V 21 letech druhé dítě?

Anonymní
11.11.16 19:12

v 21 letech druhé dite?

Ahoj, potřebovala bych od někoho rozumného názor. Nepotřebují blbe narážky od těch, kteří mají tendence někoho urážet. Moc dobře si svoji blbost uvědomují…

V 18ti jsem otehotnela a miminko si nechala, ted mam nádhernou zdravou dceru a nedala bych ji.Byla to nehoda.Ted je mi 21 let a jsem opet tehotna (také nehoda) smůla se mi vyloženě lepí na paty. Nevim co dělat. Nevím jestli zvládnu druhé dite. Nemuzu o sobe říct, že jsem dobra máma. Preci jenom jsem hodně mlada.Je mi ze sebe na blití. Střídají se mi nálady. Jeden den mám strašnou radost z tehotestvi a druhy den už přemýšlím o potratu. Proti potratům jsem byla vzdy, ale v tehle situaci…Nevím, jestli budu dobrou mámou dalšímu diteti. Nebylo to plánované. Tentokrat jsem v tom opravdu nevinne. Nemam ani žádnou školu. MELA jsem v planu ji dodělat, ale ted nebudu mit šanci. Kdybych zůstala s dvěma dětmi sama, nebyla bych schopna je uživit. Jsem s rozumem v koncích. Poraďte někdo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32910
11.11.16 19:16

Co otec (otcové) dítěte? Dvakrát smůla po sobě to naštve, asi by bylo dobré být odteď obezřetnější a zodpovědnější.
Já sama s dvěma dětmi jsem, otec se stará, kdyby ne, jsem v loji. Plus babička. Zásadní je jakou máš podporu v okolí, a jestli vůbec je to na uživení dvou dětí. Snad víš s kým spíš a dobře to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13973
11.11.16 19:19

Musis si hlavne rozmyslet zda to zvladnes finance. Zda ti otcove deti pomahaji ci ce..zauzovat oprqvdu nad tim, avy si nebyla sama na dve deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
11.11.16 19:23

Uklizet muzes nekde vzdycky a az bude i to druhe vetsi si dodelat dalkove skolu (u tebe se asi bude jednat o rok nebo dva) a to uz bude mladsi ve skolce. Hlavne neotehotni potreti a snazit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
11.11.16 19:23

To že jsi mladá ještě neznamená, že musíš být špatná maminka :hug: jen musíš pořádně zvážit svoje možnosti- finance, zázemí, rodinu. Je plno svobodných maminek se dvěma dětmi a zvládají to jen si musíš v sobě říct jestli jsi připravená a ochotná se v tak brzké věku všeho vzdát a stát se matkou na 100% :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.11.16 19:29

Jsi v nelehké situaci, ale nezminuješ tatínky (předpokládám, že jsou odlišní). Na jejich přístupu, podpoře a financích taky hodně záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.11.16 20:11

Otcové dětí - prvořadá zodpovědnost. Dále rodina - Tvá a rodiny otce-otců tvých dětí, tedy babiček a dědečků. A nevinně v tom nejsi, dobrovolně jsi roztáhla nohy, s prominutím. S plným vědomím možných následků a osobní sociální situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
11.11.16 20:14

Ahoj,
určitě jsi a budeš dobrá maminka i s druhým dítětem. To se stává, že hormony působí střídání nálad. Jen prosím neuvažuj o potratu, mohlo by tě to psychicky poznamenat na dlouhou dobu, ne-li doživotně. Mohou pomoci tatínkové dětí nebo rodina? Pokud bys s něčím potřebovala pomoci, poradit nebo jen tak se svěřit a popovídat, napiš mi sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15501
11.11.16 20:15

Jsem v tom nevinně… Někdo tě snad znásilnil? :think:  :think:

Co otec dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.16 20:16

Jeden otec si bere malou na víkendy, s tim problém není a druhy o tom si nejsem jista.Je mu 33, dite by chtěl, ale stejné mam pocit, že budu za chvilku sama. Nevim co dělat.

• Citovat
  • Upravit
15501
11.11.16 20:21
@Anonymní píše:
Jeden otec si bere malou na víkendy, s tim problém není a druhy o tom si nejsem jista.Je mu 33, dite by chtěl, ale stejné mam pocit, že budu za chvilku sama. Nevim co dělat.

Nohy jsi roztáhla dobrovolně, takže v tom rozhodně nejsi nevinně :roll: Je vidět, že si vybíráš fakt kvalitní tatínky pro své děti… Snad takto nehodláš pokračovat dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.16 20:26

Pokud budes chtit, zvladnes to. :nevim: A to, ze mas na ceste druhe dite neni smula, mas vetsi stesti, nez si dokazes predstavit.
Nevinne v tom urcite nejsi, predpokladam, ze u plozeni jsi byla pritomna. :think:

• Citovat
  • Upravit
25179
11.11.16 20:26
@Šmoulice píše:
Nohy jsi roztáhla dobrovolně, takže v tom rozhodně nejsi nevinně :roll: Je vidět, že si vybíráš fakt kvalitní tatínky pro své děti… Snad takto nehodláš pokračovat dál…

tak nevíš, jací ti tatínci jsou…To, že vztah neklape a rozpadne se nemusí znamenat, že jsou to mizerové. Prostě si se zakl. nemusí sednout, kdo ví, jak to tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15231
11.11.16 21:06

Nechápu zakladatelko? Jak jsi v tom nevině, otěhotněla jsi přes hormonální antikoncepci, nebo s použitím kondomu? V tvé situaci bych šla na interupci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
11.11.16 21:08

Škola je trochu problém… ale jinak, když už jsi těhotná, tak je to asi pozdě řešit… zeptej se teda otce, co na to, jak na tom vlastně chce, případně adopce je taky možnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí