Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
ja je mela jen na noc na zavadeni…cele baleni (nevim bylo jich tam myslim osm?) jediny potize co jsem z nich mela bylo ze to strasne barvi zlute…takze pres den bych to mela asi vsude ![]()
Ber to tak, jak ti řekl doktor. Ten ví, co a v jaké míře ti na tvoje problémy zabere…
Já teda zavádím jen večer a žlutím i tak celý den… Jinak je snáším bez problému…
Ahojky, taky jsem je brala. Je to pěknejj hnus, barví to otřesně, ale kromě toho žádný vedlejší účinky to na mě nemělo. Ale rozhodně bych se držela rady doktora. Pokud máš třeba silnější zánět tak zvolil vyšší dávkování.
Určitě dodržuj pokyny lékaře, brala jsem je v těhu, když jsem ležela dva měsíce v nemocnici (od konce pátého měsíce mi hrozil předčasný porod), brala jsem jednu večer, barví to skutečně hrozně, ale žádné jiné příznaky jsem nepozorovala. Brala jsem k tomu ještě dvakrát denně antibiotika, měla jsem infekci hodně rozsáhlou.
Ahoj..V těhotenství jsem je zaváděla taky a musela jsem 2× denně…Barví teda šíleně…Určitě by jsem poslechla doktora…Může to být nějaký silnější zánět…Žádný problémy jsem nezpozorovala,tak nevím. ![]()
Holky děkuji za rady. A k těm globulím předepsal vám doktor i Macmiror tablety? Nevím, jestli je mám užívat, když mi bylo už jednou z nich špatně.
A ještě, vždy u globuli píšou zavádět jak nejhlouběji do pochvy, ale nikdy k tomu není žádný aplikákátor. Jedině jsem se s tím setkala u Canestenu nebo Fermalacu.
mela jsem jen globule…a ja teda nejsem schopna ty aplikatory pouzivat u niceho!!..rovnou to leti do kose…myslim ze prstem to zavedes uplne stejne neli lip
ale to je asi na kazdym co mu vyhovuje…
Přesně jak říkají holky strašně to žlutí. Zavádím prstem kam až „dosáhnu“.
Nedokážu si moc představit, že bych to brala i přes den. V noci, když ležím, tak to tam opravdu zůstane a působí. Mám pocit, že když bych ji dala ráno, tak mi to po rozpuštění vyteče a nic z toho, ale poradila bych se raději s dr. asi ví co říká.
Ahojky doktor mi predepsal taky globule mam si je zavádět jen večer a hrozně to barví, pes noc jsem měla kalhotky žluté, myslíte že mi to pomůže když to zemne vyteklo? a jeste mam to same ale v masticce abych si to mazala i zvenku. doktor mi udelal i ster a mam strach jake budou vysledky:-(
Ahoj, máte zkušenosti s užíváním globuli Macmiror? Doktor mi předepsal jeden ráno a jeden večer. Lékarnice mi říkala, že raději zavádět jenom večer, že budu mít potíže. Myslela jsem, že doktor se spletl, ale v přibálovém letáku je opravdu napsáno 1-2 x denně 6-12 tablet. Jaké potíže teda můžou nastat, kdybych je brala opravdu i ráno i večer. A ještě ohledně tablet Macmiror, minule jsem měla z nich nevolnosti, mám je vyzkoušet brát ještě jednou, nebo raději nebrat, ale to mám zas strach, že jenom globule nezaberou. Děkuji moc za odpovědi