Užívání Cipralexu

331
22.1.21 16:34

Uzivani Cipralexu

Ahoj holky, potrebovala bych se na neco zeptat…Mam uz dlouhou dobu uzkostne stavy a nemuzu se jich otrepat.Asi pred 6 lety jsem brala na to same Cipralex 10mg a vim, ze ze zacatku mi nebylo dobre, motala se mi hlava, byla jsem unavena, mela jsem zavrate :-/ Ale kdyz jsem to zacala brat, marodila jsem se zady, takze jsem byla doma. Zabral asi po 4-5 tydnech.Byla jsem plna energie, vse me prestalo bolet.Po 2,5 letech jsem je vysadila. Takze mam jen podle potreby Neurol, ale ten mi pomuze momentalne a druhy den je to zpatky. Jenze ja nastupuji do nove prace s musim fungovat, takze mam vcelku strach, jak to bude. Jeste k tomu jim kodeinove prasky na bricho a kodein je taky opiat, ale mam pry malou davku. Chtela jsem se zepat, jestli ten Cipralex nektera uzivate, jake jste mely zacatky, jak dlouho a jestli k nemu taky nevo uzivate? A jestli je mozne, kdyz to budu brat podruhe, ze by mi tolik zle nebylo? Dekuji moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.1.21 17:20

Hranicni porucha osobnosti, deprese, uzkosti - beru rok a pul 1× za den dve tabletky. Zacatek byl takovej nic moc, ted jsem za nej moc rada. Neurol je jen chvilkova pomoc a muzes byt na nem zavisla, ja ho beru jen kdyz mam panickou ataku nebo jsem nervozni. Sjela jsem z jednicky na 0,25. Pak beru magnosolv, ten mam take pri atace. Uz je nemam tak casto, driv i 3× do tydne, ted tak 1× za mesic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.21 17:21

Jeste dodatek, mam k nemu i Lamotrix 50-0-100 a nejvic mimo jsem po neurolu, to se mi chce pak brzo spat. Bravala jsem ho pravidelne a po nem jsem byla nepouzitelna.

• Citovat
  • Upravit
331
22.1.21 19:57

Dekuji :-) Ja jsem po Neurolu taky hrozne unavena, driv mi dr. napsala Lexaurin a ten mi nesedl, tak mi dala Neurol. A to mam 0,25 a z toho beru bud ctvrt nebo pul prasku a me to staci..Ja jsem z toho stresu zhubla asi 5 kg a to porad jim :-/ Proto jsem taky porad unavena.Ale dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
22.1.21 21:27
@Seky11111 píše:
Ahoj holky, potrebovala bych se na neco zeptat…Mam uz dlouhou dobu uzkostne stavy a nemuzu se jich otrepat.Asi pred 6 lety jsem brala na to same Cipralex 10mg a vim, ze ze zacatku mi nebylo dobre, motala se mi hlava, byla jsem unavena, mela jsem zavrate :-/ Ale kdyz jsem to zacala brat, marodila jsem se zady, takze jsem byla doma. Zabral asi po 4-5 tydnech.Byla jsem plna energie, vse me prestalo bolet.Po 2,5 letech jsem je vysadila. Takze mam jen podle potreby Neurol, ale ten mi pomuze momentalne a druhy den je to zpatky. Jenze ja nastupuji do nove prace s musim fungovat, takze mam vcelku strach, jak to bude. Jeste k tomu jim kodeinove prasky na bricho a kodein je taky opiat, ale mam pry malou davku. Chtela jsem se zepat, jestli ten Cipralex nektera uzivate, jake jste mely zacatky, jak dlouho a jestli k nemu taky nevo uzivate? A jestli je mozne, kdyz to budu brat podruhe, ze by mi tolik zle nebylo? Dekuji moc ;)

Cipralex jsem brala po každém porodu - trpím na poporodní deprese. Přijde mi, že nejhorší vedlejší příznaky jsem měla po prvním porodu. Bylo špatně od žaludku, ale nikdy jsem nezvracela. Byla jsem více unavená. Po cca 7 měsících od porodu jsem vždycky postupně vysazovala. Teď po třetím porodu mi přišlo, že nežádoucí účinky jsem neměla… Beru ale jen velmi slabou dávku (5 kapek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
23.1.21 05:31

@Pocahonta Dekuji moc :kytka: Ja mam Cipralex 10 mg a i tenkrat jsem brala celou dobu jen pulku, takze 5mg a stacilo mi to.Ted jsme se s doktorkou domluvily stejne. Ptala jsem se ji, jestli je mozny, ze kdyz to budu brat podruhe, tak mi tolik zle nebude a ona mi rekla, ze to muze byt, ale neni to pravidlem, at k tomu jim tyden vkuse aspon pulku Neurolu. Kdybych vedela, ze ted to bude lepsi, jim to hned :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí