Úzkost a PP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.9.20 08:38

@akavi Ahoj, hospitalizaci nechci, silene se toho bojim a vlastne i kdyz mi to takhle nekdo napise tak se mi udela zle… :( mam agoru bojim se ven natoz nekde spat :/ A kdyz mi to takhle nekdo napise tak se bojim ze mi nic jineho nez hospitalizace nepomuze

• Citovat
  • Upravit
18001
1.9.20 09:11
@Anonymní píše:
@akavi Ahoj, hospitalizaci nechci, silene se toho bojim a vlastne i kdyz mi to takhle nekdo napise tak se mi udela zle… :( mam agoru bojim se ven natoz nekde spat :/ A kdyz mi to takhle nekdo napise tak se bojim ze mi nic jineho nez hospitalizace nepomuze

Ale tak to by bylo přece dobře ne? Kdyby ti v léčebně pomohli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.20 09:30

@malá_holka jak rikam, nejdu ani ven a i kdyz ki bylo dobre vzdycky sem mela problem stim nekde spat..

• Citovat
  • Upravit
Štofik
1.9.20 09:35
@Anonymní píše:
@malá_holka jak rikam, nejdu ani ven a i kdyz ki bylo dobre vzdycky sem mela problem stim nekde spat..

Ono to nějak vzniklo, nepřišlo to samo od sebe. Do takovýho stavu seš musela dostat sama, že nemůžeš nikde spát. Potřebuješ se tomu postavit, pomalu a postupně..přeučit mozek, že to je ok a nic ti nehrozí. Jinak strávíš zbytek života zavřená doma jako v kobce. To chceš? Potřebuješ terapii, jenom léky tě nespasí..ty tě máj podpořit. Chodíš na terapie? Musíš se sebou prostě pracovat, je to hnus, ale je to tak. Největší kus práce je na tobě, tvůj život a máš ho ve svých rukou. Na tvým místě bych klidně zvážila léčebnu, stacík, skupinovky, cokoli co tě posune.

• Citovat
  • Upravit
5752
1.9.20 10:15
@Anonymní píše:

Zlato, ale samotné prášky tyhle věci nevyřeší. Tělo ti naznačuje, abys řešila, co je uvnitř. Je ti blbě, když ti někdo napíše, že bys měla konečně jít a něco udělat? Co se ti může stát horšího než to, že to bude stejný. Píšeš, že ti je blbě. Věř mi, že tyhle stavy znám. Jenže ono je lepší vstát a risknout, že sebou někde sekneš nebo nebudeš spát než se pořád schovávat doma pod peřinou. Spousta terapeutů teď přes koronu fungovala na telefonu. Nechceš zkusit někam zavolat, když nechceš teda nikam jít. Třeba ti to dodá odvahu. Sleduju nějakou i Tvoje příspěvky v PP skupinách na FB (aspoň dle stylu psaní myslím, že jsi to Ty) a opravdu mám obavy, že ses zasekla na farmaceutickém řešení a nevidíš ostatní možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
1.9.20 10:24
@akavi píše:
Zlato, ale samotné prášky tyhle věci nevyřeší. Tělo ti naznačuje, abys řešila, co je uvnitř. Je ti blbě, když ti někdo napíše, že bys měla konečně jít a něco udělat? Co se ti může stát horšího než to, že to bude stejný. Píšeš, že ti je blbě. Věř mi, že tyhle stavy znám. Jenže ono je lepší vstát a risknout, že sebou někde sekneš nebo nebudeš spát než se pořád schovávat doma pod peřinou. Spousta terapeutů teď přes koronu fungovala na telefonu. Nechceš zkusit někam zavolat, když nechceš teda nikam jít. Třeba ti to dodá odvahu. Sleduju nějakou i Tvoje příspěvky v PP skupinách na FB (aspoň dle stylu psaní myslím, že jsi to Ty) a opravdu mám obavy, že ses zasekla na farmaceutickém řešení a nevidíš ostatní možnosti.

Tak tak, je to boj, kterej musíme vybojovat hlavně my :roll: bohužel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 11:26

Dneska bych chtela zkusit jit ven ale silene se bojim, proste nejvice toho ze nejak opustim sama sebe… ze nebudu vedet kam jit a kde jsem. Prijde vam to normalni?

• Citovat
  • Upravit
Štofik
1.9.20 11:33
@Anonymní píše:
Dneska bych chtela zkusit jit ven ale silene se bojim, proste nejvice toho ze nejak opustim sama sebe… ze nebudu vedet kam jit a kde jsem. Prijde vam to normalni?

Jo, úzkost prostě. Já se zas bojím ve stresu a zátěži..i teď v léčbě..že se zblázním. :roll: opustila jsi sama sebe doteď? Zapomněla jsi cestu? Pravděpodobně se nic takovýho nestane. Ven si rivo, klidně víc než máš pokud ti nezabírá a jdi. Malý krůčky..a zaměřuj se na okolí, po čem jdeš, co vidíš a cítíš, jak teplej, studeného je vzduch. Nebo sluchátka a zpívej si v duchu. Klidně dej rychlou chůzí a buď venku jen pár minut. A domluv si tu terapii hlavně. Najdi si dechová cvičení a dychej podle nich. Zkus jemnou jógu, kde se pracuje s dechem. Musíš se sebou pracovat, jak s tělem, tak s myslí. Sedět a přemýšlet, že ztratíš sebe apod. ti v ničem nepomůže.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
1.9.20 11:35

Místo čtení diskuzí a hledání si info o psych. Potížích a AD si najdi tu jógu. Nebo si úklid být, umyj okno, zítra další..pusť si hudbu. Nebo podcast. Ono to půjde postupně, po malých krůčcích, ale musíš začít ty sama. U sebe. Samo se nic nespraví. A když něco zvládneš, tak se pochval a dej si co máš ráda. Odměn se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 11:56

@holka_z_hor nejhorsi takovej ten pocit ze nic nema cenu, ze jsem k nicemu.. ze svet je takovej zvlastni, proste nebavi me skoro nic.. a to me stve :(

• Citovat
  • Upravit
Štofik
1.9.20 11:58
@Anonymní píše:
@holka_z_hor nejhorsi takovej ten pocit ze nic nema cenu, ze jsem k nicemu.. ze svet je takovej zvlastni, proste nebavi me skoro nic.. a to me stve :(

Bude to lepší, uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 12:50

A je normální že při tomto si někdy řikáte že se vám snad už ani nechce žít? Prostě jak vás nic nebaví jakoby, všeho se bojíte a máte ze všeho úzkost..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 13:08

To jsem měla ja. Kdyz mi třeba ještě nebylo dobře. Ale jen chvilku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 13:13

Jak dlouho?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 16:59

Treba me taky stve a to hodne ze se netesim z veci, nemam proste radost do zivota a nevim cim to je.. samozrejme taky od te doby co je mi zle. :nevim: Driv jsem mela radost i z blbosti, ze bude dava ulice mastercheaf a celej den sem se na to tesila a ted nic :/ stve me to pekne.:( jako by nic nedavalo smysl

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex