Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@Duše KK premyslim a proste me nic nenapada - chyta me to v ruznych situacich.
Může to být i ze zdravotního problému. Nemáš třeba astma, cukrovku, nebo podezření na něco?
@Anonymní píše:
Jsi zajímavý tip, šťastný člověk, s pohodovym mladim a žijící v lásce trpí úzkosti…to to ale neni možné, generalizovanou úzkost si neprineses z nakupovani v obchoďáku, to mi věř. Nějaké narození ci úmrtí blizkeho nebylo? Nevyřešeny rozvod, rozchod? Trauma ze školy ze statnic?…Tak alespon rychla jednoducha rada, zkus se alespoň vyhybat tem různým situacím, které ti uzkost vyvolaji nejvic.
Moment, mam hrozne bolesti patere, dochazim na nero, ale bez efektu. To mi jako tohoe muze vyvolat uzkost?? ![]()
@Anonymní píše:
Moment, mam hrozne bolesti patere, dochazim na nero, ale bez efektu. To mi jako tohoe muze vyvolat uzkost??
Jojo, to by přesně vysvětlilo spojitost se zimou.
@Anonymní píše:
Moment, mam hrozne bolesti patere, dochazim na nero, ale bez efektu. To mi jako tohoe muze vyvolat uzkost??
Muze, ja jsem toho prikladem. Po 1,5 roce bolesti krcni a hrudni patere jsem se sesypala a uzkostmi sem tam trpim. Ale ja ad neberu, dochazim na fyzio, bojuji s tim, co mi to vyvolalo. Zatim teda ne moc uspesne, ale verim, ze to prolomim. ![]()
@Verun83 to s tema ledvinama je zajimave. Nic moc jsem o tom na netu nenasla a rada bych si neco precetla. Nemas odkaz na nejaky konkretni clanek? ![]()
@Anonymní píše:
A ty bolesti, máš ze sezeni v kanceláři, po úrazu nebo ze cvičení? Ano bolest a strach z toho, co máš se zády, může být krásný starter úzkosti. Řekl bych, že jsme doma.
@Duše KK mam je od porodu..
Do te doby jsem byla zdrava a nic me nebolelo.
Ahojky holky je tu někdo, kdo má zkušenosti s lékem amitriptylin mám ho předepsaný na úzkosti, chtěla bych vědět zda funguje a jestli se po něm nepribira na váze.
děkuji za odpovědi potřebuji se uklidnit nerada bych byla jako koule ![]()