Úzkost - zima

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.10.17 17:46

@Duše KK premyslim a proste me nic nenapada - chyta me to v ruznych situacich. :(

• Citovat
  • Upravit
9371
27.10.17 18:19
@Anonymní píše:
@Duše KK premyslim a proste me nic nenapada - chyta me to v ruznych situacich. :(

Může to být i ze zdravotního problému. Nemáš třeba astma, cukrovku, nebo podezření na něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
27.10.17 19:48

Panicka ataka?

• Citovat
  • Upravit
24
27.10.17 20:35
@Anonymní píše:
@Duše KK premyslim a proste me nic nenapada - chyta me to v ruznych situacich. :(

Jsi zajímavý tip, šťastný člověk, s pohodovym mladim a žijící v lásce trpí úzkosti…to to ale neni možné, generalizovanou úzkost si neprineses z nakupovani v obchoďáku, to mi věř. Nějaké narození ci úmrtí blizkeho nebylo? Nevyřešeny rozvod, rozchod? Trauma ze školy ze statnic?…Tak alespon rychla jednoducha rada, zkus se alespoň vyhybat tem různým situacím, které ti uzkost vyvolaji nejvic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.17 20:49

Moment, mam hrozne bolesti patere, dochazim na nero, ale bez efektu. To mi jako tohoe muze vyvolat uzkost?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9371
27.10.17 20:56
@Anonymní píše:
Moment, mam hrozne bolesti patere, dochazim na nero, ale bez efektu. To mi jako tohoe muze vyvolat uzkost?? :nevim:

Jojo, to by přesně vysvětlilo spojitost se zimou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
@Anonymní píše:
Moment, mam hrozne bolesti patere, dochazim na nero, ale bez efektu. To mi jako tohoe muze vyvolat uzkost?? :nevim:

Muze, ja jsem toho prikladem. Po 1,5 roce bolesti krcni a hrudni patere jsem se sesypala a uzkostmi sem tam trpim. Ale ja ad neberu, dochazim na fyzio, bojuji s tim, co mi to vyvolalo. Zatim teda ne moc uspesne, ale verim, ze to prolomim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738

@Emimin7 souhlasim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
27.10.17 20:59

@Verun83 to s tema ledvinama je zajimave. Nic moc jsem o tom na netu nenasla a rada bych si neco precetla. Nemas odkaz na nejaky konkretni clanek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
27.10.17 21:08
@Lucyanne píše:
@Verun83 to s tema ledvinama je zajimave. Nic moc jsem o tom na netu nenasla a rada bych si neco precetla. Nemas odkaz na nejaky konkretni clanek? :)

Http://sugama.cz/…rahu-ledvin/

• Citovat
  • Upravit
738
27.10.17 21:10

@Verun83 dekuju, hodne me to zaujalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
27.10.17 21:14
@Lucyanne píše:
@Verun83 dekuju, hodne me to zaujalo. :)

Nemas zac ;) mam rada Tradicni cinskou medicinu. Clovek tim pochopi spousta veci a jak je vsechno propojene.

• Citovat
  • Upravit
24
27.10.17 21:42
@Anonymní píše:

A ty bolesti, máš ze sezeni v kanceláři, po úrazu nebo ze cvičení? Ano bolest a strach z toho, co máš se zády, může být krásný starter úzkosti. Řekl bych, že jsme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.17 10:51

@Duše KK mam je od porodu.. :roll: Do te doby jsem byla zdrava a nic me nebolelo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.20 10:18

Amitriptylin antidepresivs

Ahojky holky je tu někdo, kdo má zkušenosti s lékem amitriptylin mám ho předepsaný na úzkosti, chtěla bych vědět zda funguje a jestli se po něm nepribira na váze. :think: děkuji za odpovědi potřebuji se uklidnit nerada bych byla jako koule :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex