Krev ve stolici? Peroxid?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.8.20 14:01

Krev ve stolici? Peroxid?

Ahoj, mám delší dobu problém s plynatosti a pocity plnosti. Bolesti jen obcasne ale nic dramatického
Dočetla jsem se že když na stolici nalijete peroxid (když začne penit je tam krev) no a mně to penit začalo. Tak mám teď hrozný nervy z toho.
Myslíte že to peni na každé stolici, je to normální?
Jsem z toho dost vynervovana. Díky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
31.8.20 14:10

Ne - krev ve stolici se nepozná podle toho, že ta něco reaguje s peroxidem. Peroxid radostně reaguje - tedy šumí - téměř s čímkoliv co potká.

Krev ve stolici řeší test na okultní krvácení. Kdy si byla naposledy na preventivní prohlídce? No tak tam zajdi.

Ale jinak to co popisuješ bude nějaké rozhození trávení dané třeba potravinovou intolerancí, nevhodným strvováním, přílišným stresem a úzkostí atp.

Řeší se srovnáním životního stylu - spánek, pohyb, jídlo a hlavně kompenzace stresu a zvládání úzkostí - chronický stres a úzkosti přímo ovlivńují mikrobiotu v tvém trávicím traktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.20 14:15
@Ou píše:
Ne - krev ve stolici se nepozná podle toho, že ta něco reaguje s peroxidem. Peroxid radostně reaguje - tedy šumí - téměř s čímkoliv co potká.

Krev ve stolici řeší test na okultní krvácení. Kdy si byla naposledy na preventivní prohlídce? No tak tam zajdi.

Ale jinak to co popisuješ bude nějaké rozhození trávení dané třeba potravinovou intolerancí, nevhodným strvováním, přílišným stresem a úzkostí atp.

Řeší se srovnáním životního stylu - spánek, pohyb, jídlo a hlavně kompenzace stresu a zvládání úzkostí - chronický stres a úzkosti přímo ovlivńují mikrobiotu v tvém trávicím traktu.

A s čím dalším může reagovat? Omlouvám se ale hodně mě to vystresovalo.

• Citovat
  • Upravit
605
2.9.20 19:47

Peroxid na stolici sumi vzdy. Jednou mi to videsilo taky nalila jsem na stolici ditete po panice i na svou. Sumelo to hrozne.

Kupte si probiotika nebo Enterol, dejte tomu cas, možná mate jen rozhozenou mikroflóru nebo nesnasenlivost na urcitou potravinu.

Hodne zalezi na tom, jak stolice vypada, zda ma normalni konzistenci a barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 07:59

@Desgreze
No stolici mám tvrdou, prostě normální. A barvu buď tmavší hnědou nebo světle. :lol:

• Citovat
  • Upravit
249
6.9.20 14:39

Kup si něco na tu plynatost a příště nic nečti a nikam nelej peroxid, ten jen když máš ránu kterou potřebuješ vyčistit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí