát ponizovat![]()
Buď v klidu, než jsem začala brát HA, pak jsem se opravdu zajímala, jak funguje a přečetla si příbalový leták. Nebo prošla net a několikrát omílané téma v diskuzích. Arozhodně nenadavala nikomu za vlastní chyby. Mmch ti nikdo nepsal, že jsi stoprocentně těhotná, jen to, že jsi otěhotnět mohla. Tak se uklidni. ![]()
Ono je to dost smutné, že do sebe cpeš něco, a vlastně ani nevíš co. Přijde mně to stejné jako, když lidi podepíšou smlouvu a pak se diví, že je někdo obral nebo chce peníze navíc. Jen tady nejde o peníze, jen o tvoje zdraví. ![]()
Chtěla bych se zeptat ohledně antikoncepce. Byla jsem novou uživatelskou a antikoncepci jsem začala brát 23.11 a platíčko jsem dobrala 14.12 a menstruace se dostavila v úterý 18.12 a skončila 25.12 v úterý a antikoncepci jsem zacala brát až toho 25.12 místo 22.12 a 27.12 jsem měla pohlavní styk. Ochránila mě antikoncepce nebo ne? Dekuji za odpovědi